Select Page

Aloha!

See on sulle hea küsimus. Kui see oleks nii et Eluülesanded on su Külluse kiirkäivutuse esimesed võtmed – kas siis annaksid neile rohkem tähelepanu ja aega? Kui jah ja oled valmis neile pühenduma vähemalt kuu aega – vaata läbi see video ja loe ka tänast blogi antud teemal ja tegutse. Registreerimine online kursusele on avatud kuni 28. septembrini!

Vaata tänast videot siit: 

Kui sa soovid oma Eluülesannete leidmise protsessi kiirendada ja sa oled sündinud enne 1986. aastat on minu soovitus oma Aurat Kaasajastada. Kui sa soovid selle kohta lisainfot, anna mulle teada ja ma saadan sulle.

Kui sa oled juba sündinud 1995 aastast alates – oled sündinud Uue Aja Energiates ning sul peaks olema juba sünniga kaasas taipamised või mõistmised mis su Eluülesanded on. Tõsi – noortel kes sündisid 1986 – 1995 aastate vahel – neil võib olla raskusi – kuna nad sündisid vana ja uue energiafaasi vahepeal ja seal võiks kaaluda aura kohandamist et seda protsessi ja üleminekut kergemaks muuta.

**

See soovitus mis mulle anti – et tee seda mis meeldib ja kõik muu tuleb pool iseenesest tundub väga lihtne, aga kui paljud meist seda ka päriselt praktiseerivad?

Sellele tuleb küll lisada üks väike aga väga oluline lisadetail – sinu eneseväärtus. Siin me võiksime üle vaadata oma 4 E süsteemi, mis on baasvundament meie enesekehtestusele – mis koosneb enesehinnangust, eneseväärtusest, enesekindlusest ja alles siis on võimalik täielikult ennast kehtestada. Enesekehtestus on Uue Aja õnne valem number üks.

Vanades energiates on väga tavaline et oleme harjunud elama “endast väljaspool” ja teiste lähedal olles kikivarvul kõndima. Me ei taha teisi pahandada. Me tahame et asjad oleksid “normaalsed”.

Vaata minu lugu 13 aastat peale Auratransformatsiooni™ siit. Teatavasti aitas mind Uue Aja Energiatesse liikuda just Auratransformatsioon™. Selle tehnika tõi planeedile Anni Sennov, kes on küll praeguseks surnud, aga kes koos oma Aurainstruktoritega koolitas välja väga paljusid uusi Aura Mediaatoreid terves maailmas. Mina olin üks nendest kes siis ka aastal 2007 tõi selle tehnika ka Eestisse.

Vaata tagasi oma ajaliinile et saada selgem pilt oma Eluülesannetest

Miks on hea oma Eluülesannete kaardistamisel vaadata tagasi oma ajaliinile? Seepärast et see hakkab sulle andma märku mis teemasid on vaim püüdnud sulle teele sokutada. Olenevalt kui “teadlik” sa oled oma elu jooksul olnud ja kui palju oled kuulanud oma sisemist häält (seega ka Sisemist Naist) ja tänu sellele siis oma elus ka valikuid teinud.

Et sa saaksid väikese ülevaate kuidas minu essents ja Eluülesanded on ennast avaldanud samm sammult, siis loe minu ajaliini ülevaadet.

Minu lühike aja ülevaade asub siin:

  • Humanitaarteadused keskkoolis – keeled ja kunstidega seotud ained, mulle meeldisid ka kirjanduse tunnid kuna seal sain ma kirjutada
  • Olin kahes raadiojaamas saatejuht omaenda talk showle – üks kui olin 18-aastane ja teine kui olin 20-aastane
  • Kirjutasin artikleid või luuletusi erinevatesse kohtadesse
  • Taani Rahvaülikool – demokraatia ja rahvusvaheline õppekeskond – Noorte Juhtide Koolitus – sealhulgas õppisin kõiki võimalikke spordialasid ja lisaks ka keraamikat rahvusvahelises keskkonnas
  • Sekretär-asjaajaja diplom – töötasin sekretärina vaid 4 kuud et mõista et see pole minu ala!!!
  • Norra keele kursused ja kõrgem tasemeeksam Oslos
  • Kõrgem inglise keele taseme eksam Oslos
  • Vabatahtlik Punase Risti ja Lions Klubi Vabatahtlike keskuses – 1,5 aastat juhtides vaimsed raamatuklubi gruppe norra keeles (praktika)
  • Bakalaureus Sotsiaalantropoloogias (mida hakkasin õppima tänu ajalehele mis tänavalt leidsin) – Oslo ja Kaplinna ülikool – kooli ajal – õpilasühenduse esindaja õppenõukogus, juustuletis müüa ja oma koristusfirma juht, Rotaracti klubi liige; Kapllinnas – matkaklubi liige, surfiklubi liige, Nigeerlaste klubi liige, noorte klubi liige
  • Visuaalse Kultuuri Magister – Tromsö Ülikool – valmisid kaks dokumentaalfilmi, õppenõukogu õpilaste esindaja täisõiguslikult esimesel aastal ja teisel aastal konsultandina, Kaplinnas ingliteraapia kursused ja sündmused kohalikus kogukonnas
  • Kogu 5 aastat akadeemiat õpetas mulle tõelist ise hakkama saamist Norras ja ka Lõuna-Aafrikas nii nagu ka 100% distsipliini.
  • Inglikursuste ja seansside läbiviimine Norras ja Eestis 2005 – 2007
  • Oma firma Oü New Flow registreerimine Eestis – enesearengu koolituste intensiivne pakkumine 2007-2011
  • Auratransformatsiooni™ Eestisse toomine ja selle promomine 2007 (energiatöö põhjalikum algus)
  • Gaia kooliprogrammi pioneeride pilootprojekti osaline – mille raames läbisin ka väga palju lisakursuseid – permakultuur, sotsioökonoomne areng jms
  • Aurainstruktorite koolituse õpilane ja õpetaja assistent 2008 – 2010 (õppisin ka kuidas juhtida gruppe veelgi paremini)
  • Norra seikluskoolitused 2007 & 2008
  • Havai seikluskoolituste algus 2009
  • Mehhiko seikluskoolitused 2013 (kõik seikluskoolitused andsid kogemusi kuidas gruppe juhtida veelgi paremini)
  • Tantrakursuste korraldaja, assistent ja juht erinevate maailmaklassi õpetajatega (keha tervendamine ja taaskäivitus) 2009 – 2011
  • Meelemustritest vabastamise rahvusvahelised koolitused 2010 – 2013 ja nende rahvusvaheline läbiviimine
  • Organic Stretching õpetajate koolitus 2013 Mehhikos (keha ja sidekoe mõju)
  • Havai kultuuri koolitused 2010, 2011, 2017 ja 2018
  • Wantra veeteraapia mooduli sünd
  • Wantra Mehhikos – Four Seasons, St Regis ja Villa Ananda Spa klientidele  2014 – 2017
  • Online koolituste juhtimine 2010 kuni praeguseni
  • Ettevõtlusjooga online koolituse juhtimine 2013 aasta kevad
  • Kiirtee Iseendasse online programmi juht 2014 – 2017
  • Mitmed suve retriidid ja minikoolitused ka Wantraga 2015 – 2020
  • Külluse Seikluskoolitus Unistuste Ellu online programmi juht 2017 – 2019
  • Sisemise Pere coachingu programmi juht 2016 – praeguseni
  • 4 E ja 4V online programmide juht 2017 kuni praeguseni
  • Reef teach vabatahtlik Havail 2018 – 2019
  • Hulagrupi liige Havail nov 2018 kuni mai 2019
  • Outrigger kanuuklubi liige 2018 jaanuar kuni 2019 mai Havail
  • Lisaks oma raamatute kirjutamine – uute programmine väljatöötamine ja oma coachide instruktorite programmi koolituse arendamine jpms
  • Podcastide juhtimine inglise ja eesti keeles kevad-suvi 2020 algus kuni praegueni …

Kui sellest tohuvabohust mis minu ajaliinil valitseb – nüüd selgem ülevaade saada – siis on see väga kirju ja siiru viiruline. Kui ma ise ka mõned aastad tagasi mõtlesin et mis see minu tõeline Elu Missioon siis on, siis tuli selge arusaamine – aidata kõigepealt endal leida oma Sisemised Aarded (talendid) ja seejärel teha sedasama teistega – ehk olla teejuhiks ka teistele samal teel. Sest kui me sellega hakkama saame – siis on ka Küllus meie – me ei pea enam kunagi puudust tundma. Ja praegu teen ma seda väga mitmel eri tasandil – alustades Sisemise Pere coachingu programmidega kui ka Podcastidega ja lõpetades Wantra veeteraapiaga… Iga asi mida olen õppinud või kogenud on kasvatanud uusi samme samm sammult et minu keha, meele ja vaimu tehnikad täiustuksid ja ma suudaksin inimesi aidata holistiliselt. Ja kõik see läks eriti võimsalt tööle just siis kui ma avastasin ka oma eneseväärtuse blokid. Kui ma need puhastasin hakkas ka küllus voolama ja pidevalt ning jätkusuutlikult.

Loomulikult võib seda teekonda takistada sada miljon erinevat variaablit – näiteks väga pikad ja sügavad lapsepõlvetraumad vms – seepärast ongi mul soovitus kõigil kel vähegi on võimalus kaaluda minu Sisemise Pere coachingu programmi – mis võtab su elust küll neli kuud  ja rohkem küllust – aga aitab su elule ehitada täiesti uue vundamendi ja tervendada väga paljud mustrid.

Ja kui ka Eluülesanded ja Küllus on su praegused ja aktuaalsed teemad, siis minu soovitus oleks just alustada tegelikult Sisemise Pere Coachingu programmiga. Aga kui sul pole ei nii palju aega või ka küllust, siis on hea kaaluda hoopiski kiiret, lühikest ja kerget Eluülesannete ja Külluse Kiirkäivituse programmi mis võtab vaid kuu aega – millele on registreerimine avatud kuni 28 septembrini 2020. Kui sa leiad selle info hiljem, ikkagi võta ühendust, sest pärast ma panen selle programmi kokku kui toote ja saad selle iseseisvalt läbi käia ja vajadusel minu coachingu juurde osta.

Vaata sündmuse kohta lisa siit: 

Vaata siit tänaseid algseid küsimusi kuidas Eluülesannete avastamisega pihta hakata siinselt pildilt. Ma vean kihla kui sa kõigile neile küsimustele vastad – siis hakkab sul juba mingi ettekujutus tekkima mis su Eluülesanded võivad olla. Elu Missiooni pärast ma esialgu ei muretseks – kuna see kujuneb välja kui sa oled oma Eluülesandeid ja nende kanaleid lihvinud (tavaliselt ca 5-10 aastat) siis tuleb selgem pilt kas ja kuidas Elu Missioon kõik need ühildab nagu ühtse punase niidiga…

Imelist edu sulle su Eluülesannetega ja Küllusega. Ja kui sa oled väsinud nende teemagadega ise ringteel sõitmast ja oled valmis välist suunamist kuulama ja vastu võtma, võta minuga ühendust siin: 

Ja kui see blogi ja video sind puudutas siis jaga kindlasti nii paljudega kui saad! Aitäh sulle;)

Aloha!

Crystal Ra

 

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This