Select Page

Crystal Ra ja Michaeli suve kalender 2018

minamichaelheartsbwEsmakordselt külastan Eestit koos oma abikaasa Michaeliga. Meie tuur algab 5. juunil ja lahkume Eestist 31. juulil 2018. aasta suvel.

Oleme väga põnevil oma uute seikluste eel Eestisse tulekul.

Meist

Michael on sündinud ja ülesse kasvanud Santa Barbaras, California osariigis USA-s. Mina olen sündinud Paides ja praeguseks elanud poole oma elust välismaal. Michaelil oli ühel hetkel korraga töös viis firmat. Minul on oma firma olnud juba viimased 10 aastat. Minu tugevusteks on vaimsed koolitused ja eneseareng läbi keha, meele ja vaimu. Michaeli tugevuseks on plaanimine, ärilised otsused ja läbirääkimised, eesmärkide seadmised ning kuidas olla tõeliselt kohal seal kus sind on vaja.

Meie mõlema plussid ja miinused kokku liites tuleb välja väga imeline ühepajatoit, millesse on segatud minu viikinglik rändajahimu, Michaeli maailma-avastuste uudishimu, minu eestlaslik otsekohesus, Michaeli südamlik ameerikalik naeratus ning meie erinevate kultuuride essentsid, mis tantsivad oma tantse läbi meie, aidates meid igapäevaselt kasvada ja edasi areneda.

Foto: Malle Zablan

Olenemata meie kultuuriliste taustade, vanuse või kogemuste erinevustest, on meil võimalik valida oma ellu kõik oma unistused meie tingimustel. Meie sooviks ei ole mitte ainult inspireerida, vaid ka igat kohalolijat puudutada kuni sügavate südame hingekeelteni ja sealt edasi rakkudeni ning seeläbi lülitada sisse iga kohalolija tegutsemistahe muuta oma elu iseenda unistuseks.

Oleme väga dünaamiline duo ja armastame jagada oma kogemusi oma elust ja seiklustelt. Elame oma elu unistust praegu iseendi tingimustel Hawaiil, Big Islandil. Me soovime alati käia seda teed, millest me räägime ja rääkida sellest, mis teed pidi me käime;)

Meie duo on väga aktiveeriv ja samas ka rahustav ja tasakaalustav. Kuna oleme mõlemad uues energias, siis meie lähedalolu aktiveerib kõiki, kes on meie lähedal, just niipalju kui keegi selleks valmis on. Kanname endas väga sügavat küpse armastuse leeki.

Meie sooviks on olla tõukavaks jõuks, et aidata sinul muuta sinu muinasjutud  sinu reaalsuseks!

Terve juunikuu jooksul pakume väiksemaid kohtumise- ja tutvumisõhtuid meiega, et saaksime jagada teiega meie imelist muinasjuttu.

________________________________
Tutvu meie Eesti Minituuri sisuga siin:
_____________________________________________________________________________

5. juuni Tallinnas, kl 18.30 – 21.00 – Pelgulinna Rahvamajas – FB sündmuse link ja eelregistreerimine siin: 

7. juuni Rakvere, kl 18.30 – 21.00  – Rahulolu Pesas– FB sündmuse link ja eelregistreeriminesiin:

14. juuni Pärnus kl 18 – 20 – Pärnu Raamatukogus – Enesetäiendajate Klubi külalisesinejatena – FB sündmuse link ja eelregistreerimine siin: 

18. juuni Tartus kl 18 – 20 – Dorpati Konverentsikeskuses – Arengutee Klubi külalisesinejatena, FB sündmuse link ja eelregistreerimine siin: 

19. juuni Jõgeval – Betti Alveri Muuseumis külalisesinejatena – FB sündmuse link ja eelregistreerimine siin: 

29. juuni – 1. juuli – Matsalu retriit – avatud kõigile– FB sündmuse link ja eelregistreerimine siin:

13. – 15. juuli – Matsalu retriit paaridele FB sündmuse link ja eelregistreerimine siin:

17. – 20. juuli – Osalemine Eesti High on Life Tantrafestivalil– Fb sündmuse link ja eelregistreerimine siin: 

Sündmustel on võimalik osta nii Crystal Ra kui ka Michaeli uusi raamatuid.

