Select Page

7jungleburroSelle nädala võtmed võtavad luubi alla mida toob endaga negatiivne enesega rääkimine, kuidas taaskäivitada oma suhteid, kuidas kõik on hästi päevik võib sind aidata, mida saab õppida kokkutõmbumisest ja avardumisest, kuidas sõna OOTA võib päästa sind mitmestki keerulisest olukorrast ning kuidas Marss ja Veenus kohtavad ning mis eneseavastused ma sellel nädalal välja noppisin, mis võivad sindki inspireerida. Loe ja jaga!

Negatiivne enesega rääkimine

Kui sa koged, et palju negatiivsed asju on ikkagi juhtumas sinu elus, siis see juhtub kuna sa oled mõelnud negatiivseid mõtteid või olnud koos inimestega, kelledel on negatiivsed mõtted. Mis juhtub on ka see, et meie alateadvus kopeerib enamus energiaid ja isegi informatsiooni mis on meie ümber. Paar päeva tagasi ei jäänud ma kuidagi magama, tundide kaupa. Ma mõtlesin, et huvitav miks.

7crystalsurfingMa küsisin oma vaimu käest ja ta ütles, et ma pole ookeanis ujumas käinud mitu päeva, mis tegelikult puhastab mu aura välja ja neutraliseerib kogu iniminfo mu auraväljast ära ja kui ma seda ei tee, siis mu keha hakkab seda protsessima nii nagu ka mu meel ja vaim. Nii, et see vajab rohkem aega ja rohkem minu ärkveloleku aega selleks protsessiks. Kui ma siis jällegi ookeanis ära käisin, siis magasin nagu beebi. Mul on ikka vedanud, et mul on ookean kuhu minna iga päev! Kui sul pole, siis tee endale soolavanni või soola dushi. Ole leidlik ja leia ülesse mis veel võimalik on ja tee ära. Vaata kas saad häid tulemusi nagu minagi!

Millised on negatiivsed mõtted? Need on mõtted, mis ei ole teadlikud ja tavaliselt loovad tasakaalutust. Mida vähem meil neid on, seda rohkem teadlikkust, valgust ja kergust ning voolamist meil on oma eludes.

3pvwithkatrinwallTaaskäivita oma suhted

Mu hea sõbranna Katrin Haiba jagas minuga just täna, et me oleme liikumas uude faasi kus Marss ja Veenus saavad kokku millessegi, mida ta kutsus ‘kosmiliseks seksiks.’

Viimase nädala jooksul on mul olnud kogemus, kus paljud asjad mis ma olin kokku klopsinud, pühiti ära. Alguses ma olin väga tige ja kurb, kuid siis sain aru, et see on vaimu moodus praegu suhteid taaskäivitada. Kõik mis toimib kas hirmust või ebateadlikkusest, tuuakse pinnale. Meie ülesanne on siis olla piisavalt teadlik, et sellega silmitsi seista ja emmata ja mitte selle eest ära joosta.

Kord kui me selles meistrid oleme, siis me oleme õppinud kuidas tasakaalustada valgust ja pimedust. Kui me seda ei valda, siis mis juhtub on see, et mõlemad inimesed peegeldavad teineteise varjusid teise peale ja see võimendub mitmeid kordi. Selleks, et seda muuta, on vaja et vähemalt üks inimene jääks fookusesse, oma keskmesse, nagu tormi silma, ja sellest punktist hakkaks tagasi peegeldama teadlikkusega ja kohaloluga ning julgusega hirmu ja pimeduse asemel.

Uue ajastu mehed peavad õppima seda aspekti ja kuidas seda teha väga hästi, kuna rohkem ja rohkem naisi astuvad oma väesse ning kohtuvad oma varjudega. See on üks peamisi võtmeid kuidas transformeerida seda planeeti – läbi teadlike meeste, kes oskavad hoida ruumi naistele avanemiseks ja avardumiseks.

Kõik on hästi päevik

See on selle nädala kodune ülesanne. Iga päeva lõpus, kirjuta ülesse kõik mis su elus on hästi, millega oled rahul ja mis hästi läks. Patsuta omale õlale ja ütle et homme tuleb veelgi parem! Kui sa teed seda 30 päeva, siis see muudab su elu tõeliselt!

---whalesKokkutõmbumine ja avardumine

Viimaste nädalate jooksul olen tähele pannud, et ma vähenen ja avardun erinevates situatsioonides. Avardumine juhtub tavaliselt armastustes, julgusest ja oma voolamises olemisest kui ma teen seda mida ma armastan. Vähenemine juhtub tavaliselt siis kui me vihkame, oleme vihas, või kibestumises ja hirmus ning oma tasakaalust väljas.

Iga indiviidi eesmärk peaks olema kuidas leida oma tööriistad ja käituda ning elada pidevast avardumise ruumist lähtuvalt. Mis sind paneb tundma, et sa avardud? Kes sind nii paneb tundma?

kayakbreakfastKuidas seda teha?

Nagu täna hommikul olin ma täiesti tasakaalust väljas. Ma teadsin, et kui ma nüüd midagi survestaks ennast tegema, siis sellel oleks paha sagedus ja mõju isegi edasisele. Selleks, et seda ära murda, ma tõusin varem ülesse ja jalutasin sadamasse kus läksin oma kayakiga sõitma. Peale tund aega kayakiga ookeani peal loksumist, ma olin täielikult värskendatud ja õnnelik. Ilm oli soe ja mõnus ning päikeseline. Mul oli ka väike hommikusöök kaasas ja ma vaatasin tagasi randa ja mõtlesin kui õnnelik ma olen, et ma siin olen. Peale kayakiga sõitu ma käisin ujumas ookeanis ja tundsin ennast väga palju paremini.

Teiseks ma läksin oma uue ja hea sõbranna juurde massaazi saama.

Peale viite tundi mida ma endale andsin, olin ma valmis tõeliselt töötama ja andma oma maksimaalse parima ülejäänud päevale. Kõik voolas ja kulges kenasti. Ma olin palju rohkem ühenduses kõige ja kõigiga enda ümber. Ma sain ennast tagasi samm sammult oma avardumise poolele.

Avastasin ka mis oli põhjuseks et ma olin tasakaalust väljas ja selleks oli ebaselge suhtlemine. Kui asjad said selgeks klaaritud, ma tundsin ennast hästi ja väga omas elemendis jällegi. Kui kerge see on?

orangeflowersPane fookus sellele mis sul on

Enamus inimesi paneb väga palju aega ja energiat ja raha, et rääkida sellest mida neil pole või mida nad ei saa teha. Kui sa lõikad selle kõik oma igapäeva virisemistest välja, mida sul praegu pole, siis sa annad tegelikult rohkem ruumi selleks, et tõmmata ligi kõike seda mida sul on vaja, aga siis on seda vaja teha ka väga mõnusal ja ilusal ning formaalsel moel.

Oota

See on hea nõuanne mida olen saanud erinevatelt sõpradelt kes tulevad erinevate versioonidega. Üks moodus on panna see oma ‘screensaveriks’ sõnana – OOTA. Teine on võtta suutäis vett just sel hetkel kui sa tead, et peaksid rääkima ja millelegi kiiresti reageerima reaktiivselt, sest siis sa ei saa seda teha. Samuti loe pigem 20ni kui vaid 10ni, mis tavaliselt pole piisav. Me saame sellega vältida nii palju kahju mida me võime teha haavavast olukorrast, selle asemel, et oma aeg maha võtta ja aur välja lasta ja vaadata mis järgmisena on võimalik.

Kui me reageerime, siis me ei tee seda kunagi teadlikkusest. Me oleme siis alati emotsioonide mõju all. Emotsioonid on väga voolavad ja muutuvad ja kui me teeme sellest lähtuvalt otsuseid, siis need ei püsi pikalt ja ei pruugi hästi tehtud olla.

Selleks, et saaksime teha järgmise sammu, on tark selle peale magada, protsessida seda individuaalselt ja teha mis iganes vajalik, et saada selgust enne järgmist tegutsemist.

Marsi ja Veenuse kohtamine

Järgmine nädal on väga võimas aeg selleks, et teha taaskäivitus ka oma maskuliinsetele ja feminiinsetele mustritele ja avastada rohkem uusi.

Mis sinu jaoks toimib?

Mis on su tõeline iha?

Kuidas sina kui indiviid saad tervendada ennast seestpoolt välja ja nii et su sisemine mees ja naine on rahus ja sellest tasakaalust taasloovad uue universumi?

