Select Page

Marju rahamagneti toote kogemus

Tere, Crystal!

Tänud eelmise rahamagneti number kaks eest!

Olen uurinud ja kasutanud erinevaid vaimseid praktikaid külluse suurendamiseks ja iseenda avardamiseks ning seetõttu oli põnev kuulata, mida Sina selleks välja oled töötanud. Kui magneti sain, ei olnud mul erilisi probleeme sissetulekuga ja see oli pigem huvist ajendatud ost. Tegin meditatsiooni mõnda aega, aga siis ununes see mitmeks kuuks.

Nüüd hiljuti tekkis mul olukord, kus tööandja ei pidanud kinni lepingust ja teavitas mind, et saab mulle kompensatsiooni maksta alles veebruari lõpus. Aasta alguses sellist uudist kuulda pole just meeldiv, eriti kui finantsplaanid tehtud. Leppisin olukorraga, tundes ise, kuidas sisemuses pinge tekkis.

Paar päeva tagasi meenus mulle rahamagnet ja otsustasin proovida, et ehk midagigi suudan oma energiaga ära teha. Ja see toimis! Lisaks sellele, et olen tänaseks saanud mitu tööpakkumist (olen ka vabakutseline), tervitas mind täna hommikul pangaarvel tööandja poolt võlgu jäädud summa. Imeline! Pean küll tunnistama, et rakendasin meditatsiooni tehes ka kvanthäälestust, mis võis anda täiendavat kiirendust.

Igal juhul on vahva, et meil on ärksaid ärivaistuga eestlasi, nagu Sina, kes oma turundus- ja tootearendusoskustega suudab mitte millestki luua endale küllusliku vabaduse. Mul on seda esimest, aga ärivaistust jääb veel pisut puudu. Sestap mõtlesin, et kui juba alustasin, siis katsetan ka rahamagnet 3-ga. Mine tea, mis põnevaid ideid ja võimalusi siis veel avaneda võib.

Edu, Marju!

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This