Select Page

Kui ma vaatan tagasi kahele ja poolele kuule mis olen veetnud Eestimaal, siis on esmakordselt mu süda nii täis, nii rahul ja nii õnnelik. Ma lahkun esmakordselt Eestist isegi sellise tundega, et tahaks siin isegi natuke kauem olla. Tavaliselt ootan siit äraminekut, kuna siin on alati nii palju valuga kohtumist. Seekord oli esmakohal lõbusus, kergus ja rõõm. See oli midagi uut minu jaoks. Kõik oli seekord teistmoodi, kuna ma tulin Eestisse koos oma kuninga Michaeliga. 

Tõsi ma tulin paar nädalat enne oma kuningat Eestisse, et kogu elamine ja kõik enne valmis sättida. Astusin siis kohe künnihobuse seisusesse ja kui Michael kohale jõudis siis sain küll aru kui harjumuspärane programm see mul peal oli. Terve kaks järgnevat kuud mängis energia minuga mängu kus harjutas mind muutma oma tavapärast tööprogrammi siin olles. Ehk sain aru, et ma ei künna enam üksinda põldu, vaid mul on nüüd ka kõrval üks tugev künnihobune.

Ta mitte ainult ei künna põldu, vaid ka lausa paneb seemneid maha, korrastab atra, hoolitseb et hobustel kõik hästi oleks ja kõik kes meie ümber on tunneksid ennast ka hästi. Olen Micahelil näinud mitmeid elusid kus ta oli väga suur ja võimas väepealik nii nagu ka kuningas. Tal tuleb see kõik nii mängleva kergusega. Ma ei jõua ära oodata kuniks me tõeliselt saaksime oma kuningriigi kuskile luua kuna ma tean et see on see mis on osa tema eluülesandest ja aitab avaldada väga paljusid tema andeid ja talente nii nagu ka minu omadest.

Sellel korral saime natuke sellest aimdust ja see oli väga vahva kogemus. Michael on terve elu olnud liider ja seda enamasti küll kas ettevõtluses või juhtimises, kuid nüüd on ta oma varbaid pistmas ka vaimsesse maailma nii nagu ka tantramaailma ja aru saamas, et ka selles on tal väga palju sügavaid ennastteostavaid elemente ja võimalusi.

Kui me kokku saime, siis sain ma kohe aru et meie eluülesannetel saab olema koos pidu, kuna oleme suurepärane tiim. Michaelil on väga tugev maandus ja maa element, minul väga tugev vee ja õhu element ning koos hakkab meie tule element sädemeid pilduma.

Micahel on struktuuride ja süsteemide looja, mina olen innovaator ja kulgeja. Siin olles voolasime esmakordselt koos täie jõuga. See on huvitav et kuidas üks koht võib inimestes midagi sellist välja tuua.

Mis oli kõige lahedam oli see, et Michaeli kokkuvõte siin oli see – et siin on palju rohkem võimalusi igal tasandil kui näiteks isegi Havail on. Ma olin väga üllatunud, aga tegelikult nii ta on. Selleks on ka väga palju põhjuseid.

Jagan nüüd sellist väikest kokkuvõtet mis on need peamised punktid mida ma siin olles avastasin. Kui ma sellest kõigest räägin siis mitte selle lähtepunktiga et Eestit maha teha, vaid just jagada mis juhtub siis kui elada siit eemal ja kas ning kuidas hakkad siis nägema siinset elu.

