Select Page

Jagan täna oma blogis viimase kuu taipamisi Hawaiilt. Alustan vahva luuletusega. Imelist lugemist!

Sõnadel on sabad ja sarved ja naeratused

Osad sõnad on kodutud

Otsivad kohta kuhu minna ja kuhu kuuluda. 

Osadel sõnadel on seljakotis 

ainult vaevused

Osad sõnad on kordumatud

Osad sõnad on paadialused

ja osad on staarid

Osad sõnad on sündinud kuningana

Osad kuningannana

Sõnad ei oma tähendust kui nende kõrval 

olevad tähed seisavad ilma mõtteta koos

Sõnad sünnivad mõttest 

ja saavad elujõu läbi hääle

naeratuse, puudutuse või 

sulavad üheks kallistuse embuses

Osadel sõnadel on tiivad

Osad ei tea seda

Osadel sõnadel on käigukast

ja mõnedel on rooliratas

Osadel on ratas

Osadel pole osasid

on vaid süda

mis põksub armastuse taktis

et jõuda külla

sinna kus roosad pilved

päevitavad end kalliks varanduseks…

3 august 2017

crystalclearbananaUue ajastu energiates elamine

Mina sain oma AuraTransformatisooni TM aastal 2007. Mul võttis pea 4-5 aastat, et integreerida täielikult indigoenergiad. Peale seda algas kristalliseerumise protsess. Selles protsessis lähevad puhastumised väga palju sügavamale igal tasandil. See võib vahest ka väga suuri katsumusi valmistada. Tuleb olla väga ühenduses oma vaimu ja südamega, et mitte oma teed kaotada või  sellest kõrvale astuda.

Tulin Hawaiile esmakordselt aastal 2009 ja olin sellel ajal veel väga tugevas indigoenergias. Praegu olen siin juba 13ndat korda ja seekord on siin olla väga teine tunne, kuna olen nüüd kristallenergias ja liikumas kuldenergiatesse.

hawaiimermaidsplashIndigoenergia karakter 

Vanasse tagasi vaadates – Indigoenergia ei mõtle mitte midagi väga ette, see lendab kohe peale ja rapsib hullult ning alles  siis hakkab mõtlema, et mis just juhtus. Ta on väga reaktiivne ja intensiivne. Seda võib võrrelda nagu miiniväljal käimisega. Indigoenergias inimene lihtsalt astub ja kui siis miini otsa satub alles siis mõtleb, et mis nüüd juhtus ja mis oleks pidanud tegema. Eriti kui inimene pole ennast enne kehtestanud ja oma platvormilt elanud ja tal on veel palju reaktiivseid mustreid (minul aitas sellest välja Alanon – praeguseks 2,5 aastat) aga enne seda oli ikka ka päris kõva kaevamine ja puhstamine pea terve eelneva elu.

inglidroosipoosascrystalraEnergiad toimivad kiiremini ja üldse elu läheb kiiremaks. Tempo tõuseb. Muneda enam väga ei saa. Kui ikka muned, siis annab vaim sulle märku, et oled valel teel. Kui ikka edasi muned peale seda esimest hoiatust, siis paneb veel järgmise hoiatuse. Kui kaks hoiatust oled ära saanud ja ikka midagi ei muuda – siis saad kolmandal korral vaiba alt ära tõmbamise vaimu poolt – see tähendab ta sekkub ise ja päris agressiivselt. See pole meeldiv protsess ja paljud kes sellest on enne transformatisooni kuulnud jätavadki Auratransformatsiooni seepärast tegemata. Pigem jätkavad oma piiratud elu elamist kui riskivad ebameeldivustega.

Kuid need, kes ikkagi ära teevad ja sellest protsessist läbi liiguvad saavad aru et tegelikult on muudatused ja radikaalsed muudatused head, sest need loovad uue pinnase uuteks algusteks ja pikemas perspektiivis toovad ikkagi paremaid tulemusi kui status squosse jäämine.

kuninganna ja hirmu kursusKristallenergia iseloom

– Kristallenergia on pehmem, juba natuke mõtleb rohkem enne kui tegutseb, aga natuke ikka rapsib. Kiirus on kordi kiirem, aga ikkagi on veel ämbrisse astumisi, kuna kehas pole kõik osad kristalliseerunud siis osad osakonnad on omavahel veel erroris kuna ei saa veel täielikult koostööd teha. Üldmassiga võrreldes on su elu aga kordi kiirem ja ladusam ning KERGEM. Õpid toimetama just koostöös Mina ja Meie energiatega ning platvormidega. Järgid rohkem oma eluülesannete erinevaid sektoreid. Naudid elu kindlasti kordi rohkem kui vanas vikerkaareenergias.

 =purjedgoldenKuldenergia iseloom

– Kuldenergiasse liigub kogu keha ja vaim alles siis kui sa oled täielikult integreerinud kristallenergia ja ka oma elementide esimese tasandi ringluse integreerinud. Kuldenergiat ei saa kehasse ega vaimu tõmmata enne kui selleks on täielik valmisolek olemas. Minu juurde on mõnikord Eestis sattunud transfomeeritud, kellel olen pidanud puhastama kuldenergia aurast välja, mis oli teise transformaatori poolt sisse tõmmatud, kuna keha ja teised osad polnud veel  valmis.

Kuldenergia peamine iseloomuomadus on kannatlikkus. Kuldenergia on nagu soe vesi, mis voolab kohtadest, inimestest ja situatsioonidest üle, siis kogub kogu info kokku nagu salaagent ja siis laseb sellel settida ja laagerduda ning alles siis tegutseb – vastavalt infole, mis kogumisest tuli.

Siin tuleb tõeline unistuste elu – kus panustad minimaalselt, aga saad tulemusi maksimaalselt. Uus energia annab meile oskused ja teadmised kõigeks selleks, sest on juba aktiveerinud ja kristalliseerinud ja kullastunud meie aju osad kust see info vaja käima saada on.

Alateadvuse kristalliseerumine

Kui hakkab kristalliseeruma alateadvus, vot siis läheb huvitavaks – tavaliselt toimub see kristallfaasis või kuldfaasis. Rahutus mis on sees alateadvuse mustrites lahustub ära ja vaim annab teada kuidas hoolitseda erinevate vajaduste eest ja kui sa seda teed – energia koheselt rahuneb ja integreerub ja sealt juhatab järgmiste sammudeni.

Kaksikvaim

Anni Sennov on aastaid maininud, et peale AuraTransformatsiooni TM kohtume alguses paljude teadlikkuse partneritega ja siis mingil hetkel hakkame liikuma oma kaksikvaimu poole, kes on meie olemuse tõeline teine pool. See dünaamika ja kogu protsess on väga erinev sellest, mis see oli vanas energias.

Oma kaksikvaimu leidmiseni võib minna väga palju aega (minul läks aega 14 aastat) ja see võib olla väga katsumusterohke protsess, kuna enne temaga kohtumist proovib keha ja vaim puhastada kõigest, mis seda kohtumist ja kulgemist takistab. Enamus inimestel on väga palju mustreid ja haavasid lapsepõlvest, mistõttu see protsess võibki olla üsna pikk. Muidugi on ka juhtumeid kus see toimub väga kiiresti ja kergelt, aga need on pigem sageli erandid.

golden waveKoha ja ümbruse kooskõla sinuga

Kristall- ja kuldenergias ei saa me enam elada kohtades kus energia ei sulandu meie ümbrusega. Kui ma olen praegu siin Hawaiil ma olen saavutamas praegu tasandit, kus ma integreerin kuldenergiat maksimaalselt 24/7. Ma olen ja elan viiendas dimensioonis, kus ma olen kogenud, et pea igapäevaselt ookeanis ujudes voolab maapõuest puhas otsene kuldenergia otse ookeanisse mis aktiveerib veelgi  mu voolamist mis on palju maksimaalsem kui ma ei lähe vastuvoolu energiatega (pean kogu aeg kuulama intuitsiooni ja see lausa vahest karjub kõrva) – ehk kui õige aeg on käes, siis langeb kõik ise paika ja voolab ning mul on vahest tunne, et ma sulan, sest lihtsalt NII HEA ON OLLA;)

3venturasilksbirdsnestTreening aitab kehal kristalliseeruda ja kullastuda

See on ülim nauding, mis tekitab keha sügavama kristalliseerumise ja ka kullastumise, kus osad pooled päevad või ööd on mu keha ja vaim täielikus energiaorgasmis. Ma treenin oma keha oma lemmiktegevustega pea igapäevaselt (snorgeldamine või vabasukeldumine ookeanis, lisaks siis veel rattasõit ja õhukangad). Söön minimaalselt ja väga tervislikult, ma olen praeguseks juba 6 kilo alla võtnud, tselluliit on kõik pea keha pealt kadund.

Nii palju energiat on et ei tea mida ära teha või kuhu suunata kuna pole väga võimalusi teha füüsilisi energiatöö seansse. Vahest on ka sellel eesmärk. Energia suunab siis toimetama nendele tegevustele, mis muidu on tahaplaanile jäetud.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMõlema kaksikvaimu koostöö globaalsel tasandil

See aga ei saa enne toimuda kui mõlema kaksikvaimu individuaalse eluülesande platvormid on täiesti paigas ja integreerinud (minul võtnud 10 aastat) Michaelil võtnud 2,5 aastat ja võtab veel ca 1 aasta, ehk tal on kokku 3,5 aastat ja ma arvan võtab veel, aga ta saab juba minuga alustada, sest ma olen nii suure eeltöö enne ära teinud ja tema on väga palju ära teinud just viimaste aastate jooksul.

Kümnes käik sisse

Nii et kui teile minuga koos toimetada meeldib ja ma helisen, siis ma ütlen teile et mul siin Hawaiil on praegu sisse minemas kümnes käik ja mul on tunne, et sellel käigukastil pole piire. Seega olge pardal ja hoidke ennast kursis ja alustame koostööd kui sa tunned, et see oleks midagi sinu jaoks.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMichaeliga alustame järgmise aasta plaanimist selle uue kuu jooksul. Kuna selleks ajaks kui me kohale jõuame oleme juba nii palju online lisa promo teinud, siis soovitan kõigil kui kursuste ja sündmuste ning seansside info ülesse tuleb juba omale aeg bookida.

Praegu on juba eelbookinguid teinud paljud Wantrale ja ka transformatsioonidele. Meie plaan on olla Eestis terve Juuni ja siis 2 nädalat juulis. Plaan on ka teha seikluskoolitus Norrasse – vaid 10 kohta, kus sõidame paari bussiga Eestist läbi Soome ja Rootsi Norra, kus olla siis mõned päevad mäe otsas ja siis tagasi alla.Selle programmi jooksul on meie fookus ka kuninglikkuse treenimisel. Eestis on see ikka väga lapsekingades. Kuna saate olema juhitud kahe kuningliku inimese poolt, saate selle 14 päevaga omale naha alla integreeritud.

Enne seda soovitan neil, kes teavad veel kedagi kes oleks huvitatud transformatsioonist teha AuraTransformatsioon TM, sest Norras on hea integreerida oma kuldenergiaid. Kui soovite kogeda minu ja Michaeliga koos seiklemist, siis on Norrast ja Eestist hea alustada.

hawaiimanininSelle aasta Hawaii grupp tuleb ülipisike, kuna paljud kes soovisid see aasta tulla ei saanud. Arvan et järgmise aasta novembri grupp saab täis bookitud üsna kiiresti. Sinna ka vaid 10 kohta. Teen kindlasti ühe ka kevadel. Uurin praegu kuupäevasid ja see info tulemas ka kohe kohe.

Seega suured suured muutused on ees ja ma olen nii õnnelik, et elan oma unistust nii väega.

Suur tänu ka kõigile teile, kes olete valinud mind oma transformaatoriks või muul moel teejuhiks ja usaldanud mind ja ka järgnenud mulle läbi tule ja vee. Olen väga tänulik. Ilma teieta ei oleks mina täna siin kus ma olen. Aloha ja mahalo ning suured tänud! Ning palju kõike mida teie vajate;) Aloha ka Michaelilt;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOlen Crystal Ra Laksmi. Olen leidmas oma kodu ja kohta siin sellel planeedil ja see tunne on soe ja mõnus. Minu südamesooviks on, et kõik inimesed sellel planeedil seda kogeda saaksid ja seda ka valiksid;) Olen valmis olema sinu teejuhiks kui sa seda valid;) 

—-

Kui sul on antud teemade kohta küsimusi, postita oma küsimused siia selle artikli alla;)

Aitäh ja kohtumiseni!

 

 

 

 

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This