Select Page

Siin ma siis nüüd olen. Tähistamas oma viieteistkümnendat sünnipäeva peale Auratransformatsiooni. Minust on kasvanud tõeliselt huvitav teismeline selles energias. Jagan täpsemalt missugune on mu elu peale seda seanssi olnud.

Auratransformatsooni lõi Anni Sennov- taani astroloog ja selgeltnägija. Tema lugu selle tehnikani on ka väga põnev. Kui aeg on käes – siis loob vaim meiega koostöös selle, milleks me oleme siia maailma tulnud.

Mina sain oma transformatsiooni Berit Reaverilt (praegu Berit Hickman). Minu ellu tuli Auratransformatsioon nagu välk selgest taevast. Kuidagimoodi manifesteerus mu tuppa selle tehnika flaier. Kontakteerudes Beritiga otsustasime, et teeme Põhja Norras tutvustava õhtu, ning seejärel ta teeb mulle ka Auratransformatsiooni. Tutvustaval õhtul oli kohal 25 inimest, mis Tromsö kohta on päris suur hulk inimesi. Huvi oli suur ja mõni oli ka vapper, kes panigi aja ka kirja. Kuna Norras maksis see tehnika too aeg 5000 noki, siis polnud just palju inimesi, kes kohe suure hurraaga selle peale kohale jooksid.

crystalnorrasMinu transformatsioon võttis aega 4 tundi. Ma ei mäleta sellest palju muud midagi kui seda, et kui ma lõpuks jalad maha panin siis ma nagu tuikusin. Mäletan, et läksin tualetti ja mu pea käis ringi, nagu ma oleksin purjus olnud. Paari päeva pärast läksime slaalomit suusatama ja ma kogesin esimest korda oma elus, et ma olen tegelikult võimeline täiesti maandatult kahe jala peal mäest alla suusatama nii et kogu mu energia on kehas laiali laotunud ja ma tunnen, et ka mu jalgades on energia – see tundus nagu jalgade orgasm.

Minu probleem oli enne transformatsiooni nimelt see, et mul oli kogu energia koondunud ülakehasse ja eeterkehasse ning alumine keha oli tühi. Olin ju olnud ka ingliterapeut, kes tegeles ainult ‘heade ja valgete energiatega.’ Auratransformatsiooni järgselt tuli mul õppida kuidas toime tulla tasakaaluenergiatega ja taltsutada oma sisemist pimedust.

  1. Enesekehtestuse väljakutse

norramidnightsunMinu esimene suurem katsumus oli õppida ennast kehtestama ja oma piire seadma. See on indigoenergia esimene katsumus, kuna õpime siis MINA energiat paika saama. Kuna ma olin olnud selline inglitädi, siis ma vältisin igasugu konflikte. Nüüd oli asi hoopis teine.

Samal ajal Tromsö Ülikoolis õppides võtsin ma  kätte ja hakkasin väga aktiiselt võitlema õpilaste õiguste eest. Nii hullusti, et kuni koristajani välja. Minu allasurutud enese eest seismine tuli pinnale ja see oli väga pöörane ja revolutsiooniline. Ma pidin ikka korduvalt ennast alguses ka tasakaalustama, et oma pöörasust maandada.

2. Palverännaks iseendaga Norra mäe otsas mis andis uued nimed

norramagiSain oma magistrikraadi ülikoolist kätte ja seejärel oli mul tungiv vajadus teha iseendaga pikem palverännak ühe erilise kohaliku mäe otsa. Pakkisin kogu oma matkavarustuse ratta selga ja sõtkusin keskööpäikesest läbi 40 km eemal oleva mäe otsa. Seal panin oma laagri püsti pea kaheks nädalaks.

Lõpetasin söömise ja jõin vaid allikavett. See puhas olemine puhastas mind väga. Ma kogesin esmakordselt vaimselt üle keha orgasmi ning vaimu avardumist ja valgustumist mitmel tasandil. Samuti tohutu sügavat vaikust, mille sarnast ma pole kusalgi mujal kogenud. Ja see valgus. Kui kesköö päike ei vaju silmapiiri taha. Seal mäe otsas tuli minu uus nimi Crystal Lakshmi. Mõni päev hiljem lisandus Ra. Tuli ka mu firma nimi – Oü New Flow (alles pärast sain aru, et mu firma tõigi Eestisse uusi voolusid). Ja vaimult tuli ka otsene juhendus mida ma pean edasi tegema – et pean Eestisse minema ja tegema seal seansse ja Norra Auratransformaatorite koolitusele minema. Kui ma sealt mäe otsast alla jõudsin – ma nutsin täiega. Ma olin täiesti armunud sellesse mäkke. See oli nagu mu uus partner.

3. Esinemised Eesti teles ja meedias

crystaleestikaval2Kui ma tagasi jõudsin oli mu maailm nii palju avardunud ja puhastunud. Ma tegin kohe ettevalmistusi Eestisse minekuks. See esimene seiklus seal sel kujul oli väga vägev. Mul oli väga palju koolitusi ja järgijaid ning ma töötasin nagu segane. Mind kutsuti ka ühte telesaatesse osalema. Selle saate nimi oli ‘Eesti Nõiad’. Olin andnud saate tegijatele inspiratsiooni sellest ajast kui käisin ‘Kahvli’ saates inglitest rääkimas. Suvelindistusel rääkisin samuti peamiselt inglitest. Saade jõudis eetrisse oktoobris 2007.