  1. Eestimaa on koht kus inimesed on väga valmis avarduma ja kasvama ning samuti ka leidma kiireid lahendusi – seetõttu teevad paljud ‘vaimset shoppamist’ ehk siis õpivad paljude erinevate õpetajate juures erinevaid vaimseid teemasid. See tagab avatuse, mis küll mõnikord võib ka tekitada probleeme (kui minnakse kellegi poole, kes pole tegelikult väga ehe ja teadlik oma toimetamistest). Seega tuleks alati mõtelda oma südame ja oma intuitsiooniga ning sellest lähtuvalt teha valikuid.
  2. Kollektiivteadvus on Eestis väga tugev ja tavaliselt väga piirav. Kui aga toimetada näiteks läbi oma peamise toimiva elemendi, siis hakkab kõik voolama, kuna õpid tajuma ja kuulama mida on inimestel vaja ning pakud seda täpselt sellises kujus ja vormis ning sul tekib koheselt kahesuunaline liiklus.
  3. Eestimaal on väga tugev intellektuaalne ja mentaalne energia – seetõttu on siin kerge pakkuda energiatööga seonduvat nii nagu ka õhu elemendiga seonduvaid teemasid või siis kõike mis on mõistuslikult kergelt seeditav materjal. Seepärast olid meie seekordsel seiklusel kõige edukamad sündmused just seotud energiatööga.
  4. Kui ma olen ühenduses oma peamise juhtelemendiga (vesi) ja ühendun selles nii inimesega kes on mul kätel kui ka nendega kes on seal kusalgi väljas, siis võin luua midagi väga ilusat. Sellel korral võtsin kinni oma uitmõttest teha naistele Wantraõhtuid vees. Ühest sündmusest mis sai välja müüdud tuli juurde veel 3 ja viimases lisandus ka väga vägev üllatus. Naised olid väga tänulikud.
  5. Eestis on olulisemal kohal väline kui sisemine. Seega saame inimesi mõjutada väga palju läbi välise et siis aktiveerida sisemine. See on omaette protsess ja pole mitte kergete killast. Aga kui pihta saada siis on väga põnev protsess.
  6. Eestis vajatakse rohkem seikluseid, üllatusi ja kulgemist. Väga paljud on siin vägagi ‘orav rattas’ programmis. Pidevas tava töörütmis, siis liisingud ja laenud peal – need loovad rütmi ja valikute konteineri, mistõttu inimene hakkabki looma oma reaalsust väga piiratult. Voolamist saab aga tekitada väga kergelt – kasvõi vees olles või siis näiteks purjetama minnes. Ja kindlasti on suur roll mängida inimestel kes meid ümbritsevad. Kui nemad on piiratud siis hakkab üks kopeerimine pihta.
  7. Eestis on väga palju sooju ja südamlikke ning heatahtlikke inimesi. Imekombel leidsime nii paljud neist ülesse just sellel korral. Minu arust pole Michael päris tavalisi eestlasi veel väga kohanudki. Aga sellise aloha kuninga läheduses sulab ka kõige kinnisem inimene. Ehe näide oli Tallinna Linnavalitsuse külastusest kus leti taga olev naine tõi mulle nn maailma letti – kuigi see polnud üldsegi tema tööülesannete hulgas. Minu kõrval istus ju oma imelise naeratusega kuningas Michael kes ütles puhtas eesti keeles – Tere! Kuidas muudmoodi saabki.