Plaanis on samuti ka kaks suuremat nädalavahetuse retriiti, mis annavad võimaluse minna teemadega sügavuti.

1. Retriit toimub 29 juuni kuni 1.juuli ja see toimub Matsalus Algallika Keskuses. See programm on avatud kõigile – nii paaridele kui ka vallalistele. Programm sisaldab kindlasti Wantrat nii maa peal kui ka vees. Tegu on väga elumuutva seiklusega, kus sa saad mitte ainult palju head energiat, vaid ka palju tööriistu ja tehnikaid oma elu tuleviku muutmiseks. Miinimum osalejate arv 18 osalejat. Lisainfot vaata siit:

2. Retriit toimub 13 – 15. juuli ja see on kavas teha samuti Matsalus ja Algallikal kuid vaid paaridele. Siin on peamiseks fookuseks Uue Ajastu Tantra ja kindlasti ka Wantra maa peal ja vees ning “Püha Suhte” nipid. Miinimum osalejate arv 20 osalejat ehk 10 paari. Lisainfot vaata siit: 

17 – 22 juuli osaleme külalisesinejatena Eesti Tantrafestivalil.

Juunikuus ja kogu ülejäänud aja ka juulikuus, mis jääb teiste sündmuste vahele pakume eraseansse ka eri linnades Eestis. Mina pakun eelkõige Auratransformatsiooni™-, Aura tasakaalustust- ja ka konsultatsioone ning ka Wantra eraseansse soojas vees. Michaeli teenuste nimekiri samuti tulekul. Eelregistreerimine seanssidele on alanud. Lisainfot vaata siit: 

Kutsu meid külla!

Kui sul on olemas grupp inimesi (vähemalt 10) ja oled valmis meid endale külla kutsuma, siis on võimalik seda teha ja saame tingimustes kokku leppida. Me võime pakkuda loenguid ja kogunemisi väga erinevatel teemadel. Võime ka näidata filmikesi nii Mehhikost, Alaskalt kui ka Hawaiilt. Meie lemmikteemadeks on suhte teemad, nii nagu ka reisimine, ettevõtlus ja motivatsioon.

Selleks ajaks peaks olema ka ilmunud Crystal Ra raamat eesti keeles ja müügil saab olema ka Michaeli raamat inglise keeles.

Intervjueeri meid meie eestisoleku ajal

Kuna meie ajagraafik saab olema väga tihe, siis kui sul on soov meiega teha eksulsiivintervjuu kas mõnele ajalehele, ajakirjale, raadiole või televisiooni või oma klubile, siis anna sellest teada ja paneme selle ajagraafikusse kirja.

Kui sa soovid meiega alustada koostööd, siis anna ka sellest teada!

Registreerimine jätkuvatele sündmustele ka peale suvist külastust

Terve Eestis oleku ajal käib registreerimine uutele Hawaii seikluskoolitustele – esmastele on järgnevad grupid – 25. märts kuni 3. aprill ja seejärel 16. november kuni 25. november. 

IMG_6844-2Samuti käib registreerimine uutesse  aktiivsetesse Külluse Seiklus-koolituse online gruppidesse, mis avab vastuvõtu uutele osalejatele 1. septembril.

Kui sul on veel küsimusi või soovid ennast juba kirja panna emaili mulle infiniteactivation @ gmail.com või võta ühendust otse FB kaudu. 

Vaata ka meie tere tulemast videot meie uue brändi ‘Infinite Activationiga’ inglise keeles siit:

Imeliste kohtumisteni,

Crystal Ra ja Michael alohaga Hawaiilt;)

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This