4 . Auratransformatsiooni™ algus Eestis

Septembri alguses tulin tagasi Eestisse, et koheselt jagada õpitut Auratransformatsiooni ja hakkasin oma klientidele seda pakkuma. Tööd oli väga palju. Ning kui saade eetrisse jõudis, oli mul järjekord ukse taga ja nimelt 8. kuuline ootejärjekord. Töötasin hommikust õhtuni, pea ilma pausideta. Mõnikord võis mu tööpäev olla hommikul kella kuuest kuni öösel kella kaheni. Minu peamiseks reklaamiks olid mitmed artiklid kohalikes ajakirjades ja ajalehtedes, mis tulid minuni nagu iseenesest ja imeväel nii nagu ka inimesed, kes olid seansi ise ära teinud

5. Auratransformatsiooni™ väärtus ja  eneseväärtuse ja elu väärtuse seosed

Algusajal oli aga veel üks katsumus. Kuidas küsida Auratransformatsiooni eest Eestis seda väärtust, mis ta päriselt väärt on. Sain aru et ma ei saa küsida seda hinda, mida Norras küsiti. Alustasin siis 3500 eesti krooniga (ca 224 eurot). Kuna ma ikkagi ise kahtlesin selles kas olen võimeline leidma selliseid kliente selle hinnaga, siis tõmbasin alguses ligi ka kliente kes palusid maksegraafikut – mis seisnes ka vahest kümnes makses (10 kuud). Ma siis mingi hetk peatusin ja mõtlesin oot oot – ma juba maksin oma ruumi rendi eest, telefoni eest, oma muude firma kulude eest. Mismoodi saan ma lasta kellelgi järelmaksu teha? Kui ma selle ära muutsin – hakkasid koheselt tulema uued kliendid, kes maksid mu küsitud hinda südamega, kuni ühel päeval keegi maksis ise 5000 krooni. Ta arvas, et mida ma teen peaks olema hinnaga 10 000 krooni. Peale seda kogemust tõstsin oma hinna 4500 krooni peale. Kuni tuli euro. See lõi jälle kõik pea peale. Praegu on minu Auratransformatsiooni  hind Eestis 350 eurot (seisuga 02.02.2022).

Ja tegelikult kuidas mõõta väärtust – kui su elu muutub su unistuseks – kui hakkad elama oma unistuste kohas, kui elad oma unistuste partneriga, kui sul on kõike küll ja sa teed ning lood seda, mis su südame helisema paneb ja aitab kaasa maailma muundumisele läbi sinu panuse? Kui su seksuaalsus on aktiveeritud, kui su suhted on korras, kui su tervis on korras, sa täidad oma eluülesandeid ja su ellu voolab jätkusuutlikult ka küllust?

Mis hinnasildi sina sellele paneksid kui sa saaksid võimaluse teha oma energiates ümberhäälestuse, mis aitaks sul selle kõigeni jõuda? Sellel polegi õiget hinda. See on hindamatu…. 

Kui mõtlen ka tagasi sellele mis maksis Auratransformaatorite koolitus (minu jaoks maksis ca 5000 eurot kuna tegin seda Norras) siis see tundus täiesti võimatu hind, eriti kuna olin siis ka veel üliõpilane, aga kuna ma valisin selle investeeringu, siis ma pean ütlema et see on olnud üks ainsamaid tehnikaid, mis läbi aastate on olnud mu peamine sissetuleku allikas.

On hea kui teeme oma elus investeeringuid oma südame järgi, kuna need on need mis hakkavad meid pikema aja peale ka teenima. 

Ja kui see on tehtud teadlikult ning aitab kaasa ka uue maailma loomisele, siis sellega tegelemine on toetatud.

Enamus inimesi kes kardavad kiiresti avaneda ja avarduda võib kohe blokk peale tulla kui nad Auratransformatsioonist  kuulevad, kuna meile on maast madalast räägitud, et muutused ei tohiks toimuda kiiresti. Kuid kui ennast vabaks lasta, siis võib see juhtuda.

Minu juurde on korduvalt aastate jooksul tuldud koheselt peale transformatsiooni kaebustega – et Crystal Ra sa rikkusid mu elu ära – kaotasin oma suhte ja töö – tavainimestest kuni rikaste inimesteni välja. Ja ometi näen aastaid hiljem neist kaanepiltidel lugusid – kuidas nad elavad oma unistust – on leidnud uue armsama, on edukad äris, leidnud uue kutsumuse ja kõiges mis ette võtavad. Paljud neist ei mäleta enam, et nad tegid Auratransformatsiooni™ , mis on nende uue edu üks uutest nurgakividest… Mina vaid muigan kui seda näen;) 

6. Kolimine peale seitset aastat Norrast Eesti

Natukese aja pärast oli selge, et mul pole mõtet Norras kükitada vaid 5 kliendiga nädalas kui sain toimetada viie kliendiga päevas Tallinnas. Mõeldud ja tehtud ning ma kolisin 7 päeva pärast Norrast tagasi Eestisse. Kui ma Norra kolisin aastal 2000 siis ma arvasin, et ma ei koli kunagi Eesti tagasi. Aga näed siis. Kuna tööd oli nii palju, siis ma nii otsustasingi.

7. Miljonäriks saamise kogemus

Aga nendel aastatel oli ka mu eesmärgiks saada miljonäriks – et mismoodi see kogemusena oleks – mitte et raha ise oleks eesmärk olnud. Ühe aasta lõppedes tegingi siis kokkuvõtteid ja selgus, et mu firmast oligi käibena läbi käinud 1 miljon krooni (ca 60 000 eurot). Aga kuna ma ei täpsustanud, et tegu oleks kasumiga, tuli see lihtsalt käibena. Ma olin nii korralik maksumaksja, et kandsin kõik toimunud seansid oma raamatupidamisest läbi. Eesti riik rikastus sellest ka tunduvalt.

Kõik kasum, mis tekkis – sai edasi investeeritud ka siis uutesse kursustesse või siis kodulehe arendamisse. Kindlasti oleks kasuks tulnud kui ma oleks sel hetkel küsinud finantsabi finantsnõustajatelt, kuna minu käte vahelt polnud nii suured summad enne läbi käinud. Minu investeeringud olid head, aga oleks võinud veelgi paremini valida.

