Select Page

Anu-Liisi tagasiside (Hawaii, jm)

Crystal, sa oled kõige rohkem “ISE”-inimene (iseenesega kontaktis), keda ma olen näinud, kellest olen kuulnud või kellest olen lugenud. See sinu “ise-olemine”on tähelepanu- ja austusväärne, inspireeriv, iseenesestkimõistetav, lummav, südantsoojendav, lootustandev ja julgustav ning parimas mõttes pimestav, või siis hoopis VALGUSTAV!

Kui Sinu peale mõtlen, siis mul on südames soe tunne ja ma olen tänulik, et sa oled olemas. See, kuidas sa oma emotsioone ja juhtumisi nii ausalt jagad… püha müristus, kes peale sinu veel sedasi teeb:)? Ja nii juhtub, et seda rõõmu ning imetlust ja osavõtlikkust ilmaelu suhtes, mida sa laiali pritsid, saab niipalju, et see kasvab ja paisub ja kõik, kes vaid valivad, saavad sellest osa…  Kuidas minul on vedanud, et teisiti ei saa ja seda kirja siin praegu kirjutan kell 0.27?

Anu-Liis Johannes, üks Hawaii seiklusgrupis osaleja (Mai 2012).
Viljandi

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This