Select Page

Tagasi Tervisesse Sügavpuhastus

250.00

Programm koosneb privaatsest viiest  grupicoachingu zoomi kõnest (1+ tundi), boonustest ja lisainspiratsioonist ja motivatsioonist mida jagame FB grupis.

Imelise kohtumiseni,

Crystal Ra

See imeline Sügavpuhastus on eelkõige neile kes on juba läbinud WILDFIT 90 programmi koos Crystal Raga. Enne kui toote ostad – loe läbi detailine info kellele mis hinnaga antud toode kehtib.

Kui sa ei ole programmi läbinud koos Crystal Ra-ga aga oled seda teinud kellegi teisega ja sooviksid teha läbi sügavama Sügavpuhastuse tema juhendamisel  võta Crystaliga ühendust (crystalralaksmi@gmail.com) aadressiga. Registreerimine on avatud kuni 8nda jaanuarini 2024.

See on holistiline Sügavpuhastus. Igal osalejal on võimalus valida täiesti oma kava – aga baaskava kõigile osalejatele on järgnev:

Jaanuaris võtan ette Tagasi Tervisesse Sügavpuhastuse Seikluse juhtimise 8.jaanuarist kuni 12. veebruarini 2024. Ideaalis võtan vastu sinna inimesed, kes  juba on läbinud WILDFITi – aga kui on keegi, kes on tervisega juba üsna sina peal ja soovib lihtsalt sügavamale minna, siis võin kaaluda ka teiste huviliste vastuvõtmist.

Programm saab olema 5 nädalat. Üks grupicoachingu kõne minuga nädalas. Iga nädal saavad olema erinevad fookuspunktid. Nädala lõpus saadavad osalejad mulle ka kirjaliku kokkuvõtte oma taipamistest ja seiklusest enne järgmist kõne.

Seikluse sisu:

  • See on holistiline sügavsukeldus iseenda Keha, Meele ja Vaimu sügavpuhastusse.
  • Kui sa tunned et oleks vaja natuke sügavamalt endaga tegeleda mitte ainult keha tasandil aga ka muudel tasanditel – siis on see  sügavpuhastus just sulle!
  • See väike viienädalane seiklus sisaldab endas nii põnevust, avastusi, kui ka taipamisi mis võib sind vabastada nii mõnestki probleemist tulevikus.
  • Kaardistame kus ja kas su tervis vajab holistilist tuge. Sa saad kaardi mida jälgides saad mõtteid ja ideid kuidas oma elu paremaks teha kui sa seda soovid. Ja siis on hetk vastutuse käes – enesevastutuse käes – minu pakutud versioonidest valida omale sobiv sügavsukeldumine.
  • Seejärel selgitame välja kas ja mida sa soovid muuta. Sul on võimalus ise valida oma graafik ja teekond – mina soovitan sulle vastavalt su eesmärgist lähtuvalt mida võiksid teha.
  • Vaatame ka sügavamalt oma KEHA. Vaatame üle kas ja mis vastupanu on tekkinud. Kui sa pole veel teinud läbi sabotööride testi – on sul võimalus see teha ja neid järgneval nädalal paremini tähele panna. Jagan ka oma nippe kas ja kuidas nendega tegeleda ja kuidas nende dünaamikat muuta. Jagan ka üht suurt viimase aja avastust seoses sabotööridega. Mis roll on neil kogu meie õnne suhtes?
  • Seejärel jälgime ka MEELT. Siin saate kõik ka jälgida oma harjumusi. Programmiga kaasneb ka minikoolitus harjumuste kohta. Kui sa pole seda varem näinud on sul võimalus see uuesti läbi kuulata ja teha. Harjumused on meie elu vundament. Eriti kui soovid midagi suuremat saavutada.
  • Vaatame üle kõik kuhu oled omadega jõudnud ja kas ja kuidas tunneb ennast sinu sisemaailm. Fookuses on VAIM – ja sinu Sisemise Pere Arhetüübid. Saame läbi vaadata kõik Sisemise Pere arhetüübid ja kas ning kuidas neid toetada sel teekonnal. Samuti ühendume ka natuke sinu uue identiteediga.
  • Vaatame kuidas ja mida saavutasime – kas ja mida oleks vaja veel fookusesse võtta. Mis nippidega saime hakkama, mis vajab veel treenimist. Kuidas oli lugu harjumustega? Kas ja mis olid suurimad taipamised?

Programmiga kaasnevad kõikide kõnede lindistused ja minu tagasiside teile videokõne ajal kui oled saatnud sisse oma kirjaliku ülevaate nädalast. Iga kirjatöö tuleb saata hiljemalt 1 päev enne kõne kell 18 eesti aeg kui soovid minu peegeldust.

BOONUSED:

Kuigi tegu on vaid 5-ndalase programmiga võid peale seda tunda nagu oleksid olnud 5-kuisel seiklusel. Nagu ikka saame selle aja jooksul läbi riisuda palju mis on kuskile kinni jäänud.

Programmi maksumus on 200 eurot kui oled minu personaalse Elustiili Klubi liige. Kui sa pole Elustiili Klubi liige siis on programmi hind 250 eurot.

Kodulehel tuleb ka kolme makse võimalus (vastavalt 3×66 või 3×83).

Kui sa oled sellest programmist huvitatud – vaata siin väikest tutvustavat videot ja kuidas näeb välja meie Elustiili Klubi kuuma tooli kohtumine.

Minu kogemus on näidanud et aastas võiks teha kaks sellist sügavamat puhastust. See on alati hea teha sügavamalt kuna ainult keha puhastus ei ole sageli piisav. On hea kõigele läheneda holistiliselt.

Lisaboonusena on grupicoaching mis alati lisab väärtust ja lisaks ka mõnus võimalus tegeleda enesevaatlusega iganädalaste kirjatöödega.

Kui sa oled huvitatud sellest programmist – siis registreeri ennast hiljemalt 31seks detsembriks. Makse võiks olla tehtud hiljemalt 6ndaks jaanuariks 2024.

Registreerumine on tehtud kui ostad siit lehelt selle toote.

Grupi kõned saavad toimuma igal esmaspäeval kell 19 eesti aeg. Grupikõned on ca 1-1,5 tundi maksimaalselt. Esimene kõne on 8ndal jaanuaril ja viimane kõne 12ndal veebruaril.

Imelise Seiklemiseni,

Crystal Ra

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest