Select Page

Küpse Naise õitsemise saladused – Kersti Amira Dennis

Allahindlus!

Original price was: €25.00.Current price is: €11.00.

Kui sa ostad selle toote siis tuleb sulle toote info link emailile.

Lisainfot saad crystalralaksmi@gmail.com aadressilt.

 

Küpse naise õitsemise saladused

Antud toode on videolindistus minu Crystal Ra Elustiili Klubi kohtumiselt Kersti Amiraga, kes on tantsija, treener kui ka meedik ja heaolunõustaja!

Elustiili Klubi sai loodud algselt peamiselt neile kes on läbinud minu käe all WILDFIT 90 programmi. 

Elustiili Klubi on kogukondlik kohtumispaik kus koos edasi kasvame. Aastal 2024 saab sellest minu podcasti üks lisa võimalus – aga väikese tasu eest. See transiit on töös. 

Kes soovivad kogukonnaga liituda võiksid olla huvitatud holistilisest, külluslikust ja teadlikust elustiili loomisest. Kuus korra kutsun mõne põneva külalise, kes meid inspireerib või motiveerib ning keda intervjueerin. 

Mõnikord võin ka ise oma lugusid ja teadmisi jagada. Praeguseks on klubi toiminud üle kahe aasta. 

Oleme väga palju õppinud ja palju avardunud. See on alati põnev teha seda koos kui kogukond.

Suvel 2022 tegime ka Eestis rabamatka pikniku ja ka suveretriidi, mis osutusid väga põnevateks seiklusteks meile kõigile. Kogu grupp on kokku kasvanud nagu perekond.

Temaga tegin ma lausa 2 podcasti episoodi (Episood #1 saad vaadata siit: ja episood #2 saad vaadata siit:) ja peale seda kohtusin temaga ka Eestis kui 2022 aastal jäin COVIDI. Tema ja Helen Lasna toel sain sellest kiiresti välja. See oli lausa hirmutav kogemus kui haigeks võis nii lühikese ajaga jääda.

Amira elas ja töötas Las Vegases 21 aastat, on rahvusvaheliselt tuntud ja tunnustatud idamaa tantsude juhendaja, kes on esinenud ja õpetanud 5 kontinendil üle kogu maailma. Meisterõpetaja tiitliga pärjatud Amira missioon on maailma naiste elu rikastada julgustades neid enesekindluse ning iseseisvuse poole läbi tantsu ja julge eneseväljenduse.

Amira “Kõhutantsu ABC” DVD kuulub interneti megapoodide müügiedetabeli tippu ning kuulub 5-tärniga hinnatud õpetamismaterjale hulka oma zhanris.

Samuti on Amira diplomeeritud med.õde, USA funktsionaalmeditsiini meedik ja toitumisnõustaja, detox spetsialist ja sertifitseeritud holistilise tervise koolitaja.

Sellel sündmusel (2 tundi ja 6 minutit) käime läbi antud teemad:

Meie tänasel kohtumisel käisime läbi järgnevad teemad:

* Kersti Amira motivatsioon tervisliku elustiili taga. * Millal võiks mõtelda puhastumistele? * Mida tuleks kindlasti tähele panna paastumise puhul? * Kes peaksid paastumisega olema ettevaatlikud? * Mis lisa tooteid soovitab Kersti Amira puhastuse protsessis kasutada? * Kuidas avalduvad suhkrusõltuvusest ja kohvi sõltuvusest puhastumise füüsilised väljundid? * Mis stiili toituja on Kersti Amira? * Millal kindlasti ei oleks hea paastumist teha? * Mis kohtasid soovitab Kersti Amira Eestis kus puhastust läbi viia? * Kollageeni olulisus? * Mis on menopaus ja kuidas võiksime selleks ette valmistuda ja seda protsessi toetada? * Milliseid taimseid eeterlikke õlisid selles protsessis kasutada? * Mis vahe on kroonoloogilisel ja bioloogilisel vanusel? * Mis elustiili ja elukvaliteedi me valime oma elu lõpupoole? Kas ja kuidas seda protsessi toetada? * Miks on seks naistele oluline? * Mis on selle korra kodune ülesanne?

Ostes selle toote – saad ligipääsu sündmuse lindistuse videole. Kuna toode on tasuline siis palun seda tasuta mitte edasi jagada.

Kui soovid seda kellegi teisega jagada siis jaga selle toote linki siin: 

Tootele lisandub ka väike kingitus Amiralt: ” 6 eeterlikku õli mis võivad su elu muuta ja tervist hoida”.

Kui sul on soovi liituda minu Elustiili Klubiga siis on selle video vaatamine võimalik väike maitseproov ja ka hea tunnetus kas see oleks midagi sulle. Grupil on ka oma FB grupp kus on palju lisa materjale ja arhiiv. Kui viibin Eestis korraldan ka füüsilisi kokkusaamisi klubilistega. Kui toimuvad muud sündmused võivad klubi liikmed saada soodustusi ja allahindlust.

Alohaga,

Crystal Ra 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest