Select Page

Selle kuu võtmete numbrid: 12 + 2016 = 3+9 = 12 = 3

Selle kuu numbrid on huvitavad. Ma näen selles kolme mina platvormile langemist. Kolmas mina on tegelikult seotud meie madalama minaga ehk meie alateadvusega. Meie Hawaii retriidil me võtsime kolm mina väga intensiivselt luubi alla ja mis on väga huvitav on see, et huna praktikates, mis on Hawaii tervendusmetoodika, on tegelikult madalama mina käes palju võtmeid. Loe lähemalt mis ja kuidas selle kuu võtmetest.

Näiteks kui soovida midagi manifesteerida, käib kõik läbi madalama mina koostöö ja niitide hoidmise läbi. Sageli teda aga alahinnatakse, ning peamine rõhk pannakse kõrgemale või keskmisele minale. Kuid madalamat mina ei tohiks alahinnata.

Kolm mina 

Kõrgem mina on meie vaimne mina, kes on ühenduses meie algallikaga ja mis suhtleb meiega sageli läbi intuitsiooni ja kõhtunde ning on meie vaimsuse koduks.

Keskmine mina on meie praktiline mina, kes hoiab kõike struktuuris ja maistes raamides ning aitab asju korraldada ja suunata füüsilises maailmas.

DCIM100GOPROMadalam mina on meie sisemine laps ja alateadvus, kus on esikohal hoolitsemine oma füüsiliste vajaduste eest, aga ka tuua pinnale meie varjud sügavamatest soppidest ja need lahustada. Siin on peidus ka meie alalhoiuinstikt.

Meie elu täielikuks toimimseks on vaja, et kõik kolm mina teeksid täisvõimsusel tööd nii individuaalselt kui ka omavahelises koostöös. Selle kuu kokkuvõttes toongi esile, mis seda tööd saab soodustada ja kus on praeguste energiate valupunktid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAValed röövsüsteemid

Aastaid tagasi olin ma seisus, kus mida iganes tehes ei saanud ma tulemusi. Asi läks nii hulluks, et mul polnud lõpuks enam raha, et ennast ära elatada. Kõik oli nagu kinni keeratud. Ma ei saanud üldse aru, kuhu koer maetud oli. Aga aja jooksul andis mu kõrgem mina mulle piisavalt palju infokilde, mis ma vaikselt kokku klopsisin. Ja nüüd on minu üllatuseks väga tore, et minuni jõuvad ka kliendid, kes on sarnaste kogemustega kimpus. Universum on ikka ääretult tark organism.

Minu puhul oli siis tegu sellega, et ma sattusin ühte süsteemi, kus rööviti ära minu eluenergia ja vägi. Mind ühendati ära teise süsteemiga, mis hakkas mind mu enda eluenergiast tühjaks imema. Samuti pidin tegema kõike selle süsteemi reeglite kohaselt. Kui ma libastusin, siis sain kohe ka karistada – nii kaudselt kui ka otseselt. (Kui kellelgi on huvi, mis süsteemiga tegu, siis võite selle kohta lisa küsida personaalselt. See süsteem on praegu hoogsalt levimas ka Eestis.)

crystalmermaidSee ühendas mind täielikult lahti minu tõelisest eluülesandest ja minu talentidest, oskustest ja teadmistest. Mida iganes ma tegin, siis tulemusi ei tulnud või kui siis väga väikesed. Ja praeguses maailmas, sellisel juhul kaua vastu ei pea. Ma õppisin olema ülinutikas ja peaaegu ilma rahata ära elama, aga sain kogemusena ka selgeks, et ma pigem valin ikkagi veel rahaga elamise, kuna see annab praeguses maailmas rohkem liikumisvõimalusi ja vabadust, ning saan ka rohkemate inimestega jagada oma eluülesannet ning andeid.

 Tagurpidi polaarsused

in the eyeinsidethe towerMis aga juhtus sellel ajal oli ka see, et minu seesmised polaarsused keerasid endid tagurpidi. Nii nagu planeedil on omad poolused (positiivne ja negatiivne) ja magnetism, nii on ka inimestes, kuna oleme ju mikroplaneedid. Ja ma sain aru, et min sisemine polaarsus oli täiesti tagurpidi.

Kuidas see juhtub? Esimesi asju ongi see, kui inimene ühendab ennast valesse toiteplokki. Selleks võib olla mingi mõtte- või energiate struktuur või süsteem, vahest ka religioon või siis vale kultuur ja vale koht teatud inimese jaoks. Mis siis juhtub esimesena on see, et inimese negatiivne polaarsus küllastub üle. Ja positiivne polaarsus on tegelikult täiesti välja surnud või väga nõrk, mis ei suuda ka inimest kanda. Seetõttu võib ka inimene sageli füüsiliselt haigeks jääda ning väga sageli isegi mõnda sellisesse haigusesse mis on tappev. Sellisel juhul on ka inimese mõtted kõigel sellel, mis pole hästi või mis ei toimi. Aru saamata, et kui ainult sellele pannakse rõhk, siis see kõik võimendub ja taasloob ning toitu saab negatiivne polaarsus mitte positiivne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAUues energias polaarsused ühenduvad ja sulavad põhimõtteliselt üheks, aga enne kui see saab juhtuda on vaja, et mõlemad polaarsused saaksid täis ja tasakaalustatud. Tasakaalustamine käib aga läbi neutraliseerimise või nullpunkti käimise.

Nullpunkt ja neutraliseerimine

See juhtub mitmel moel. Vahest on selleks see, et kõik mis inimese elus kuni selle hetkeni toimis ei toimi enam ja võetakse ära. Teisel juhul võib selleks olla see, et inimene peab tegema inventuuri oma väärtustes. Väärtused loovad meie maailma vundamendi ja sellest lähtuvalt ka reaalsuse. Kui see on aga väärakas, siis luuakse reaalsus mis on väärakas või siis poolfabrikaat. See loob aga rahulolematust ja piiranguid, mida siis inimene oma mõtetega toites (a la – ei saa, ei ole võimeline, ei saa endale lubada) ka siis vastavalt loob. Seetõttu oleks väga tark kõigil üle vaadata mida oma elus taga aetakse ja miks. Enamus ajavad taga raha, aga raha ise ei ole sobiv väärtus. Raha on loomulik tulem, mis tuleb voolavalt ja kergelt kui me teeme õiget asja ning südamega, kasutades oma potentsiaali varamut ja kõiki võimalikke tasandeid selles.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASamuti on ülioluline neutraliseerimine ja nullpunkt. Mis asi see on?

See on oluline asi, et lahustada kogu iniminfo nii nagu ka infomüra, mida enamus inimesi tänapäeval tohututes kogustes vastu võtavad, aga seejärel ei puhasta ega protsessi – mistõttu see võib meie kehades ja ka auraväljas koguneda ja troppe tekitada. Nullpunkti saab kõige paremini kätte looduses viibides või sportides, aga ka soolavees hõljudes, ujudes või soolavannis olles. On olemas ka sedasorti magnetväljad, mis puhastavad kogu süsteemi ära, selleks soovitan magnetteraapiat või rife masinate seansse.

moneycloserTeeme rahakanalid lahti

Minu poole pöördutakse sageli palvega – Crystal Ra – aita mind, mul on rahakanalid kinni!!!! Aastad on mulle õpetanud läbi inimestega töötamise kogemuste, et see pole kunagi vaid rahas kinni, tuleb liikuda tagasi ja vaadata, mis seis on enesearmastusega, mis seis on suhetes teistega, mis seis oma seksuaalsusega, mis seis on oma tervisega ja kuidas selle eest hoolitsetakse ning kas ja kui palju täidetakse oma maapealset missiooni – kasutades oma kõiki teadaolevaid talente, oskusi ja teadmisi. Samuti tuleb ka vaadata, mis suhtumine on meil küllusega seoses ja seda igas vormis ja tasandil.

greenlightSTOPEnamus juhtudel on rahapuuduse või siis ka raha mitte ilmumise taga just need põhjused – tagurpidi polaarsus, valedes süsteemides toimetamine, neutraliseerimise või nullpunkti puudumine, kuna siis on kogu aeg nii palju infot peale jooksmas, et süsteemil tekib üleküllastus ja sageli siis ka errorid kas haiguste või muude blokkide näol. Suhe iseendaga on enamus inimestel ka negatiivse polaarsuse peal, nii nagu ka teistega suhete osas ja kantakse kaasa ka palju suhte allasurutud mürke ja teemasid. Oma tervise eest ei hoolitse enamus inimesi teadlikult igal sammul – nagu selles mõttes, et mida me mõtleme, ütleme ja teeme ning valime. Samuti teadliku seksuaalenergiate juhtimise ja voolamises hoidmine takistab raha voolu.

berenice wantra-001Kõige võti ikkagi uues energias on aga see, et ei tehta ja ei looda seda, milleks on siia maailma tuldud – ehk ei täideta oma elu ülesannet. Kui sellest pole veel õrna aimugi, siis tuleks lihtsalt paljusid põnevaid ja huvipakkuvaid tegevusi katsetama hakata, sest sealt võib välja kooruda oma elu ülesande essents. Uues ajas ei ole see sageli vaid üks tegevus või loomine, see koosneb erinevatest kildudest kokku panduna eri osadest, mis pakub siis ka täielikku naudingut ja oma unistuste elu loomist iseenda tingimustel. Raha on kõikide nende jadaühenduste täiesti loomulik tulem. Võtmeks siin on ka eneseväärtuse paikaasetamine, mis annab siis ka vastavaid tulemusi.

Andestamise tähtsus vanal aastal

Hästi oluline on tähele panna sellel kuul, et me oleksime teadlikud millest ja kuidas me mõtleme ja räägime. Sest iga mõte toidab sõna ja siis tegu ning seejärel vormib sellest tulemused. Eriti tuleks tegeleda andestamisega enne uue aastanumbri tulekut. Jätta selja taha kõik väärteod ja isegi kui keegi on meie suhtes olnud ülekohtune siis andestada neile ja Hawaii andestusmeetod hooponopono on selleks väga hea võimalus. Loe selle kohta lisa siit:

OLYMPUS DIGITAL CAMERASee uus aasta on aasta numbriga 2017, mis kokku annab 10 ja on lõpuks ometi mees- ja naisenergiate ühendamise aasta number. Enne seda on aga hea oma sodi ära sorteerida ja komposteerida ning teha taotlused, mida mina kutsun teadlikeks tellimusteks, mis siis aitavad meil luua uut elu, kus on ka kesksel kohal puhtalt voolavad suhted, kus suhtluskanalid on kogu aeg puhtad ja mitte midagi ei kääri ega mürgita ega kogu mürke kuskile sisemistesse ladudesse. See on selle uue aasta suurim katsumus – hakata elama oma elu täielikus läbipaistvuses ja nii et kõik on kogu aeg joonel ja voolamises. Juhul kui tekivad takistused, siis need eemaldatakse koheselt.

Kodune ülesanne

Käi läbi terve see blogipostitus ja kaardista kogu oma elu nende mainitud teemade järgi. Kas ja mida oleks vaja muuta, et su elu saaks olema sinu unistus ja toimima sinu tingimustel?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKirjutan seda blogipostitust siit Hawaiilt. Istun praegu varavalges, kell on 6 ja vaatan aknast välja. Asume praegu ookeani äärses majas, mida valvame (Eestis üsna tundmatu asi, aga välismaal on olemas kohe sellised profesionaalsed ‘majavalvurid’, kes on kohal siis kui pererahvas on ära reisinud). Lained lendlevad üksteise järel vastu suurt laavakivi ääreseina ja palmide tagant on näha päikese varajaseid sirutavaid tiibu. Temperatuur on juba +19 kraadi…

Oleme siin koos minu jumaliku partneri Michaeliga, ning elame oma unistust oma tingimustel. Järgmisel nädalal liigume edasi ühte kohaliku kuurortisse (mida mina muideks Hawaiil olles polegi teinud, kuna olen alati elanud kodumajutustes või odavamates hotellides). Peale seda valvame oma Hawaii pere maja Kona lähistel, mis on väga lähedal minu lemmikrandadele ja väekohtadele. Peale seda on ootamas tagasisõit Palms Springi Californias, kus veedame jõulud. Seejärel seikleme tagasi Mehhikosse ja toimetame seal vähemalt 6 kuud.

Ja kõike seda ei jaga ma mitte selleks, et uhkustada, vaid selleks, et inspireerida igat lugejat välja selgitama, mis on tema unistused ja mis paneks tema südame igapäevaselt hüppama ning seejärel ka tegema konkreetseid samme selles suunas? Kui sinu elu ei ole veel unistus, tuleks kindlasti alustada sinu peast – sinu mõtetest. Sest kõik mis sinu elus praegu on, eriti see mis ei toimi on seal seepärast, et see on su mõtete ja uskumste vili.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASelja taga on meil aga intensiivne periood koos Hawaii seikluskoolituse grupiga, kus 10 päeva jooksul sukeldusime endasse, Hawaii kultuuri- ja keele- ning tervendusmeetodite õppimisse läbi erinevate Hawaii väekohtade külastamise. Oli tore seda juhtida teistmoodi.  Sellesse mahtusid nii vägevad koopad, laava voolamise vaatamine ookeanisse kui ka vihmametsades ja vulkaani pargis jalutamised ning muidugi mõista metsikute delfiinidega ujumised. Tegu oli totaalse 3 mina aktiveerimise seiklusega. 10 päevaga kasvas kokku terve grupp üheks armsaks ohanaks ning isegi suured katsumused, mis meie teele visati, saime kõik koos ära lahendatud. See on tõeline Pele ülikool, kus iga päev on täis eksameid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATagasisidemeid lugedes kajasid kõige võimsamalt kõrvu – kuidas selle seikluse ajal mured kadusid, kuidas hirm kadus (sealhulgas ka ühe inimese veehirm nii et temast saigi merineitsi), kuidas aloha valitsemise üle võttis ja kuidas kõik tundus võimalik ning kuidas meie ööbimiskoht Puna poolel – laavavälja peal inspireeris kõiki oma elusid lihtsustama ja unistusi korrigeerima. Seikluse juhtimine mees- ja naisenergiate toel lisas kindlasti ka palju lisaväärtust. Kõik osalejad said iseendiga rohkem tuttavamaks läbi iseendi siseseikluste kui ka läbi ohana grupi liikmete peegelduste kui ka metsiku looduse, mis jätkuvalt piserdas üle inspiratsiooni ja teiste erinevate allikatega. Kõikide näod särasid eluväest ja rõõmust! Parim kingitus neile ja meile!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKui minu elu inspireerib sind, siis ole armas ja tutvu võimalustega, kuidas saaksid sinagi sellest osa. Läbi erinevate tehnikate ja teenuste võin sind inspireerida ja aidata leida sinu vastused küsimustele:

Kuidas muuta oma elu selliseks, et selles on kergust, voolu ja oma unistuste täitumisi?

Kuidas luua oma elu seal kus sulle meeldib ja nendega kellega sulle meeldib?

Kuidas luua oma elu nii, et miski ei ole enam võimatu?

Siin sulle mitmeid võimalusi sellel teel:

1. Detsembrikuus pakun võimalust saada osa otseülekannetest Hawaiilt. Loe sellest lisa siit:

hawaii-december-talks

Teen mitmeid virtuaalseid kõnesid, kus võtan teemaks Hawaiil toimetamise ja mis siinsed sõnumid on. Saab tulema põnev aeg, kus teeme läbi ka praktilisi harjutusi otse Hawaii tervendusmeetodite varasalvest, mida kutsutakse Hunaks. Seda tehnikat olen ise kasutanud väga pikki aastaid ja sel on tõesti mõju. Eriti kui soovid kiiremaid tulemusi.

kis-detsember-kutse2. Alustamas on ka uus grupp Kiirtee Iseendasse koolitusega kus on võimalus just jälile saada miks ei ole sul raha ja küllusega kõik hästi. See on sügav seiklus läbi suhete, seksuaalsuse, tervise ning elu ülesande ja külluse sektorite, mis on andnud enamus osalejatele väga palju selgust ning aidanud alustada oma elu uuel moel.

3. Kui rahaga on teemad, siis alustada rahamagnetiga.

Rahamagnet on erinevatest meditatsioonidest kokku pandud videod, kus on olemas meditatsioon, mida tehes tõusevad sinu võimalused luua küllust ka rahalisel moel.

uus-magnetite-uldkaart-2016-juuniPraegu on olemas 4 rahamagnetit ja kõik kes on neid kasutanud, on loonud ka suuri tulemusi. Üks isegi sai endale kingituseks tasuta auto.

4. Tellida erakonsultatsioone Skypis.

Eriti vägevad kui olen veel Hawaiil, kuna see energia kandub siis siit otseselt üle. Samuti siis privaatselt võimalus oma palveid edastada, mis viin Hawaii looduslikesse kohtadesse toimetama ja vahest isegi metsikute delfiinide kätte.

5. Kui sa sooviksid tulla minu ja Michaeli juhtimisel Hawaiile 2017 aastal esmakordselt (30 okt – 8 november), siis oleks planeerimisega juba hea alustada praegu. Väike lisainfo on praegu üleval siin: 

Sinna võtame see aasta vastu vaid 10 osalejat. Selle seikluse eelarve on kohe kohe avaldamisel.

6. Kui sa oled minuga käinud Hawaiil eelnevalt, siis on sul võimalus kandideerida Vol 2 seikluskoolitusele Hawaiil, mis toimub 28 november kuni 7 detsember. Selle kohta on lisainfo üleval siin: 

Hawaiile tasub registreerima hakata varakult juba ca 1. jaanuar 2017. Kuna Hawaii on kaugel ja selle seikluse eelarve keskmisest suurem, siis võtab ka selle manifesteerumine aega. On väga vähe olnud neid, kes on viimasel minutil selle manifesteerinud. Varajane registreerimine aitab meil varakult eelbookida ka majad ning muud vajalikud detailid selle seikluse maksimaalseks toimimiseks. Lisainfo crystalexpansion@gmail.com

OLYMPUS DIGITAL CAMERASuur tänu kõigile, kes minu elule ja toimetamistele kaasa elavad. Kui sa loed minu elust, siis ära ole kade, vaid pigem õnnista seda. Mõtle, et see on võimalik, kui nii mõtelda ja luua. Kui see meeldib sulle, siis mõtle millist elu sa endale sooviksid ja kuidas ning hakka selles suunas tegutsema.

Võib juhtuda, et usaldad mind isegi oma teejuhiks ning, et see seiklus tuleb koos meil põnev ja inspireeriv ning kohtume ka füüsiliselt kusalgi maailma imeluses peagi! Aloha ja mahalo!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This