Select Page

Liine Auratransformatsioon

Mis toimus sinu elus enne transformatsiooni?

Läksin AT (Auratransformatsiooni lühend) seansile, sest olin juba pikemat aega endaga ummikus. Ma ei suutnud ühtegi valikut teha, sest teadsin,et ma suudan teha vaid neid asju, mis mulle meeldivad. Õnneks teadsin, mis minuga enam ei resoneeru, nii et mingi hetk olingi täiesti tegevusetu. Kõik ebasobiva olin elimineerinud, kuid ei teadnud kuhupoole edasi liikuda.

Crystaliga kohtumine

Olin AT-st varem lugenud, kuid sel ajal jäi see sinnapaika. Juhuslikult sattusin aga Crystali blogi lugema ning tuli välja ka, et ta on üle 2 aasta taas Eestis ning vaid suveks siin. Lugesin,et tema on ka AT maaletooja siin ning mul tekkis huvi Ta vastu. Käisin kõigepealt ka Tema loengul, mis mulle meeldis ning tundsin tugevat tunnet, et pean Ta juurde seansile minema. Mõeldud-tehtud ja kusjuures loengu ja seansi vahelisel ajal oli kõik kuidagi voolavuses ja kulges kergelt.

Pärast transformatsiooni

Pärast seanssi ma ei tundnud alguses midagi. Kuid mida aeg edasi, seda enam kasvas minus rahutus. Ma vajasin põnevust ja vajasin väljakutseid oma hirmude ületamiseks. Mida rohkem ma oma hirme hakkasin ületama, seda julgemaks muutusin ja seda kõiges.

Teiseks, tundsin, et olen muutunud materiaalsemaks. Varem elasin vaid oma unistustes, nüüd tundsin, et pean midagi ka ära tegema. Nüüd, kui poolteist kuud on seansist möödas, tunnen kuidas vaim annab endast järjest tugevamini märku ja seda on võimatu eirata. Alguses mõtlesin lihtsalt elukohta vahetada ja kolida teise linna, kuid äkitselt tundsin, et sellest ei piisa.

Nüüd on asjad nii kaugel, et olen paari nädala pärast minemas hoopiski Indiasse ja seda pooleks aastaks. Tunnen, et see on õige valik ja just seda ma vajan praegu. Lisaks mõistan ma nüüd, mida Crystal ühe oma postitusega mõtles, kui ütles,et uue aja energias universum testib sind ja saadab su teele takistusi, et näha, kas sa ikka tõeliselt soovid seda asja.

Nii juhtus ka minu plaaniga Indiasse minna. Kuid ma andsin ikkagi oma parima ega mõelnud kordagi allaandmisele ning lõpuks asjad kulgesid hästi . Ma pole siiamaani mõelnud välja, mis on mu eluülesanne, kuid üle pika aja tunnen kirge ja põnevust millegi ees. Minu sisse on tekkinud tugev tahtmine areneda igal tasandil, ma muutun järejest autentsemaks, julgen olla mina ise ja kuulata oma sisetunnet.

Lisaks tunnen, et olen muutunud empaatilisemaks kaasinimeste suhtes. Naeratan ja olen rohkem tänulik, väljendan oma tundeid. Ma usun,et kõik läheb nii nagu peab minema ja iga asi juhtub mingil kindlal põhjusel. Kõige enam usun aga seda, et tasub usaldada oma sisetunnet!

Transformatsioon tehtud juulis 2015

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This