Select Page

Tiina veehirmu seljatamine 43-selt – Eestis ja Havail

Tiina oli üks esimestest, kellega katsetasin oma veeteraapia tehnikaid ja võlusid. 2009. aasta alguses läbisin Havail veeteraapia koolituse, mille järgselt hakkasin õpitut praktiseerima kõigepealt oma sõprade peal. Kui käsi juba soe oli, võtsin juba ka ette teisi soovijaid. Nagu ikka kui midagi jumalikku on plaanis, siis kõik joondub ise paika – nii ka siin. Järjest tuli võimalusi erinevates erabasseinides toimetada veega erineval moel. Olen kõigile neile inimestele ja võimalustele üüratult tänulik, kuna ilma selleta ei oleks mina täna siin kus ma olen.

Loe Tiina muundumise lugu ja jaga kui see sind inspireerib. Kui sul on endalgi sarnane teema, siis tea et tavaliselt külastan Eestit vähemalt korra aastas suviti ja paar kuud korraga. Seega kasuta seda erilist võimalust minuga koostööd teha ja oma hirmud seljatada. Vees saame seljatada mitte ainult vee hirmu vaid ka kõik teised hirmud. 

Loe lisa ka Wantra FB lehelt siit: 

***

Vaata Tiina ujumist Vaikses Ookeanis siin:

Kuula tema delfiiniujumise kogemuste kohta siit: 

Loe Tiina lugu ujumisest, veehirmust, Havaist ja uuest elust mida veega sõbrustamine kaasa tõi! Hea küsimus siinkohal oleks: Kas ja mis te arvate toimub teie eluga kui te pole veega sõbrad?

Julgus on armastusafäär tundmatusega!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This