Select Page

OLULINE INFO ENNE AURATRANSFORMATSIOONI, KOHUSTUSLIK KÕIGILE, KES SOOVIVAD AURATRANSFORMATSIOONI™’

Paljud inimesed küsivad meilt, et kas AuraTransformatsioon™ ei ole kuritegu – et kui Jumal on meid niimoodi loonud, vikerkaareauraga, siis ei tohiks midagi muuta, sealhulgas ka aurat. Aga Jumal on loonud ka indigo- ja kristall-lapsed, mis tähendab, et mingit moodi uue aja energiad juba voolavad meieni. Nii nagu kaasajastatakse tehnikat iga aasta ja iga kuu, nii kaasajastuvad ka energiad. See, mis on toimumas üle maailma, on, et meie energiastruktuurid muunduvad ühest teise üle. See toimub mitmeid erinevaid teid pidi, AuraTransformatsioon™ on üks võimalikest teedest selleni. Uue aja laste eesmärk ongi vanade struktuuride lõhkumine – olgu selleks siis kas vanemate energiad või siis koolisüsteem, milles nad on. Kõik maailmas praegu toimuvad protsessid on sõna otseses mõttes energiate evolutsioon ja suur kvanthüpe energeetiliselt ja kõik inimesed on sellest mõjutatavad – isegi kui nad ei usu millessegi, mis on vaimne või esoteeriline. Anni Sennov on AuraTransformatsiooni™ looja. AuraTransformatsiooni™ taustast võite lugeda vastava lingi alt. Anni Sennov ütleb, et AuraTransformatsioon™ on püsiv teadlikkuse laiendamine, mida saab läbi viia kõigiga, kes soovivad kiirendada oma isiklikku arengut. Pärast AuraTransformatsiooni™ usaldad rohkem iseennast, oma vajadusi ja olemust, kuna oled palju lähemal oma sisemisele kiirgusele ja oma erilistele omadustele. Enne seda tuleb aga läbida katsumusterohke indigofaas, mis sisaldab endas sügavat rakutasandi puhastust igal tasandil.

Väga paljud inimesed kogevad järgnevat enne transformastiooni ja sagedased on:

* Kehalised vaevused või haigused millele tavameditsiin või isegi alternatiivne meditision ei oska leida seletust.

* Inimese põhiväärtused kas puhastatakse vägivaldselt ära või laseb inimene nendest ise lahti ( inimsuhted, religioon või usk, tervis, partnerlus, töökoht, elukoht, küllus, finantsseis).

* Inimene on sageli just enne transformatsiooni ka vahetanud oma nime.

* Tunnetatakse, et kehaliselt ja vaimselt on toimumas suured puhastusprotsessid.

* Vaimne teadlikkus kasvab. Intuitiivselt tunnetatakse mis sobib ja mis mitte.

* Inimene hakkab rohkem aru saama uue aja lastest või läheb nii nendega kui ka kõikide oma lähedastega maksimaalselt tülli.

* Inimesel on palju konflikte, kuna ta kogu aeg räägib oma tõde ja ümbritsevad ei talu seda(eriti kui on madalamates dimensioonides) ning üritavad sellest  tõerääkijast inimesest vabaneda.

* Inimene ei suuda enam ei oma tõde ega ka seda mis talle ei sobi alla neelata või suruda.

* Inimesel hakkab rohkem vedama ja kõik voolama. Sagedased on võidud ja kingitused mis tulevad ning mida on soovitud. Seda sel juhul kui inimese vaimenergia on talle juba väga väga lähedal.

Eelised, mida AuraTransformatsioon™ enesega kaasa toob:

    • Suurem teotahe ja teovõime
• Lihtsam enesekehtestamine
• Elurõõm ja elukvaliteedi paranemine
• Sisemine rahu
• Usaldus nii enese kui ka universumi suhtes
• Selge arusaam, mis on sulle hea ja mis mitte
• Sinu nais- ja meespoole ühendamine

Ajalised orientiirid

Paljud faktid Anni Sennovi loengumaterjalides räägivad sellest, et enamus inimesi, kes on sündinud enne 1987. aastat, on sündinud vana vikerkaareauraga. 1987.- 1995. aastani sündinud on seguauradega, mis tähendab, et nendel lastel on sageli osad energiakeskused ühinenud ja osad veel mitte. Nende noorukite olukord on tõsine. Nad on sageli kahe väga erineva energiastruktuuri vahel ning see on väga rebiv. Nad ei saa sageli aru, miks nad muutuvad äkitselt närviliseks või isegi vägivaldseks või miks nad sageli ei tea, mida nad elult tahavad. See ongi tingitud sellest, et nad on energeetiliselt kahe sobimatu energiasüsteemi vahel. Sellisel puhul aitab aura justeerimine auratransformaatori juures aura paika saada.1995 kuni 2004 sündisid puhtad indigolapsed. Nemad on kolme energiakeskuse ja kaitsekehaga lapsed, kelle energeetiline süsteem ja olemine on teine, sest nad on tulnud siia ilma otsekohe Jumaliku vaimse teadlikkusega, mitte siis hingeenergiaga. 2004 kuni 2012 sünnivad indigo- ja kristallsegu auraga lapsed. Nende üleminek ei ole nii valuline kui näiteks 1987 kuni 1995 sündinud lastel. Siin on tegu sarnase energiastruktuuriga. Indigoenergia on väga sõjakas, sest on juhitud Marsi energiate poolt. See tähendabki, et tegu on vanu struktuure lõhkuva energiaga. Kristallenergia on aga tuleenergia, mis on Veenuse armastuse energia ning oma loomult väga pehme. Ta võib olla kiire ja turbulentne, kuid siin ühendatakse kõik kolm energiakeskust üheks südamekeskuseks. See tähendab, et kogu energeetika inimesel – nii füüsiline kui ka vaimne – hakkab veelgi koondavamalt tegema koostööd südamest. Inimene räägib oma tõde mingisuguse hirmuta ning on absoluutselt vastu igasugustele kompromissidele. Inimene hakkab kristallfaasis kristalliseeruma nii vaimu kui ka keha tasandil. Ta ei suuda ise valetada ning näeb läbi, kui teised seda teevad. 2012 hakkavad sündima lapsed, kes on nii kehas kui vaimus juba kristalliseerunud.

Energiate dimensioonid

Enne kui minna erinevate aurastruktuuride selgitamise juurde, mainigem lühidalt erinevaid energeetilisi dimensioone, millest teadlikkus aitab natuke selgitada AuraTransformatsiooni™ olemust.

Esimesel ja teisel dimensioonil on inimesed, kelle elu on väga lihtne ja piiratud. Nad on sageli loonud omale illusiooni, et neil on piiratud elamine ja olemine ning paremat ei olegi. Need on sageli inimesed, kes käivad 8-17 tööl ja saavad kindlat kuupalka ja tulevad vaevu ots-otsaga kokku ning elavad ka viletsates tingimustes. Nad on sageli ka mitte väga avatud vaimsele maailmale ning on skeptikud selles osas. Nad ütlevad, et kõik see, mida ei näe, ei eksisteeri.

Kolmanda dimensiooni inimene hakkab oma piiratud kastist juba üle ääre kiikama ja kel julgust on, sealt ka välja hüppama. See on alguses muidugi hirmutav, aga mida aeg edasi, seda tugevamaks ja julgemaks inimene muutub. Siin avanetakse vaimsele teadlikkusele, nähakse seoseid ja holistilist (terviklikku) kooseksistentsi kõiges. Inimene on siin sageli väga armastav ja hooliv, isegi nii väga, et unustab iseenda vajadused sootuks. Kui inimene siin faasis juba näeb seoseid ja saab aru, et ta on ise oma reaalsuse looja ning hakkab praktiseerima seda ja kogeb, et ei ole olemas mingeid piiranguid, et kõik see on vaid illusioon, siis siin on juba tegu neljandasse dimensiooni liikumisega. Neljas dimensioon on indigofaas ja viies dimensioon kristallfaas. Nendest on juttu aurastruktuuride selgitustes.

Erinevad aurastruktuurid

Kui te vaatate pilti kolmest aurastruktuurist (www.auratransfromatsioon.co.ee) , siis vanas vikerkaareauras on suurim puudus see, et meil ei ole kehal ümber otsest kaitsekeha. See tähendab, et kõik madalama võnkesagedusega energiad võivad vabalt liikuda meie kehasse ja hinge. See teeb olukorra eriti keeruliseks nende jaoks, kes tegelevad või suhtlevad paljude inimestega igapäevaselt.

Vanas energias on meie kehas hingeenergia ja vaimenergia on meist väljaspool. See on sageli ringihõljuv energia. Me kontakteerume sellega ja see tuleb lähemale, kui soovime midagi ja palvetame või siis tegeleme/töötame vaimsusega, aga vaimenergia ei ole pidevalt ja püsivalt lähedal. Vaimenergiasse kuuluvad ka inglid, teejuhid ja muud kõrgema energeetikaga olevused. Vana energia suuremaid hädasid on veel see, et surume paljusid asju, mis meile ei meeldi, alla.

Näiteks kui lähed vanaemale küllaja ta on teinud pannkooke vaarikamoosiga. Sulle aga vaarikamoos ei meeldi. Vanas energias olles sa sageli lihtsalt kugistad need koogid alla, ilma et mainiksid, et sulle vaarikamoos ei meeldi. Uues energias räägid oma tõde ja kui oled piisavalt teadlik, teed seda läbi filtri, mis öeldut pehmendab. Ütled näiteks: “Kallis vanaema, kahjuks mulle vaarikamoos ei meeldi, aga see ei tähenda, et sina mulle ei meeldi. Aga äkki sul on mõnda teist moosi?” Kui lähed indigoinimese juurde, tead kohe, et ei ole probleem väljendada talle oma eelistusi. Vanas energias, kui räägid oma tõde nii nagu see tuleb, võib see sageli tunduda kuulajale haavavana.

Indigolastega ja transformeeritutega on lood teised. Indigoenergias on inimesel vaid kolm energiakeskust ning maakeeli öeldes tähendab see seda, et energiad töötavad palju koondavamalt kui enne. Kroontšakra ja kolmas silm on ühinenud. See tähendab, et selle inimese vaimne nägemine ja kõrgem Jumalik teadlikkus on ühinenud. Kõritšakra ja südametšakra ühinevad. See tähendab, et inimese tõe rääkimine ja sügava südame tundlikkus ühinevad. Kolm alumist tšakrat ühinevad, mis koondavad inimese enesekehtestuse, tahte ja suhtlemise energiad. Inimese kehas ei ole enam hingeenergia, vaid hoopiski vaimenergia. Kuna see on nüüd inimese sees ja ümber hoopis teisel
energeetilisel moel, siis mida iganes inimene ütleb või mõtleb, täitub see palju kiiremini kui enne, sealhulgas ka negatiivsed mõtted või tunded.

Keha ümber tekkiv kaitsekeha omab kaitsetsooni rolli, mis ei lase midagi madalamat tungida inimese kehasse ja vaimu. Samas on see ka energeetiline sild nii keha kui vaimenergia vahel. Indigofaas on absoluutne puhastumisfaas. Kui inimene on sündinud indigolapsena, on ta ise niivõrd puhas vaimenergia, et tal endal polegi suurt puhastada. Sel juhul hakkab ta aitama puhastada enda ümbrust, eelkõige oma vanemaid ja lähedasi ning vanu struktuure (lastaed ja kool jne).

Transformeeritutel hakkab rakutasandi puhastus nii kehaliselt, emotsionaalselt kui ka kõikidel teistel tasanditel. Sümboolselt  võime ütelda, et AuraTransformatsioon™ tõmbab buldooseriga tühjaks sinu vana peenra, mis vanas energias sisaldas endas nii lilli kui ka umbrohtu samaaegselt. Kuid umbrohtudel on juured ja need  võivad oma idud jällegi välja ajada. Nende juurte puhastus hakkabki pihta indigofaasis.

See tähendab ka, et kui vikerkaareauras on inimese energeetiline tasakaal valguse ja pimeduse suhtes üsna suure vahega, siis indigoenergias avatakse inimese sisemisi musti kaste, mis lasevad valguse osakaalul suureneda igal tasandil. Kui see osakaal suureneb piisavalt, hakkab inimene liikuma kristallfaasi, kus hakkab pihta täielik kristalliseerimine ja valgustumine. Inimesed, kes on kas kolmandas või kolmanda ja neljanda dimensiooni vahel, on väga küpsed AuraTransformatsiooniks™.

Inimesi, kes on aga esimeses või teises dimensioonis või isegi teise ja kolmanda vahel, ei tohiks transformeerida. Kes kus tasemel asub, näeb iga auratransformaator ka lihtsalt inimesele peale vaadates ära. Kui transformeeritakse teise ja kolmanda dimensiooni vahel olev inimene , algab neil transformatsiooni järel kõigepealt teise tasandi puhastus, mis võib endaga kaasa tuua vanade pahade käitumiste ägenemise (suitsetamine ja joomine näiteks). Alles seejärel puhastatakse kolmas dimensioon ja hakkab lõplikult integreeruma indigoenergia.

Kas oled valmis transformatsiooniks?

Isegi kui inimene väga tahab AuratTransformatsiooni™ ja auratransformaator näeb ohtu, soovitame kliendil sageli tulla eelkõige lihtsalt tunnisele konsultatsioonile, kus indigoenergiad käivitatakse rakutasandil, mis aitab inimesel end paremini ette valmistada ning seejärel ei ole üleminek nii robustne.
AuraTransformatsioon™ ei ole mingi imeravim (Anni Sennov www.auratransformatsioon.co.ee), vaid teadlikkuse laienemine, mis on püsiv ja tagasiteed vana aurastruktuuri juurde ei ole. See ei toimi nii, et täna teed ära ja homme on elu perfektne. See on tee algus, energeetiline kvanthüpe ja sina ise pead seal teel käima ning milline see tee saab olema, on sinu enda teha.

Nagu Crystal Ra tavatseb ütelda, on see nagu hüpe kaljult. Need näpunäited siin veebilehel saavad olema abilisteks, kuidas oma hüpet sooritada parimal moel. See on uus algus ja sümboolselt võib seda võrrelda inimesega, kes sooritab hüppe kaljunukilt ning kes vana aja energias olnuna ei usu, et tal on olemas tiivad ja et kui ta hüppab, siis kukub alla.

AuraTransformatsioon™ on see hüpe, mille kvaliteet oleneb eriti alguses sellest, kas inimene avab oma tiivad või mitte. Inglisümboolika ei tähenda aga seda, et inimene täielikult füüsilisest maailmast ära lendab. Pärast AuraTransformatsiooni™ on inimesel tegelikult palju parem nii kehaline kui ka füüsiline tunnetus igal tasandil. Inimene tunneb end sageli palju rohkem kahe jalaga maa peal, samal ajal kui intuitsioon on maksimaalse peal. Ning kõik algab puhastusega rakutasandil.

Pärast transformatsiooni

Pärast transformatsiooni annab tavaliselt iga transformaator kaasa näpunäiteid selle kohta, kuidas uues energias kõige kergemini käituda. Kui inimene on kangekaelne ja oma elu vanamoodi jätkab, võib see talle valusaid kogemusi tuua. See on võrreldav olukorraga, kus hüpatakse lennukist alla, aga ei avata oma langevarju.

Iga transformaatori esmane huvi on siiski, et iga transformeeritu saaks pärast transformatsiooni oma eluga maksimaalselt hästi ja ise hakkama, et väline abi transformaatorilt oleks minimaalne ( kui siis aura tasakaalustus mõned korrad või sedagi mitte). Siin ei ole tegu vana aja energiatööga, kus terapeut või sensitiiv tekitab kas teadlikult või mitte energeetilise sõltuvussuhte kliendiga.  AuraTransformatsioon™ on püsiva mõjuga ja inimesele antakse kaasa kõik tööriistad, mis talle sellel teel vajalikud on. On vaid tema enda valida, kas ja millal neid kasutada.

AuraTransformatsiooni ajal

AuraTransformatsiooni™ ajal aitab auratransformaator puhastada kõik vana, energiakeskused ja muu, mis pinnale kerkib. Puhastatakse kehast hingeenergia ning sellega koos ka karma ja valukeha. See on sageli üks kõige tõhusamaid mineviku puhastuse meetodeid. Vanad energiakeskused hakkavad koonduma kolmeks energiakeskuseks – kolmas silm, süda ja põrn. Seejärel siseneb kõigekõrgem vaimenergia ning jätkub kaitsekeha moodustumine keha ümber.

Protsess võib erinevatel inimestel võtta vähem või rohkem aega. See on ka kultuuriliselt sõltuv. Näiteks paljudes Skandinaaviamaades, kus on tegu heaoluühiskonnaga, ei ole inimesed nii valmis uuenduslikeks lahendusteks, kui võib-olla Ida- Euroopas. Kuigi meie sotsialistlikul taustal on ka omad miinused, on näiteks eestlased palju rohkem avatud uuele, sest nad on käinud läbi raskuste, mida skandinaavlased ei ole.

Paljude eestlaste transformatsioonid võivad seetõttu olla palju lühemad kui norrakate või taanlaste puhul. Tavaliselt teeb enamik transformaatoreid AuraTransformatsiooni™ lõpus ka esimese tasakaalustamise, kus aidatakse paika nii nais- kui ka meesenergiad ja lisaks ka põhielemendid. Transformatsiooni järel peaks inimene ise hakkama saama, mõni aga vajab veel mõnda lisatasakaalustust, sest indigoenergias ei ole inimesel veel täiesti selget pilti, kus ta ise asub ja kuidas end maksimaalselt tasakaalustada.

Karmavaba elu ja voolamine

Kuna inimene on vanast karmast prii, siis indigofaasi esimene katsumus ongi see, kuidas elada ja olla niivõrd kõrgel teadlikkuse tasandil, et see püsiks seal ega tekitaks madalama võnkesagedusega mõtteid või tegutsemist. Kui inimene on maksimaalselt teadlik, siis ei ole karma enam võimalik, sest inimene ei ole võimeline tegema ei teistele ega ka endale halba. Ta teab omast kogemusest, et kõik tuleb palju kiiremini tagasi ning teadlikult ei vali seda. Nii sünnibki karmavaba elu.

Vana energiat võime võrrelda sissehelistamisteenusega Universumile ja uue aja energiastruktuur on see, kus Universumiga on püsiühendus. Kõik toimub palju kiiremini ja voolamist on rohkem kui enne. Inimesel võibki tekkida tunne, et vastuvoolu liikumise asemel liigub ta vooluga kaasa ning hakkab lugema märke ja sümboleid, mida universum selle püsiühendusega pakub. Mida avatum olla, seda rohkem abi ja voolamist võib inimene oma elus kogeda. Kui mingi uks sulgub, teab inimene, et sinna ei ole mõtet ronida ning laseb situatsioonil olla. Mingi aja pärast avaneb uus uks ja sealt minnakse sisse.

Kui ütleme, et igal inimesel on oma eluvedur, mis vanas energias on sageli põõsastes rassinud, siis transformatsiooniga pannakse see vedur Jumalikele rööbastele. Indigofaasis üritab inimene selgusele jõuda, mis on tema eluülesanne ja seejärel kristallfaasis hakkab seda maksimaalselt täitma. Uues energias ei ole vajadust mingisuguste vahemeeste järele – olgu nendeks inglid, vaimsed teejuhid, kursused, raamatud ja mida iganes.

Kuna inimene on maksimaalses püsiühenduses universumiga, siis kõik, mis talle on vaja – olgu selleks siis info või materiaalsed töövahendid – tuleb nagu kandikul ja imeväel, kui ta ise piisavalt sellega koostööd teeb talle kätte. Mõnedele on tõsi küll indigofaasis mõningane tugi, ka grupi tasandil abiks, näiteks
auragrupina või kursused, mis on uue aja energiatega kontaktis.

Erinevate aurastruktuuride omavaheline sobivus

Indigo- ja vana vikerkaareenergia ei sobi omavahel. Paljud lapsevanemad, lasteaiakasvatajad ning kooliõpetajad mõistavad pärast transformatsiooni äkitselt oma lapsi palju paremini ja isegi ilma sõnadeta. Vähenevad arusaamatused ja valestimõistmised. Probleemne on aga olukord, kus üks vanematest transformeeritakse ja teine mitte. Sel juhul pere energeetiline tasakaal muutub ning sageli just selle pereliikme kahjuks, kes on vanas energias.

Kõik uues energias olevad inimesed hakkavad oma energiatega automaatselt mõjutama, tasakaalustama ning kaasajastama ümbritsevate energiaid. Isegi kui see pereliige on teises dimensioonis, võib ta teatud aja pärast hakata huvituma vaimsetest teemadest ja tegema asju teistmoodi kui enne. Üks esimesi muutusi on see, et nad hakkavad oma tõde rääkima häbenemata ja sageli ka kogemata.

Sagedane on see, et kui üks vanematest on transformeeritud, tuleb üsna ruttu ka teine transformeerimisele. Mõnedel võtab aga muutus kaua aega ja on sagedased ägedad tülid teiste pereliikmetega, eriti kui tegu on kellegagi, kes on juba kristallfaasis. Teise dimensiooni inimene ei suuda sageli nii kõrgeid energiad välja kannatada, ning hakkab sageli igal võimalikul moel tüli kiskuma.