8. Uus elukoht Tallinnas – Fahle korter

fahle ooselKui otsisime mulle uut stuudiot ja elukohta sattusime Fahle majja, mis oli ju endine paberivabrik ja mille ülemisse otsa olid nüüd ehitatud korterid. See oli huvitav, kuna nii kui sinna korterisse astusin, tekkis kohe kodu tunne. Selle koha üür aga aastal 2007 oli 1500 eurot kuus + kommunaalid. Süda ütles jah, mõistus ütles ei ja muretses, et kas ikka on õige koht. Seega viskasin unviersumile küsimuse, et kas see on õige koht. Seepeale läksime järgmist kohta vaatama. Meie ees jäi seisma auto mille tagakaanel oli reklaam – Do not worry – test us! Mõeldud tehtud. Kirjutasin lepingule alla ja selle aasta jooksul, mis ma seal elasin, polnud mul kordagi probleemi üüri maksta. Minu luksus oli ka mu klientide luksus. Sellist vaadet nagu oli tol hetkel Fahle majast – Tallinnas teist ei olnudki. Paljud kliendid ahhetasid tükk aega kui uksest sisse tulid. Mul oli nii hea meel. Üks klient isegi mainis, et mulle meeldib Crystal Ra kuidas su sõnad ja teod on ühtsed. Et sa elad seda, mida jutlustad.

Peale Fahle stuudio leidmist, oli vaja ka sõiduvahendit. Selle leidsin ka imeväel ja kiiresti. Seega ühe nädala jooksul oli mul olemas oma uus kodustuudio, siis lisaks veel uus sõiduvahend ja täiesti toimiv ja töös olev ametlik firma koos raamatupidajaga. Nii ruttu võivad asjad käia uues energias kui kuulad oma südant! Lisaks olin just värskelt tagasi kolinud Norrast, kus olin resideerunud juba pea 7 aastat! Uskumatu!

AAAnewcrystal9. Tasakaalu õppetund

Kui ma olin megapalju tööd teinud ja kuus kuud pea ilma mingi pausita – siis hakkas mu keha mulle märku andma, et ma peaksin ka natuke enda eest paremini hoolitsema. Ühel õhtul kukkusin põrandale ja ei saanud liikuda kuna kõhtu lõi nii hull valu. Minu naisorganid andsid mulle märku, et kui ma vaid mehena edasi toimetan, siis keeravad nemad naisenergiad mul sõlme. Pidin hoo korralikult maha võtma ja oma elukorralduses muudatusi tegema. Hakkasin regulaarselt treenima ja ka korralikult sööma ja magama ning lühendasin oma tööpäevasid tunduvalt – kella 9st kuni 20ni maksimaalselt. See aitas väga palju.

Kuna mul läks nii hästi, siis eestlastele kohaselt tekkis palju kadestajaid. Ühel hetkel ilmus välja üks naine, kes sõimas mu läbi ja tegi maatasa. Seejärel saatis ta Vikerkaaresilda minu kohta laimukirja, mis ‘lipsas’ administraatorite silma alt kogemata tervesse võrgustikku, kus too hetk oli ca 800 liiget. See lõi päris kõvasti lainetama. Nii kõvasti, et mind kutsuti   püramiidikülasse ümarlauale. Kõik see oli aga set up.

Õnneks ma tabasin ära, et see oli lõks. Seal ümarlaual tekkis mul tunne, nagu olin nõid ja tegu oli kohtupäevaga kus arutati kas Crystal Ra ära põletada või mitte? Minu süüks oli siis see, et ma olin edukas ja teenisin liiga palju raha (see ei lugenud, et maksin korralikult makse) ning tegin transformatsioone, mis nende arust rikkusid inimeste elud ära. Õnneks oli mul ikka väga hea ühendus oma vaimenergiaga ning sain aru miks see kõik juhtus. Sain sellest segadusest välja, aga see võttis ca 3 – 4 kuud aega. Ilma Auratransformatsioonita ja ka Beriti tasakaalustuseta sellel ajal oleksin arvatavasti olnud väga suures segaduses veelgi pikemalt.

10. Avardumine

See aga ei peatanud mind mitte üldse. Järgmisel aastal otsisin suuremat stuudiot, kuna sündmuste tegemiseks jäi antud kodustuudio väikseks. Nii kui soovi välja panin, nii ka leidsin antud koha. See asus Liivalaia 21 majas ja samuti väga hea vaatega – kümnendal korrusel. Selles korteris oli olemas kõik mida lisadena vajasin – eraldi lisa tualett külalistele – külaliste tuba ja kontor, nii nagu ka magamistuba ja suur stuudiotuba vaatega Tallinna vanalinnale. Korter oli väga heas asukohas. Seal hakkasid toimuma ka esimesed Auratransformaatorite koolitused. See toimis väga hästi, kuna ruumi oli palju ja sai ka teha laua ümber kogunemisi, mis kursuse ajal olid väga olulised.

mina lokiano

11. Eluülesannete avastamine peale transformatsiooni

2009 aastal avastasin lennukis ajakirja lugedes sellise koha nagu Zeggi ökoküla Saksamaal. Seal külas käies avastasin Lokiano, kes oma tantrameistri kogemusi tuligi meiega jagama mais 2009. Selleks ajaks olin ka juba seigelnud Hawaiile, kus läbisin oma esimese veekursuse.

Peale Auratransformatsiooni sain aru, et inimestele maksimaalset tasakaalu ja teadlikkust pakkuda, on vaja lisada peale energiatöö ka veelgi rohkem – tegutsemist meelemustritega, kehaga ja elementidega.

tantraqueenTantra pakkus väga sügavat tööd, et tasakaalustada oma keha, vaimu ja meelt. Kursused toimusid regulaarselt, kas kord või kaks kuus, vahest isegi rohkem. Grupid olid väiksed, aga armsad. Materjal mida Lokiano edastas oli väga sügav ja mitmekihiline. Mõni asi jõudis kohale aastaid hiljem. Peale kaks ja pool aastat koostööd Lokianoga otsutasin et peaks natuke avardama seda kogemust klientide jaoks ja siis tõin maale tantraõpetajad Niteni ja Santoshi.

