Select Page

Tagasi Tervisesse Kevadpuhastus 2023 (vaid WILDFIT 90 läbinutele)

250.00

Programm koosneb privaatsest FB grupist, viiest zoomi kõnest (1 tund) ja lisainspiratsioonist ja motivatsioonist mida jagame FB grupis.

Imelise kohtumiseni,

Crystal Ra

See imeline Kevadpuhastus on vaid neile kes on juba läbinud WILDFIT 90 programmi koos Crystal Raga. Enne kui toote ostad – loe läbi detailine info kellele mis hinnaga antud toode kehtib.

Vaata videokutset siit:

Kui sa ei ole programmi läbinud koos Crystal Ra-ga aga oled seda teinud kellegi teisega ja sooviksid teha läbi sügavama Kevadpuhastuse tema juhendamisel  võta Crystaliga ühendust (crystalralaksmi@gmail.com) aadressiga.

See on muudetud holistiline Kevadpuhastus. Igal osalejal on võimalus valida täiesti oma kava – aga baaskava kõigile osalejatele on järgnev:

  1. Nädal 1 võtab fookusesse rasva puhastuse mahla puhastusega, mis põhineb Trofoloogial (toitude kombineerimise teadusel). Vajalik on mahalpressi ja hea blenderi olemasolu. Päevas tuleks teha 3-4 smuutit. Vajab ekstra aega et kõik kas ette valmistada või värskelt teha.
  2. Kaks nädalat Sügavas Kevade hooajas iseenda jälgimine ja sügavpuhastus keha, meele ja vaimu tasanditel. Vaatame üle kõik WILDFITi peamised tööriistad + boonusena 6 inimvajadust, keha konteinerite graafiku, Bhastrika hingamise, liikumise, samuti hirmude vabastamise, sabotöörid, Sisemise Pere Arhetüübid ja muud vajalikud lisa tööriistad
  3. Teeme läbi 3 päevase kas rohesmuuti või vee paastu kõik koos
  4. Käime läbi kõik hooajad ja seame uued eesmärgid.

***

Toote saad soetada hinnaga 200 eurot kui sa oled teist aastat Elustiili Klubis ja sa oled juba korra läbi teinud Tagasi Tervisesse programmi. Kui sa pole veel Crystal Ra Elustiili Klubi liige (vaid WF 90 läbinutele) siis on sul võimalus seda teha järgnevaks aastaks.

Liitu aastase Crystal Ra Elustiili Klubiga siit (saad liituda vaid siis kui oled läbinud Crystal Ra WILDFIT 90 programmi – kui sa pole seda veel teinud – siis järgmine grupp alustab aprillis).

Kui sa pole Crystal Ra Elustiili Klubi liige aga soovid teha läbi Sügava kevadpuhastuse siis sulle on programmi hind 250 eurot. Sel juhul võta Crystal Ra-ga personaalselt ühendust ja saad temalt järgnevad juhised.

Imelise kohtumiseni,

Crystal Ra

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest