Select Page

Tasuta coaching Crystal Ra-ga? Päriselt? Jah just nii. See pole unenägu… See on päris. Loe lisa!

Mina ei oleks täna see kes ma olen kui ma poleks oma elus korduvalt õppinud mentoritelt või coachidelt. Ja coaching on praegusel ajal väga populaarne ning selles coachide dzunglis võib minna raskeks leida seda õiget sulle sobivat coachi.

Kui sa oled oma personaalse coachi otsimisel, siis mul on sulle anda palju materjale täiesti tasuta – mis võivad sulle anda selgema pildi kes mina selline olen – kas ja kuidas mina võiksin sellesse rolli sobida. Coach võiks olla selline inimene kellel on ka sinuga sarnased väärtushinnangud ja samas ka ühine maailmavaade – usu mind see teeb kogu protsessi kordi lihtsamaks;)

Seepärast on seekordne blogi natuke teistsugune. Vaata läbi video, käi läbi kõik lingid ja kui sul on juba ka piisavalt küllust uuri võimalust pardale hüpata. Ja kui sa pole kindel kas ma oleksin sulle sobiv koostööpartner, võime teha tasuta 20 minutilise check in kõne et see välja selgitada. Anna sel juhul teada emailides crystalralaksmi@gmail.com aadressile.

Vaata läbi selle nädala video siit: 

Ma olen tasuta coachingut pakkunud juba päris mitu aastat – kaudselt minu blogis (Eestis alates 2013 aastast) FB lehtedel (jooksvalt 2010.aastast) ja ka FB LIVE-idel (alates 2018 aastast) nii nagu ka selle aasta alguses loodud Holistilise Külluse Katsumusel või siis läbi põnevate blogipostituste koos videoga mis olid töös kuni septembri alguseni igal nädalal ja seejärel kaks korda kuus.

Kui sul on juba rohkem aega ja ka küllust on sul võimalik mind endale tellida kui personaalset coachi, kas siis 4,8 või 9 või 12 kuuks ja mul on pakkuda mitmeid pakette mis aitavad su elule ehitada täiesti uue vundamendi.

Kuna ma ei tegutse tavapsühholoogia põhiselt, vaid pigem toetun antropoloogiale (5 aastat ülikooli õpinguid maailmaklassi ülikoolidest) – kui inimeseteadusele kui ka oma üle 20 aastasele kogemusele inimestega terapeudina töötades (ka rahvusvaheliselt) ja ka Uue Aja energiate juhistele koos sinu personaalsete vajadustega – siis tuleb sellest alati välja väga personaalne ja sügav kogemus mis annab ka tulemusi ja hoiab sind oma tõelisel teel. Ja minu jaoks pole suuremat rõõmu kui inimene kes on avastanud oma tõelise tee ja käib seda julgelt ja hoogsalt. Nii et vaata läbi video ja seejärel vaata ka blogi (link kommentaaris) kus on siis ka kõikide mainitud programmide tutvustuste lingid. Imelist sügist sulle armas seikleja!

Aitäh sulle sinu aja ja pühendumise eest! Olgu see järgnev samm sinu enda elu ja maailma edendamise teel imeline!

Olgu aloha sinuga, Crystal Ra Laksmi-Ditton

San Diego,

California FB #aaretekatalysaator

Instagram #coachcrystalra

You Tube #Crystal Ra Laksmi EST

LinkedIn #crystal-ra-laksmi-ditton

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This