Select Page
Sel nädalal on sul võimalus saada maitseproov minu Uue Aja Numeroloogia Kursusest läbi selle laheda treileri mille alguses näed ka kogu programmi sisu koos järgneva nelja põneva osaleja kogemuste jagamisega. Loe lisa!

Uue Aja Numeroloogia on midagi millega olen pikalt tegelenud ja mis on üks minu eluülesannete sektoritest, mida ma polnud varemalt aktiveerinud. Ja nii nagu väga paljude teiste eluülesannetega – nii ka siin – see sai täielikult käivitatud just läbi jagamise ja juhendamise – kuna siis väga paljud teemad mis olid minu sees varjul olnud – tulid pinnale ja tekkis taipamisi ja nägin ka ühendusi mida varem sel kujul ei näinud.
Koos väikese grupiga koostöös lõime selle programmi ning programmi lõpus tegid juba kõik osalejad ka omal käe soojaks uue aja numeroloogia lugemisega. Põnevat vaatamist ja kui sul on huvi see programm endale soetada, siis loe lisatutvustust programmi kohta siit: 
Kuni jaanuarini 2021 kehtivad veel programmile tutvumishinnad!
Mõtteid numeroloogia kohta:
– Kas oled märganud et su teele satuvad korduvalt ja korduvalt sarnaste numbrimärkidega auto numbrid?
– Kas märkad et vahest vaatad kella alati täpselt samal ajal?
– Kas märkad et su elus on mitmeid sõnumeid mis tulevad läbi teiste inimeste või märkide?
– Numbrid ja sõnumid pommitavad sind aga sa ei tea kuidas neid täpsemalt tõlgendada või mõista?
– Sa oled huvitatud nähtamatust maailmast ja tead et numbrite tõlgendmine võiks olla esmane tutvus ja sissejuhatus sellesse maailma?
– Oled kuulnud Uue Aja Energiatest, aga sul pole aimugi kuidas see tegelikult toimib aga sul on uudishimu – siis võib see programm just sulle sobida!
Nagu ikka – jaga, pane like, ja hakka minu kanalite järgijaks. 
**
Kui see mida ja kuidas ma jagan heliseb sinuga ning  toetab su kasvamist ja teekonda, siis kindlasti hakka minu järgijaks erinevatel sotsiaalmeedia kanalitel: 

Aloha!

Olgu aloha alati sinuga,

Crystal Ra <3

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This