Ta hakkab teisi ründama ning vihkama omamoodi, mõistmata, et kuna tegemist on kõrgemal tasandil inimesega, tuleb kõik teistele saadetu talle endale kümnekordselt tagasi. Sellega teeb madalamal tasandil inimene nii endale kui ka oma pereliikmetele hoopis rohkem halba, kui head. Kuid ka teise dimensiooni inimene muutub üsna ruttu, sest on igapäevaselt nende energiatega väga intensiivselt ümbritsetud. Partnerlussuhted uues energias on samuti teistsugused. Siin on tegu teadlikkuse partnerite ja kaksikvaimuga. Selle kohta soovitame lugeda pärast transformatsiooni vastavast kasutusjuhendist
lähemalt.

Peale transformatsiooni

Pärast transformatsiooni tunnevad paljud ka füüsilisi muutusi. Selle kohta on soovitav lugeda täpsemat kirjeldust lingi alt, kus on juttu transformatsiooni järgsest olukorrast. Sageli avastavad paljud inimesed pärast transformatsiooni endas julguse teha ja olla see, mis neile meeldib. Nende enesekindlus kasvab, nad ei ole nii sõltuvad teiste arvamusest ning nad lihtsalt on oma rõõmus ja armastuses. Mida rohkem ta seda teeb või selles energias on, seda rohkem ta jõuab. Võib tekkida Supermani tunne, et kõik on võimalik ja midagi pole võimatut. Inimene magab vähem ja sööb vähem. Samas on võimalik ka liikumine teise äärmusse.

See on tavaline, sest sedamoodi tasakaalustatakse ja integreeritakse uue aja energiaid. Suuremad või väiksemad äpardused või probleemid ei vii inimest endast välja. Liigutakse vooluga kaasa ning see viib täpselt sinna kuhu vaja. Iga transformeeritu saab abiks kaasa kolm lauset, mis aitab tal olla teadlikum oma energiatest ning selle puhastumisele ise kaasa aidata.

Kuna inimesel on ümber kaitsekeha, siis ei tule sealt läbi ükski madalam energiasagedus. Mida rohkem suureneb valgus inimeses, seda vähem on vaja isegi mentaalkeha inimese ümber, sest kogu valgus on niivõrd tugev, et teeb peaaegu silmapilkselt elujõuetuks kõik madalamad energiad. Puhastuslausetest võite samuti lugeda transformatsiooni järgsest kasutusjuhendist.

AuraTransformatsioon™ on võrdne 100-aastase energeetilise kvanthüppega (Anni Sennov www.auratransformatsioon.co.ee). Kui inimene on teinud transformatsiooni, siis tagasiteed vanasse aurastruktuuri enam ei ole. Seepärast peaks inimene lugema ja uurima sellekohast infot väga põhjalikult ning mitte tegema AuraTransformatsiooni™ hetkelise tunde ajel. Kogu inimese keha ja olemus peaksid sellele resoneerima.

Sageli tuleb enne indigo- kui ka kristallfaasi jõudmist teha läbi test. Mis inimesega on tegu, näitab ära kas või see, kas transformatsiooni soovija on valmis maksma selle eest 250 – 300 eurot. Kui tegu on teise dimensiooni inimesega, kes usub puuduse illusiooni – et kui ta teeb transformatsiooni, siis ta kaotab selle raha või ei saa seda endale lubada -, siis paneb ta universumi abistavale käele punase tule peale.

Kui ta aga ütleb jah, tuleb universum appi, sest inimene näitab oma käitumisega, et ta usaldab, et raha on energia ja liikumine ning et see on investeering iseendasse. Enamik inimesi, kes energiatega kiiret koostööd teevad, saavad selle raha külluslikult ja mitmekordselt tagasi üsna ruttu. Siin on tegemist esimese kuldreegliga uues ajas: USALDA JA LIIGU!

Oma käitumisega lööd lahti universumi külluse uksed. Seal on kõike küllaga! Ära oota homset! Tegutse juba praegu!

* Kogu informatsioon on enamasti kirjutatud ja põhineb Crystal Ra isiklikel kogemustel klientidega suheldes. Info on üles ehitatud Anni Sennovi AuraTransformatsiooni™ loengumaterjalidele, aga kirjutatud lihtsamas vormis. Kui on kasutatud otsest materjali Anni Sennovilt, on lisatud sellekohane märge ja siis võib infot vaadata veebileheltwww.auratransformatsioon.co.ee Kõike materjale on kasutatud Anni Sennovi nõusolekul

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This