Aitasin kõigil neil õpetajatel saada uued kliendid, paika sättida kogu kursuse info online lehtedel ja seejärel ka reaalselt koht ette valmistada. Olin tantrasündmuste korraldaja assistent 2,5 aastat. See andis kogemustepagasi, mille sarnast paarinädalaselt kursuselt ei saa (mis on praegu Eestis väga tavaline). Sain aru, et palju tarkust oli minule üle kandunud igal tasandil ja järgnevate aastate jooksul hakkas see kõik minust välja voolama.

hawaiiwantra12. Avardumine Havail

Hawaii seiklus oli ka põnev. Läksin sinna koos rootslaste ja eestlastega. See oli huvitav seiklus ja minu murdepunkt oli siis kui me tavagrupist eemaldusime ja leidsime Yoga Oasise. Mäletan seda hetke kui me olime autos, vihma sadas ja ma arvasin, et see on oluline koht, mida leida ja ei andnud alla ning me leidsimegi selle ülesse. Järgmisel päeval leidsime sealt kohast edasise teeviida, ning sattusime veekursusele, mis tutvustas sooja veega toimetamise teraapiaid. Ma olin koheselt täiesti võlutud. Panime ka ennast kirja ja tegime läbi 36 tunnise veekursuse. See oli uskumatu voolamine. See pani uue nurgakivi minu veeteraapia kutsele.

hawaiimanininSeal olles sain aru, et ma pean ise Hawaiile tagasi tulema ja tooma kaasa uue grupi inimesi ja tegema oma programmi. Oli vahva, et kuus kuud hiljem tuli kohale 4 inimest ja nii me esimest korda kõik koos seiklesimegi. Sellest sai alguse mitmete aastate traditsioon. Ma olin leidnud maapealse kodu.

Esimene seiklus Hawaiile oli väga katsumusterohke just vabade rahade tekitamiseks. Aga iga samm aitas jõuda järgmiseni. Ja nii kui sealt tagasi olin tulnud lõin topelt kõik tagasi. Hawaii õpetas mind lihtsustama ja puhastama oma elu täiesti uuel moel. Delfiinid õpetasid voolama ja mängulustiga läbi elu kulgema.

Peale neid kogemusi oli vaja tegeleda meelemustrite lahustamisega. Ma jõudsin tehnikateni, mis aitasid sellega tegeleda ja tegin läbi nende koolitusi erinevates kohtades maailmas, ning investeerisin ca 20 000 eurot sellesse kui avastasin, et see süsteem ei toeta mind. Sain ka aru kuidas süsteemi energia oli kasutanud minu energiat, et siseneda Eestisse. See oli väga huvitav ja kallis kogemus, aga vajalik. Nüüd ma tean – mis vahe on tehnikatel, mis on tõelisest südamest ja need, mis on ego ja süsteemide toitmiseks loodud.

13. Nime muutus

2009. aastal muutsin ametlikult ära ka oma nime. See oli pikk 2. aastane protsess kuna regionaalminister küsis kogu aeg miks ma ikka kõiki nimesid tahan muuta. Alguses vastasin, et numeroloogia pärast, samuti ka nime pärast, et kui rahvusvahelist reisin ja siis lõpuks viskas mul üle. Ütlesin nagu asi oli – et Jumal ütles mäe otsas ja kes olete teie (regionaalminister) et mulle seda mitte lubada. Seejärel saingi omale passi Crystal Ra Laksmi nime kuna eesti seaduste kohaselt Lak-sh-mi ei sobi. Nimemuutus on peale transformatsiooni väga tavaline asi. Minu vana identiteet oli täiesti surnud. Ma ei suutnud isegi oma vana allkirja enam kirjutada. Kui ma nime ära vahetasin, tundsin nagu mu vana perekonna karma langes õlgadelt.

Aastate pärast sain ka aru mida see nimi tegelikult tähendas. Crystal esindab naiselikkust, Ra tähendab mehelikkust ja sära – päikese jumalat, ning Laksmi külluse jumalannat. Kui ma puhastan oma sisemist kristalli tolmust ja muudest osadest, siis hakkan ma rohkem särama. Kui päike läbistab mu kristalli, tekitab see rikkaliku värvide mängu – mis ongi Lakshmi – küllus. Sama ka kui ma hakkan rohkem kasutama oma potentsiaali – siis see paneb mind särama. Kui mina tegelen oma kristalliga ja puhastan seda kogu aeg ja juhendan ka teiste kristallide puhastusi, siis läbi selle saabki meile luua parema maailma.

cropped-picasa-hawaii-jump-plain.jpg

14. Eluohtlikud olukorrad peale transformatsiooni

2011 aastal oli mul elus palju muutusi ja murranguid. Mul oli endal väga kriitiline füüsiline seisund, kus kõikusin maa ja taeva vahel. Mind päästeti aga seekord oli asi väga palju tõsisem. Mingid mustad jõud tõesti ei soovinud mu edasist eksistentsi ja proovisid mul juhtme välja tõmmata. Aga ma olen väga visa sell. Ei läinud läbi. Kuid nädal aega hiljem suri ootamatult minu isa. Peale seda kahe kuu jooksul pidin välja kolima oma stuudiost.

Sellest hetkest pole mul olnud kodu baasi. Müüsin maha oma auto ja kõik mis vähegi võimalik. Ladustasin ülejäägid ja läksin ära Hawaiile. Tegin seal ühe seiklusgrupi ja seejärel viibisin seal veel edasi. Sellel ajal ujusin väga paljude delfiinidega, mis oli minu jaoks kaotusvalu leevenduse teraapia. Ma olin oma isaga üsna lähedane. See oli ootamatu kaotus. Hawaii tervendas väga kiiresti.