See on meie kõigi vastutus kui me soovime aidata uuesti ülesse ehitada uue ajastu Atlantise kuldsel ajastul. See toimib ainult läbi sisemise muutuse väljapoole. Ja igaüks loeb!

Eneseavastus

Kuna meie sisemine maskuliinsus ja feminiinsus on tõeliselt aktiveeritud järgmisel nädalal, siis see võib osaliselt olla ka Uraani mõjutustega, kuna see planeet on sel nädalal ühe joone peal koos Marsi ja Veenusega. Uraan on käimalükkav planeet muutuseks. Mis aga juhtub selle energiaga on see, et see võib välja kukkuda väga toorelt.

Mõtle, mida sa saaksid olla ja teha see nädal, nii et see muutus mida su vaim soovib saaks toimuda pehmelt ja rõõmsalt ja sel moel, et see toimiks sinu jaoks selle asemel, et tooks draamat ja muid osasid?

Ma tõeliselt astun uuele platvormile, kus ma valin mõistuslikkuse hullumeelsuse asemel. Ma valin ka lahkuse vägivalla asemel. Ma valin ka suhtlemise selle asemel, et asju alla suruda. See on suur asi.

Eile õhtul oli mul hetk oma vaimuga.

Ma sain aru, et ma olen valmis sügavsukelduma armastusse, teadlikkuse ja tundmatusse julguse ja piiranguteta. Enamus inimesi kardavad armastust, teadlikkust ja teadmatust ja tõelist julgust. Pidurid surutakse peale kas siis hirmu või ‘mis oleks’ mõtetega ja mõnikord manifesteerib see kas haiguse või mõne muu olukorrana.

Ma mõtlesin mis mind hirmust välja tõstaks? Ma sain aru, et selleks peaks olema kõikvõimsuse mõtlemine. Ma olen ilma piiranguteta ja ma võin panna oma meelt tegema ja looma mida iganes kergusega. Kõik mis tema teel ette jääb, selle ma lahustan ja seda saad ka teha sina!

3pv meMa olen Crystal Ra Laksmi. Mõnikord olen ma täiesti uppumas emotsioonidesse. Kas see on siis mu menstruatsiooni tsükkel või hormoonid või reaktsioonid sellele, ma päris hästi ei tea. Aga ma tean, et emotsioonidest tegutsemine ei ole väga tark tegu. On oluline lasta asjadel natuke settida enne kui järgmine samm teha. Kui kõik on maha rahunenud ma proovin uuesti üle vaadata ja teha oma otsus sellest lähtuvalt. Olen nüüd õppimas kuidas oma emotsioonide peal surfata, kuidas nendega mitte võidelda ja nende eest ära joosta. Kui ma nendega surfan, siis ma saan nendega koos voolata, ja suunata nad sinna suunda kus ma tahaksin. See on kõik sellest, et minna vooluga ja ilma plaanimata. Võttes kasutusele kõiki oma oskusi ja talente mil iganes võimalus pinnale tuleb. Proovi ka järele!

Kui sulle meeldis see, mida lugesid, siis palun jäta oma emaili aadress siia ja saad tulevikus mu uudiskirju ja põnevaid pakkumisi siit:

KIS new 12 kuud veeb 2015Kui sooviksid rohkem teada saada mu online kursuse kohta, siis anna teada läbi mu kontakti lingi siin. Kõik, kes ostavad vähemalt 12.kuu online paketi (kuumakse uus hind on 80 eurot) koos minu juhatusega, kvalifitseeruvad suvisele retriidile Algallika keskuses Matsalus 24 – 26 juuli imelises looduslikus keskkonnas.Selle kohta loe lisa suvine matsalu KIS programm 2015 final

Kui sul on suhteprobleeme, siis tea, et ma pakun ka skype seansse nii vallalistele kui ka paaridele. Võta minuga ühendust siit:

cropped-picasa-hawaii-jump-plain.jpgKui sa sooviksid kogeda romantilist honeymoon seiklust Mehhikos või siis Hawaiil (Big Islandil) tea, et ma võin sulle organiseerida sinu isikliku seikluse kui unustamatu mälestuse tulevasteks aastateks. Võta minuga ühendust siit:

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This