Select Page

Nele Auratransformatsiooni kogemus

Jagan Nele värsket Auratransformatsiooni järgset kogemust juuli algusest 2015.

Tere Crystal,

Täna olen väga mõnusas voolamises ja tuju ülimalt hea. Kõik justkui sujub nii lihtsalt ja õiget rada.

Tahan Sind väga tänada ja natuke tagasisidet anda, lihtsalt südames on selline tunne:)!

Sinuga kohtuda oli ülim võimalus. Kogeda midagi väga “ erilist“, seda siis väga laheda inimese näol ja muidugi läbi auratransformatsiooni, mis tänaseks on juba suuri muutusi minu ellu toonud. Hetkekski pole mõttesse tulnud, et kahetsen. Hoopis vastupidi, ilma naljata!

Elu kulgeb nii sujuvalt, pingevabalt, ilma üle mõtlemata ( mida ma varasemalt väga palju tegin ). Võin öelda, et lõpuks ma naudin elu.

Olen südames väga tänulik oma heale sõbrannale, kes minu sammud sinuni juhatas, et see kõik sai toimuda.

Nüüd ikka asja juurde ka, mis siis muutunud on;

See on nii lahe kuidas minu sisemine mina on kasvanud, milline julgus, enesekindlus ja tahe asju teha ja näha uues valguses. Eriti vinge on see, kuidas piisab vaid mõelda näiteks mõne tuttava, sõbra peale ja telefon hakkab helisema, või saan laheda pakkumise, kirja. Samuti hoiatavad märgid, mis on päästerõngaks erinevates olukordades. Üllatusi on igas päevas.

Mis ma sellega öelda tahan on see, et tänu auratransformatsioonile olen saavutanud iseendas nii sisemise kui välimise tasakaalu. Olen kontaktis oma intuitsiooni ja nö. vaimsete asjade tunnetamisega, kehaliste asjade tajumisega.

Elu on muutunud minu jaoks lihtsamaks. Ma ei mõtle enam üle ja ei ole kimbatuses, mida, kuidas teha. Lihtsalt usaldan ennast! Kui aus olla, ma poleks osanud midagi sellist oodata ega ettegi kujutada, sest varasemalt olin mattunud kuhja murede, stressi, terviseprobleemide alla. Negatiivne leidis mind üles ja mässis endasse.

Tänaseks olen täis energiat, tahet, julgust teha asju piiranguteta. Varem olin tõeline jänkuke, kartsin ja ei julgenud tihti uute asjadega kaasa minna.

Täna näiteks sain hea sõbraga kokku, kes viis mind motikaga sõitma …vot see oli tunne ja feeling. Mis peamine, ma usaldasin oma sõpra ja iseennast.Puudus igasugune hirm, kogesin midagi võimsat ja nautisin, kuidas loodus silme ees virvendas, juuksed lehvisid ja käänulised kurvid meid teretasid.

Ime on sündinud ka kodus. Minu tõsine, vaikne mees on muutunud jutukamaks, otsides pidevat tähelepanu ja lähedust. Sama on ka minu 7 aastase pojaga, kes kaisutab ja kallistab pidevalt ja ei taha minust lahti lasta. Vahepeal mõtlen ja raputan pead, et kas see on uni…..aga EI….ÕNNEKS , see kõik on reaalne ELU, mida elan.

Olen tänulik iseendale, et leidsin selle sisemise teadmise ja tee Sinuni. Veel tänulikum aga Sulle!

NB! Nüüd tean, et kõigel toimuval on sügav mõte, tähendus. Inimestel ja olukordadel , mida keegi ligi tõmbab samuti eesmärk. Hingepõhjas teame alati, mis on meile parim.

Olles avatud, siiras on nauding elus vabalt kulgeda, voolata!

Elu on Ilus,

Nele!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This