15. Suhted peale transformatsiooni

meeskannabkatelKõikide nende aastate jooskul olen kohanud väga paljusid teadlikkuse partnereid meeste näol. Suhted tulid ja kestsid maksimum 1 aasta või 1,5 aastat või vähemgi veel ja lõppesid alati sellega, et läksime lahku. Peale seda sai mees ülirikkaks, sai megadiili tööl või mingi uue äriidee, mille käivitas või leidis oma unistuste naise või sai lapse teise naisega. Mul oli selline aktiveeriv mõju. Aga ma olin sellest väsinud. See viis mind igale poole – ma jahtisin oma kuningat. Teda ei olnud ei Guatemalas, New Yorkis, Londonis ega mujal. Ja lõpuks ma andsin alla ja lõpetasin ta jahtimise. Ühendusin ka oma sisemise mehega. Tema korraldas minus totaalse ümberehituse (sellest on tulekul ka raamat).

Oma seiklustel siia ja sinna otsisin oma uut kodu. Teadsin, et Eesti see olla ei saa, kuna ma ei suutnud välja kannatada sealseid talvesid ja muid väikseid häirivaid asjaolusid. Seega ma proovisin leida uusi kohti. See tõi mind elama nii Londonisse, Cancuni Mehhikos kui ka Mehhiko teisele kaldale Puerto Vallartasse.

16. Vaimu ümbersõit Mehhikosse

katrinminamehhiko2012. aasta veebruaris tutvusin netis Katrin Haibaga, uue ajastu astroloogi- ja purjetajaga, kes kutsus mind Mehhikosse külla. Läksin 1,5 nädalaks ja jäin Mehhikosse kokku 3. kuuks. Seejärel tulid seiklused Costa Ricasse, Chicagosse, korduvad külastused New Yorki, Norra, Taani ja Soome. 2013 aasta suveks olin omadega ummikusse jooksnud ja vajasin vaheldust, et aru saada kuidas edasi. Tõmbasin juhtme seinast välja ja tulin Mehhikosse 1. nädalaks ja jäin 2. aastaks. See muutis kogu mu elu kuna kuulasin vaid ennast.

Katriniga saad ka kuulata põnevad podcasti siit: 

2013 aasta suvel kui olin Mehhikos – tegin endaga kokkuleppe – minna iga päev ookeanisse. Sellest tuli palju ideid ja sellest sündis ka Wantra. Tegin ka läbi Organic Stretchingu kursuse, mis tekitas minus palju elevust. Ma soovisin seda maailmaga jagada. Selle tehnika õpetaja seda aga ei arvanud. See uks löödi mu nina ees kinni.

17. Wantra veeteraapia sünd ja areng Mehhikos

13handsgroup

See oli shokk. Aga see pidi nii minema, et ma saaksin arendada edasi oma Wantrat. See on üks uue ajastu nippe – su vaim teab täpselt mida sul on vaja teha ja kuidas ning millal. Sul on vaja lihtsalt olla kohal ja kuulata juhiseid. Nagu GPS mis on sees ja juhendab. Enamus inimestel on see aga hoopiski hääletu peal.

Mehhikos aga kulgesid  asjad väga raskelt. Mingil hetkel polnud mul enam isegi söögiraha. Elamine ilma rahata õpetas mulle igasugu uusi trikke. Ei, ma ei varastanud ega tegelenud mustade äridega, aga ma õppisin elama ära väga vähesega (ca 100 euroga kuus) ja tänu sellele ehitasin ülesse oma online koolitused, millest hakkas tulema mu uus igakuine sissetulek. See periood õpetas mind kasutama oma oskuseid ja loomingulisust ning olema innovatiivne.

Kõik mis võimalik panin sealt kõrvale, et pärast vajadusel kasutada. Ma olin nüüd ära kogenud mõlemad äärmused – palju raha ja vähe raha – ja see oli selleks vajalik, et täielikult integreerida oma elemendid nii nagu ka aktiveerida teine tasand minu loomingulisuses. Raha on maa element. Ma pole maa elemendiga kunagi väga sõber olnud. Nüüd saadeti mind kordusõppustele.

18. Maa elemendi integreerimine miljonäriga

Järelõpe viis mind kokku mitme erineva miljonäriga Mehhikos. Üks neist rööviti ära 1 päev enne mu töö algust, mis oli elu nagu seebiooperis. Ja teisega proovisin koostööd teha ca 4 kuud nii Mehhikos kui ka USA-s. Ja ka see jooksis omadega karile. See oli väga karm elukool, mis õpetas taltsutama monstrumeid, välja ajama vaimolendeid ja lisaks veel enda eest täielikult seisma ja pimedust mitte kartma, vaid seda taltsutama. Peale seda kogemust olin ma täiesti küllastunud meestega üldse mingit rida ajamast. Aastal 2014 novembris ma keerasin kõikidele suhetele meestega selja. Mul oli kõrini sellest. Ma olin valmis elama oma Wantraga elu lõpuni koos kui oma partneriga ning jääma vallaliseks.