  8. Taotluse vägi Eestimaal. See on väga võimas. Kahjuks ei kasuta seda väga paljud. Kui ma maandusin siis seekord palusin et kogu Eestimaa ja nähtamatud abilised siin teeksid meiega koostööd, aitaksid meie sõnumit jagada väga paljudega nii nagu ka rullida meie ees lahti punased vaibad. Ja nii imelik kui see ka polnud just nii läkski. Nähtamatud abilised on meil jalad villi jooksnud. Eriti lahe on see kui isegi viimasel päeval leiti veel üks naine kes soovis teha Auratransformatsiooni™ – ja oli selleks täiesti valmis ja tal oli isegi raha seansi jaoks olemas – ning kõik juhtus väga kähku – vaid 20 tunni jooksul. Uskumatu. Sellist voolu pole ka Auratransformatsiooniga™ Eestis olnud väga palju aastaid. Taotluse vägi on siin just nii tugev selle maa mentaalse ja intellektuaalse energia tugevuse pärast. Kasutagem siis seda!
  9. Kui me tõeliselt kuulaksime inimesi, siis jõuaksid meieni ka väga olulised infokillud, mis aitaksid meil neile luua seda mida nad vajavad. Ma kasutasin seda päris mitu korda ja see aitas mul luua nii inimestele kui ka endale väga palju.
  10. Eestimaa on väga ilusa loodusega maa. See on lihtne – metsad, põllud, aasad ja veekogud, aga need on kõik väga ehtsad ja erilised. Seekord nutsin mitmel korral nähes hektarite kaupa maha pügatud metsasid. Kas ja millal me õpime? Kui seda ei peatata saab meist varsti Lihavõtte saarte lugu, kus pole ühtegi puud.  Kurb lugu.
  11. Loomise vägi. Siin manifesteerub ka kõik väga kiiresti – kui sa oled iseendaga ühenduses ja täidad oma eluülesannet ja oled ka tasakaalus oma elementidega. Võibolla ka nüüd seepärast et oleme integreerinud Havai energiaid väga sügavale tasandile. Mul oli mitmeid mõtteid mis koheselt töösse panin mis lõid tulemusi ka 24 või 48 tunni jooksul. See oli hämmastav!
  12. Tuues siia oma kuninga rikastasin ma nii oma kogemust siin olla kui ka kõikide kogemust kes tulid meie sündmustele või meiega kohtuma. See oli lahe sünergia mida me lõime ja jagasime. Kui Eesti ja eestlased on avatud sellele, siis kasvame me maailmakodanikeks ja saame innovaatoriteks ka sotsiaalsetel ja inimlikel tasanditel mitte ainult tehnikamaailmas. See on see kuhu tulevik kuulub – inimesed ja paigas väärtused.
  13. Seigeldes Eestimaal Michaeliga ühendusin nagu iseenda ja oma juurtega palju sügavamalt. Ma hakkasin lõpuks vastu võtma ning väga paljudest kanalitest. Ja see oli harjumatu ja ennekuulmatu kuna see toimus täiesti teisel moel. Me jõudsime sellel korral läbi otseste sündmuste ma arvan ca 500 inimeseni ja läbi meedia arvan et vähemalt 20 – 30 000 inimeseni kui mitte rohkemgi. Ja nii kui ma olin ühendunud iseenda ja oma sünnimaaga sellel pinnal hakkas kõik voolama hoopis teisel moel.
  14. Eesti pani aluse meie globaalsele eluülesande vundamendile. See on uskumatu. Ma arvasin alati et see kindlasti algab kuskilt mujalt. Aga just siin see alguse sai. Selleaastane tantrafestival High On Life oli väga rahvusvaheline ja see oli mega kogemus. Saime jagada oma tarkusi ja teadmisi selleks et koos edasi luua. See oli võrratult tore ja ka lahedalt kasvamist pakkuv aeg.
  15. Pere aeg koos vanaema ja õe ning õe lastega.

    Tasakaal ja töö ja muude prioriteetide vahel. See on väga oluline osa mis ma näen ka paljudel eestlastel on paigast ära. Meie ajakava oli väga tihe, aga mahutasime sinna ka kvaliteetaega oma kallite pereliikmetega siin. Ja isegi kui neid kordi polnud palju, siis olid need kõik väga sügavalt kvaliteetsed ajad. Kas siis vanaema külastus koos surnuaia hauaplatsi puhastusega või siis õega koos läbi metsiku Eesti looduse ratsutades või siis kõik koos purjetades. On väga palju võimalusi kas ja kuidas oma kallitele aega ja oma tähelepanu pakkuda. Seda ei pea alati tegema nii nagu alati on tehtud. Saab olla väga loominguline. Ja sellised kingitud hetked on parimad hetked. Need on kvaliteet mis jääb ja toetab ning toidab.

  16. Regulaarne treening ja tervislik toitumine. Eestis on väga raske seda rütmi kätte saada ja hoida. Havail ei ole mul sellega üldse probleemi. Aga kui sa pole näiteks terve aasta söönud porgandi pirukat – siis kuidas sa sellest pika kaarega mööda lähed? Või näiteks musta leiba või Eesti jäätist? Ahvatlusi on siin nii palju ja enamus toidulaua toitudest on väga happeline. Ma maadlen Eesti toiduga alati kui siin olen. Kui vaadata tavalise eestlase lõunataldrikut tavalisest sööklast, siis väga paljudel neist ei ole suurt toiteväärtust. Võibolla ehk salat ja söödav proteiin, aga muu on kõik hape. Ja lisame siia veel annuse stressi ja oma rahulolematuse, ning natukese aja pärast ongi kohe mingi suurem terviseprobleem käes…  Samuti kui esikohale tuleb töö, jääb trenn tahaplaanile. Immuunsus võib alla minna ja seetõttu on ka sageli viirushaigused meida maha niitmas.
  17. Väga suur rõhk välisele. Eestis on ülimega suur rõhk välisel. Kas ja kuidas sa riides käid, mis jalanõusid sa kannad, kas ja kus sa ringi liigud, mis autoga sõidad jne. Kas ja mis riidebrände sa kannad kui sa oled trennis? Kui on väga suur rõhk välisel, siis võib sageli sisemine varju jääda või lausa näljas olla. See on sageli väga tasakaalust paigast ära. Ma kannan Havail võibolla aastas korra pidulikku kontorikleiti ja kõrgema kontsaga kingasid. Siin oli see vahest isegi igapäevane nähtus. Pidin ju kuidagi üldmassi kameeleonina sulanduma. Aga kõige lahedam on ikka leida see oma vaba stiil ja sellega kulgeda sulle omases rütmis.
  18. Ma õppisin selle 2,5 kuuga ennast palju paremini tundma kui siis kui ma elaksin siin kogu aeg. Kui ma elan siin vaid pisteliselt, siis mul on siin olles hoopis teine lähenemine kõigele ja kõigile. Ma olen palju rohkem kohal ja  hindan kõike palju rohkem. Ma ei võta midagi ega kedagi iseenesestmõistetavalt ja tean et iga hetk on loetud ja seepärast annan sellele maksimumi. Ja huvitav on et inimesed tunnevad selle ära. Ma kasvan rohkem kuna ma peegeldan kõike ja kõiki igal hetkel palju sügavamalt ja rohkem.
  19. Ma pole tükk aega olnud nii sisse lülitatud kõikide oma eluülesannete sektorite poolt kui praegu Eestis (Auratransformatsioon™, muud energiatööd, Wantra, motivatsioonikõned ja erinevatel teemadel workshopid jne). Kuna siin on ka tavaliselt jahedam siis pea töötab palju efektiivsemalt. See on väga lahe kogemus. Eelmisel poolaastal ei saanud ma väga teha otsest energiatööd kuna mul polnud veel paberid USAs valmis. Kui aga olla ilma oma eluülesannete täitmiseta pikemat aega kui see on väga olulisel kohal su eneseteostusest, siis see võib tekitada palju tasakaalutusi. Minul tekkisid need just läbi kehakaalu – kuna kui ma ei saanud seda kõike õigesti vahendada, siis hakkasid tekkima energiatest paised. See oli uskumatu avastus kui olulisel kohal on uues energias olla siis oma eluülesannete sektoritega ühenduses kogu aeg ja seda täie teadlikkusega aktiivselt kasutada.

Kokkuvõtteks.

Eestis olemine ja seiklemine on mulle ennast tagasi andnud. Ma olen täiesti ümbersündinud ja ma tõeliselt armastan Eestimaad ja eestlasi – rohkem kui kunagi varem. Ma olen nii üllatunud kui innovaatiline rahvas me oleme ja usun et suuresti ongi ka see seotud sellega, et me kasvasime väga rasketes tingimustes, kus ellujäämise nimel pidime juba uusi lahendusi leidma. Minu sooviks on et see innovatiivsus ei kaoks isegi siis kui meie elud lähevad liiga kapitalistlikult mugavaks.

Ma olen praegu palju rohkem mina ise kui varem ja samas palju rohkem tasakaalus kuna künnan nüüd põldu koos oma kuningaga.

Saan aru et minu generatsiooni naiste ülesanne (ja ka vanemate naiste oma) Eestis on ka teadvustada, et me oleme meesnaised kes kündsid ja jätkuvalt künnavad peamiselt üksinda. Ma aga ütlen teile kätt südamele pannes, et sellega ei jõua väga kaugele.

Kaugemale ja kõrgemale jõuab ikkagi läbi sügava kasvava partnerlussuhte, mis toetab teie tõelist olemuse avaldumist ja paremaks kasvamist.

Minu ja ka Michaeli sooviks on, et meil kõigil jätkuks julgust leida see oma tõeline tee ja seda julgelt ka edasi käia mis iganes takistused me teele tulevad. See on ülim õnn kui sa lõpuks saad aru mis need sinu eneseteostuse väljenduskanalid on, panna need täielikult töösse ja näha kuidas läbi selle muutud nii sa ise kui ka su maailm ja ka maailm su ümber. See on imelisem kingitus maailmale!

Olen Crystal Ra Laksmi-Ditton. Sündinud Eestis ja elanud nüüdseks pea 15 aastat välismaal. See on aidanud mul kasvada väga küpseks naiseks ja lõpuks ka vastu võtta oma ellu minu kuningas Michael.

Võin nüüd kätt südamele pannes ütelda, et ma elan oma unistust iseenda tingimustel ja et see on parim kingitus mida igaüks saaks iseendale anda. Selleni jõudmine on võtnud minult väga palju julgust ja palju julgeid katsetusi!

Läbi meie koostöö ja kooskasvamise Michaeliga olen saanud palju paremaks inimeseks igal tasandil. See on olnud imeline ja ka samas täis paljusid katsumusi. Katsumused on mind lihvinud säravamaks kristalliks ja olen kõigile ja kõigele nende eest tänulik.

Me täname kõiki neid inimesi, kes jõudsid meie live sündmustele siin Eestimaal ja teame et anname oma parima et luua midagi veelgi võimsamat järgmisel aastal. Kuid sel korral ei kao me täielikult orbiidilt, isegi kui lendame teisele poole maakera tagasi. Me hakkame pakkuma mitmeid online koolitusi ja võimalusi.

Esimene on 1.septembril minu poolt kokku pandud Külluse Seikluskoolitus Unistuste Ellu, mis kestab 8 kuud. Seejärel on kokku panemisel sisemise perekonna kursus ja ka minevikust vabastamise kursus. Mina soovin lõpetada ka oma esimese raamatu projekti nii nagu ka alustada selle inglisekeelset tõlget nii et järgmisel aastal oleks juba ka rohkem nänni mida jagada füüsilises vormis.

Nii et kui minu tee ja jagamine sinuga heliseb, siis anna teada. Järgmisel aastal plaanime Eestisse jõuda maikuus ja töötada 2-3 kuud vähemalt kui isegi mitte rohkem. Teeme väga põhjalikud ettevalmistused ja ka etteregistreerimised, nii et kõigil oleks piisavalt aega antud teemadega tegeleda ja ennast kaette häälestada. 

Järgmisel suvel tuleb meil ka põnev sügavam uue aja tantraretriit 2-4 august Matsalus. Meie uues databaasis on meil praeguseks juba 250 inimest. Sinna on vaid 20 kohta. Nii et kes ees see mees või naine. Lisainfo on tulekul!

Olgu aloha teiega ja imeliste uute kohtumisteni!

Seniks aga jälgi meiega toimuvat meie FB lehel: 

Kuningas koos minu poja Sandriga purjetamas.

 

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This