19. Tellisin jõuluvanalt oma kuninga

-11michaelwalkbeachAasta enne seda (2012 jõulud) olin aga jõuluvanalt tellinud omale mehe (jah seda saab!). Kuna olin Mehhikos, jõudis ‘pakk’ kohale  kaks ‘aastat hiljem.’  Mees toodi kohale sõna otseses mõttes ukse taha. Umbes jõulude ajal tutvusin Michaeliga. Ta oli väga haavatavas seisundis, kuna tema 23-aastane abielu oli just karile jooksnud. See polnud just kuigi kõige õigem aeg kokkusaamiseks, kuna ka mina olin väga katki oma kogemustest ja alles alustasin oma lappimist, aga usun et nii minu isa kui ka kõik inglid ja muud tegelased nägid palju vaeva, et seda kohtumist kokku orkestreerida.

collagemichaelmeMe saime koheselt väga headeks sõpradeks. Seejärel tegi ta minu poolt juhituna läbi väga paljusid tervendusseansse. Aga olukord oli väga segane. Esimesel aastal me läksime lahku 3 korda. Michael läks isegi tagasi oma eelmise naise juurde, et oma abielu ikkagi korda seada. Minu jaoks oli see viimane piir, et panna paika oma piirid ja mulle sobivad tingimused. Ma tegin midagi, mida ma kutsun enesedeklaratsiooniks. Kui selle kirja sain – siis hakkasin selle järgi elama. Ja see tõi Michaeli mu ellu tagasi.

Detsembrikuus 2015 tuli Michael samuti Mehhikosse. Selgunud oli, et tema abielu on tõeliselt läbi ja ta oli ka lahutanud selle aja jooksul. Seega alustasime uuelt lehelt. Elasime kohalikus kultuurikeskuses – igaüks oma toas, aga kõrvuti. See oli hea algus, eri platvormidel, aga kõrvuti. Selle 2. kuu jooksul õppimise teineteist tundma rohkem kui varem ja see oli väga põnev aeg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASeejäel läks Michael ära Alaskasse tööle ja mina jäin veel Mehhikosse tööle. Enne seda kirjutasime alla aastasele suhte koostöölepingule (5 lk!!!). See välistas lihtsalt suhtest minema jalutamise kui peaks raskusi tekkima. Mina seiklesin siis Michaelile külla juunis, tee peal külastasin ka oma teisi sõbrannasid Alaskal ja lisaks ka New Yorki. Eestis töötasin järjekordselt mitu kuud ja täie hooga. Minu tööpäevad olid sageli 12 tundi pikad. Wantra sai seal täiega hoo sisse. Jäin väga rahule. Tegin palju loenguid, minikoolitusi ja retriite. Kasutasin oma potentsiaali täielikult.

Peale seda seiklesin Californiasse, kus Michaelil oli kokku pandud raamatu tuur. Aitasin teda sellega ja külastasime ka paljusid sõprasid. Seejärel seiklesime Hawaiile, kus saime koos juhtida minu seikluskoolitust ja peale seda aidata sõprade majasid valvata. Peale seda kõike tulime tagasi Mehhikosse, kus ma eelmisel aastal sain kätte oma kolme aasta elamise- ja tööloa ning lisaks ka Four Seasons hotelliga lepingu, mistõttu saan seal oma Wantrat täie auruga edasi arendada. See seiklus aitas meil ka teineteist rohkem tundma õppida, kuna nüüd olime mõlemad võõrastes kohtades ja oma tavamullidest väljas.

20. Elu eksootilistes kohtades – Mehhiko, Havai, San Diego ja Texas ning Florida

Me abiellusime Havail augustis 2017. Seejärel elasime Havail, Suurel Saarel paar aastat. Peale seda kolisime San Diegosse kus elasime ka kaks aastat. Praegu (veebruar 2022) elame Texases ja varsti kolime Floridasse. Me oleme otsinud oma kohta ja oma äridele head keskkonda. Igal kohal on meile nii palju olnud mida jagada ja õpetada. Tegime eelmisel talvel ka läbi WILDFIT 90 programmi mis aitas meie kehasid nii suurelt muuta – et mina lasin lahti 14 kilost, Michael üle 20 kilo ja me tõmbasimegi oma ellu imeliselt suure kinnisvara projekti Texases koos teiste investoritega. Siit edasi liigume Floridasse.

21. Eluülesannete järgmised sektorid 

Peale Auratransformatsiooni hakkab meie energia otsima väljendusvõimalusi meie kõikidele talentidele mis meis on peidus. Ja kui me seda ei tee – siis me loome endale nõiaringi kust on raske välja saada.

Mina sukeldusin sügavuti online programmidesse. Aastal 2017 alustasin 8-kuist külluse online programmi ja juhtisin sellest läbi 6 gruppi. Peale seda alustasin ka Sisemise Pere Arhetüüpide coachingu programmiga. See oli väga võimas. Aja jooksul lisandus palju teisigi väikeseid minikoolitusi – mis on sul praegugi võimalus osta minu kodulehe e-poest siit: 

Üsna pea liitus ka WILDFIT 90 kogemused  ja valik ise WILDFIT 90 coachiks saada. Alates juulist 2021 alustasin gruppide juhtimisega ka tervise ja toitumise vallas. Minu enda Külluse Ratta pea kõik sektorid on nüüd kaetud : seksuaalsus ja tantra; suhted; tervis; eluülesanded ja arvan et järgmisena on holistiline küllus. Ees on oma raamatute kirjutamine ja avaldamine.

22. Auratransformatsiooni eelised

OLYMPUS DIGITAL CAMERATänaseks päevaks – 15 aastat peale Auratransformatsiooni™ võin kätt südamele pannes ütelda, et ilma Auratransformatsioonita™ ma arvan, et oleksin praeguseks surnud. Kuna ma oleksin jooksnud korduvalt kokku ja mul poleks olnud ühendust oma sisemise minaga nii sügaval tasandil ja ma poleks teadnud mida kriisisituatsioonides peale hakata. Samuti ei oleks ma saanud aru kas ja kuidas aktiveerida oma täielik potentsiaal ja eluülesannete sektorid. 

Minu jaoks on Auratransformatsioon™ nagu ‘Limitlessi’ filmi tablett, selle vahega, et see muudab su elu ja olemust ning potentsiaali mitte üleöö, vaid samm sammult, nii nagu keha ja vaim on selleks valmis. Ja see ei kao kuskile, see süveneb. Läheb ajaga sügavamale ja imendub kehasse.

Peale transformatsiooni ma sain aru sellest, et kui ma valisin hirmust midagi, siis see paljunes ja lõi mu ellu rohkem puudust. Kui ma valisin küllusest ja julgusest ja südamest – siis kõik paljunes ja lõi rohkem kõike juurde. Kui ma lasin lahti ja midagi ei tahtnud – siis kõik tuli minuni. Kui ma panin kogu fookuse sellele, mida mulle meeldis teha ja luua, siis kõik hakkas looma ennast. Uksed avanesid, küllus tuli. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMul on praeguseks välja kujunenud täielik otseühendus oma vaimuga. Ma saan otsest infot kohe mida teha ja mida mitte. Kellega koostööd teha ja kellega mitte. See säästab tohutult aega ja energiat ning ka raha. Samuti kuhu ja millal liikuda. Mul on tugevdatud kaitse peal ja enamus asju mis minu vastu keegi teha proovib – ei jõuagi minuni, sest kristallaura  mis kullastumas – lihtsalt lahustab selle enne kui see minuni jõuab. 

Nende aastate jooksul olen mitmeid kordi läbi käinud elemendid (tuli, vesi, maa, õhk)  – süvatasandil. Kõik elementidega seotud hirmud olen lahustanud.

23. Elu usaldamise kool

Olen õppinud elu täiega usaldama. Lähen sinna kuhu vaim kutsub. Kehtestan ennast alati. Ütlen ‘ei’ hea südametunnistusega. Hoolitsen enda eest täielikult igal tasandil. Küsin oma töö eest väärilist tasu. Panen oma prioriteedid paika nii nagu juhatus tuleb. Ja teen kogu aeg seda, mis mulle meeldib teha ning tänu sellele on kõik mu vajadused kaetud.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASellel teekonnal on olnud väga palju sisemisi puhastusi. Ma kutsun seda jalutamist miinipõllul. Kui astud miini peale, siis plahvatab. Selle aja jooksul peale transformatsiooni on olnud ka väga sügavaid negatiivseid plahvatusi. Mis on olnud vajalikud selleks, et lükata pinnale ja puhastada minu sisemised osad, mis muidu ei oleks sellest vabanenud.

Samuti olen teinud regulaarseid puhastusi kehale – savipuhastusi, lisaks veel maksa puhastusi, master detoxi ja muid selliseid. Mis on kõik olnud väga vajalikud ja abistavad tööriistad. Väga paljud inimesed, kes olid mu elus aastal 2007, ei ole enam mu elus. Osad nendest on olnud väga üllatavad lahkumised. Auratransformatsioon™ tõi mu ellu selliseid inimesi, kes ma arvasin jäävad mu ellu kuni mu surmani. Kuid vahest teeb vaim oma valikuid ja keerdkäike ning võtab ära  selle, keda pole vaja ning annab uued asemele. Sellel hektel on see katsumusterohke, aga pärast on see mõistetav, kuna vaim annab asemele veelgi teadlikumad ja vägevamad inimesed.

Tänaseks – 15 aastat peale transformatsiooni – elan seal kus mulle meeldib – meie kodu on praegusel hetkel Texases, vahest siis läbi lipsates New Yorkist ja Eestist ja Mehhikost või avastades täiesti uusi kohti. Elan armsates kohtades, mis toetavad mu arengut ja tööd. Minu ümber on armastavad inimesed, kes minust hoolivad ja mind toetavad. Ma olen leidnud oma tõelise kuninga Michael Dittoni – keda ma armastan, kellega elan koos ja kellega loon koos ka mitmeid ärisid.

Ma tegelen sellega, et jõuda Wantraga globaalsele tasemele. Ma elan oma unistuste elu igal tasandil. Ma ei ole veel miljonär rahaliselt (aga see ka tuleb üsna varsti), aga ma olen miljonär kogemuslikult ja mul on olemas kõik eluks vajalik ning rohkemgi veel. Ma tean mida ma tahan, kuhu ma liigun ja mis on mu ultimaatne unistus.

Ilma Auratransformatsioonita™ oleks ma kindlasti palju rohkem metsas ja võsas mütanud ning mul oleks kindlasti olnud kordi vähem julgust. Olen tänulik sellele tehnikale, et see on mulle andnud uue elu ja läbi selle olen saanud anda uut elu ka paljudele teistele. Minu jaoks on Auratransformatsioon™ toiminud ja mu elu on selle tõestuseks. Suureks vaheks on see, et paljud ei kuula oma sisemist intuitsiooni peale transformatsiooni, ning see on üks väga oluline samm. Mina kuulasin ja kui intuitsiooni hääl väliste valede süsteemide poolt maha keerati, olin omadega kohe ummikus. 

24. Teadlik elu

Peale Auratransformatsiooni™ ei ole sa imeinimene, sa võid ikkagi haigeks jääda ja kogeda seda, mida on sul inimliku kogemusena vaja kogeda, aga vahe on see, et sul on koheselt vaimu poolt olemas suund kuidas midagi lahendada või mis suund edaspidiseks võtta. Enne tundsin end pidevalt tupikus.

Üks suur asi mis see mulle veel andis oli  elamine hirmuta. Kui midagi ei läinud nii nagu ma oli tunnetanud, siis sain aru, et lugesin vaimu sõnumeid valesti ja võibolla selle aeg oli hoopis tulla hiljem. Kui ma olin kannatlik ja edasi toimetasin, siis tulid ka tulemused.

25. Kollektiivteadvusest lahkumine

Teine super suur asi oli kollektiivteadvusest väljaliikumine. Kui sa oled sellest mullist väljas, siis oled tugevalt oma teel – ja mis teised ütlevad või teevad, see ei puuduta sind enam üldse. See teeb kogu olemise ja loomeprotsessi siinsel planeedil korduvalt lihtsamaks, sest sa pole enam ühisteadvuse ori. Sul on nüüd oma platvorm, oma sõiduriist ja oma süsteem.

crystaldivawhiteframesmallAuratransformatsioon™ aitab tõeliselt su vaimul ja kehal kokku sulanduda. See võtab aega ja  viib sind läbi protsessi, mida ma kutsun ‘vaimseks orienteerumiseks.’ See on tõesti nagu videomäng, kus pead läbima teatud tasandid, et jõuda ülakorrustele. Kui sa oma õppetunde läbi ei tee ja ei soorita, kukud tagasi, senikaua kuni vaim omastab. Auratransformatsioon™ juhib meid elama täiesti autentset elu enda ja maailmaga kooskõlas. Kõik, mis sind ei teeni võetakse tee pealt ära või eemaldatakse nii, et sa isegi ei aima seda.

fullblowngoldenqueenElu peale Auratransformatsiooni™ ei ole pudrumäed ja roosiõied. Elu peale Auratransformatsiooni™ on revolutsioon, Ameerika mäed ja miinipõllud. Adrenaliin on pidevalt laes. Aga ma olen ka tänu kõigele sellele täiesti iseendaga kontaktis ja tasakaalus.

Kõik mis sind ei teeni enam võetakse ära kui sa sellele enne juba ise pihta pole saanud. Võib juhtuda, et nutad palju, valad pisaraid, aga ka särad palju – elu mäetippude otsas. Ja kui sa ühendud oma vaimuga ning see lõpuks valab üle su südame ja su pea, siis on kogu maailm sinu. Ainult siis kui elad oma unistust – seda kõike milleks sa oled siia planeedile tulnud tegema ja olema. See julgus võib olla võrratu. Mõned meist isegi abielluvad iseendaga. 😉

Aga loomulikult on iga inimese kogemus peale transformatsiooni erinev. See siin on minu kogemus. Loodan, et see inspireerib sind ja motiveerib ka ise seda protsessi läbi tegema. Mul oleks au sind sellel teel juhtida, kui sa tunned, et mina kui inimene sinuga helisen.

***

Mis on väga lahe on see, et enamusi neist seiklustest saad lugeda mu siinsest blogist, mida hakkasin uuesti pidama täies võimsuses augustist 2013 ja tulekul on mitmeid teemakohaseid raamatuid.

Kas see tekst tekitas sinus huvi ka ise Auratransformatsioon™ läbi teha?

Auratransformatsiooni™  saab teha vaid personaalse kohaloluga.  Eestis on olemas mitmeid Auratransformaatoreid (vaata siit).

Kuid kui sul peaks see soov see kindlasti minuga teha olema – Auratransformatsiooni™ maaletoojaga, pead mult küsima millal ma parajasti uuesti Eestis viibin.

Senimaani teen läbi Zoomi aura tasakaalustusi neile, kes on juba transformeeritud või siis konsultatsioone neile, kes soovivad eelnevalt eeltööd teha. Need, kes teevad läbi transformatsiooni minuga – saavad ka minu erilise FB grupi liikmeks, kus sageli jagan erilisi tähelepanekuid uue ajastu energiatest ja iseenda protsessidest. Samuti toetab protsessi minu 8. kuu online kursus Külluse Seikluskoolitus Unistuste Ellu (KSUE), mille uus aktiivne grupp avaneb uuesti iga aasta septembris ja jaanuaris. Passiivne grupp on töös aasta läbi.

palmtreememitaKas tagasi vaadates oleksin Auratransformatsiooni™ ikkagi teinud? 

Kui keegi oleks mulle rääkinud kõigest sellest, mida ma kogesin nende viimase 11-ne aasta jooksul – enne transformatsiooni – ma ei ole päris kindel, kas ma oleks julgenud seda valida. Praegu aga takkajärgi vaadates olen elanud selle 15-e aasta jooksul täiega ning pole häbenenud oma ideid ka maailmaga jagada. Olen elanud kümme elu selle üheteistkümne aasta jooksul. Reisinud palju, kohtunud paljude inimestega ja avastanud oma potentsiaali iga nurga pealt. See on olnud väga rikkalik, aga ka katsumusterohke aeg, kuid ma ei vahetaks seda mitte millegi muu vastu.

Sest tänu sellele kõigele on mul praegu olevik, mida ma naudin ja kaifin. Ja selleks  tegin palju teadlikke valikuid oma minevikus. Tore on kogeda, et läbi minu ei ole mitte ainult minu elu muutunud, vaid ka väga paljude teiste elud. Ning mis veelgi põnevam – võibolla muutunud ka kogu eesti rahva tulevik, sest tänu paljudele transformaatoritele on meil ka nüüd palju uue ajastu täiskasvanuid, kes aitavad luua uut Eesti tulevikku. Imelist kulgemist meile kõigile!

Hiljuti tuli ka Auratransformatsiooniga™ seoses uus põnev uudis – nii et kui soovid selle kohta lisa kuulda võta minuga ühendust!

Olen Crystal Ra Laksmi-Ditton– uue ajastu rändav merineitsi, kes pritsib mitte ainult ookeani vett, vaid vaimu välgatusi, nii et kõik saaksid avada oma silmad ja hakata elama oma unistust juba täna mitte homme.

Mis see unistus on, tuleb aga kõigepealt ülesse leida.

Selleks on väga palju erinevaid võimalusi. Selge on see, et Auratatransformatsioon™ võib olla üks võtmetest ja teejuhtidest sinu unistusteni.

Võta minuga ühendust kui sul on soovi teha Auratransformatisooni™ Eestis sellel suvel crystalralaksmi @ gmail.com või kui soovid seda teha USAs (liigun ka siin ringi). 

Kui soovid võtta kontakti otse FB kaudu, siis saad seda teha siin:

Aloha ja imelise kohtumiseni!

Hawaii outrigger kanuu. C.R.L. Ditton

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This