Select Page

flowercoloredSelle kuu võtmed räägivad mitmest väga olulisest võtmest, millest ma ei väsi rääkimast. Julgusest, intuitsioonist ja südamega elamisest. Vahest mul kaob kannatus. Räägin ja näen ning selline tunne on, et raputaks lausa inimesi. Millal see lihtne asi ükskord kohale jõuab? Kes on need, kes võtavad härjal sarvedest ja hakkavad tegutsema? Kas sina? 

Vabaduse võti

Meil kõigil on vabadus. Vabadus valida olla. Vabadus kuidas me valime olla. Enamus inimesi ei ole sellest valikust üldse teadlikud. Enamus inimesi elavad teiste elusid. Teevad seda, mida neile on üteldud. Nad elavad oma sügavast tõelisest olemusest täiesti eemal, eraldunud. Nagu õhupall lendlevad oma keha kohal. Siis nad imestavad miks midagi ei manifesteeru ja miks elu on raske, miks nad käivad kolmel töökohal, et teha tööd mida nad vihkavad. Enamus neist inimestest elavad ka pidevates kastides ja piirangutes, mida nad taas kord uuesti valivad, mõtlevad ja loovad. Siis nad imestavad, et miks nende elu edasi ei liigu ja üsna halb on ning midagi suurt ei muutu.

mermaids

Body Aquatic Work veekursus Hawaiil 2009 millest sündis hiljem Wantra

Me ei saa enne hakata täielikult looma kui me oleme endaga taasühendunud. Viimastel nädalatel kui olen siin täie hooga oma Wantra seansse teinud, siis olen aru saanud kuidas Wantra taasühendab inimese kogu olemuse enda kehaga. Mida see protsess teeb on see, et tõmbab ta sealt õhupalli hõljumisest oma kehasse. Kuna enamus inimesi elavad oma keha ja olemuse väliselt, siis võib see alguses olla shokk. Mõni hakkab nutma, mõni naerma, mõni on lihtsalt üllatunud.

Enamus inimesi elab igat päeva põgenedes iseenda eest, oma unistuste eest, oma südame eest. Kui need inimesed, kes Wantra seansi on läbi teinud ja siis lõpuks avavad oma silmad, siis nad võivad sageli tunda, et tegu on nagu ümbersünniga. Tegelikult on tegu taassünniga.

eestiküllusWantra on üks võimalik teedest tagasi endasse. Aga selleks on veel miljoneid mooduseid. Kui keegi võtab minuga ühendust ja ütleb, et sooviks näiteks tulla Hawaiile, aga raha pole, seega ei saa tulla. Siis nüüd ma enam ei proovi isegi mitte neid veenda, et nii need asjad ei käi. Ja vahest olen selle väljendamisega karm. Aga miks ma peaksin raiskama aega inimesega, kes ei usu elu maagiasse? Miks ma peaks valima raske tee? Ma olen seda teinud oma elus väga palju. Enam mitte. Valin kergema tee – need, kes on valinud sama tee ja usuvad, et see on võimalik.

Hawaii turtle meTuleb kõigepealt valida unistus, siis see täie teadlikkusega valida ja seejärel hakata vaatama kas ja kuidas saame kasutada kõiki oma talente, oskusi ja teadmisi selleks, et luua seda, mida milleks me siia oleme tulnud. Ja mõnikord on vaja selleks ära reisida oma tavarutiinist ja teha läbi manifesteerumise eksam. Enamus inimesi, kes on käinud minuga Hawaiil on täheldanud seda, et nende raha ja külluse vood aktiveeruvad ja paranevad kordi peale seiklust. Samuti tulevad väga selged juhised mida ja kuidas edasi tegutseda oma elus igal tasandil – suhted, tervis, eluülesanne- ja ka küllus ning seksuaalsus saavad uued suunad. See on nagu maailmas koht, kus me tõeliselt taasühendume iseendiga sügavamal tasandil. 

danielirosemehelen

Siin pildil on kõik inimesed mälestustena esimesest Hawaii seiklusest, mis muutis mu elu täielikult. Aprill 2009.

Enamus interneti kuulutusi kuulutavad praegu seda, kuidas me peaksime kõik valima teekonna, kus me teenime kuuekohalisi numbreid. Just nii. Teenime numbreid. Aga uues ajastus käib see asi hoopiski teistpidi. Me paneme kõigepealt paika mida meie valime ja siis hakkame liikuma oma südant kuulates ja siis hakkavad numbrid meid teenima. Meie süda räägib meiega läbi meie intuitsiooni. Intuitsioon on nagu meie sisemine GPS. Enamus inimestel on aga see kahjuks enamus aja hääletu peale keeratud. Seetõttu ei kuule me mida meie sisemisel teejuhil meile ütelda on. Kui me teda tükk aega ei kuula ja ka sellest teadlikud pole, et hääl on maas, siis ei soovigi ega saagi meie intuitsioon meiega koostööd teha. Kui me aga hääle jällegi peale keerame, siis me saame intuitsiooniga alustada uut koostööd kus me kuulame mis tal on ütelda, ja käitume vastavalt sellele. Kui me teeme seda üks kord ja siis kaks korda ning kolm korda, siis meie inuitsioon saab entusiasmi juurde ja hakkab meid veelgi agaramalt aitama. Intuitsoon on ka nagu olend. Isiksus meie sees.

groupingega

Pildil minu Hawaii pere koos teise Hawaii grupiga, mida juhtisin kevad 2010

Viimasel nädalal ma vestlesin mitme inimesega. Vaim andis mulle ideid nende elude järgmistest võimalustest. Mitte ainult ideid vaid lausa kaardi ja juhised – südamest andis. Kuid kõik mida ma vastuseks kuulsin oli – aga ma ei saa seda endale lubada, või see on liiga kallis, või see on liiga palju ümberkorraldusi või see on liiga palju lisakohustusi jne, jne. Vabandusi leiame alati. Aga olen alati seda täheldanud nii iseenda kui ka teiste juures, et kes teeb palju, see ka jõuab palju. Mida rohkem ma oma kavasse asju panen, seda rohkem ma ka korda saadan. Eriti kui teen seda veel ka teadlikult. 

Mäletan oma esimest korda kui mul tuli mõte minna Hawaiile. Tookord see maksis väga palju. Mul sellist vaba raha tol hetkel ei olnud. Aga tunne oli tugev, et pean sinna minema. Ja ma seda tunnet juba teadsin, see oli minu intuitsioon, kes lükkas mind seda tegema. Ütlesin jah – ilma, et mul oleks olnud vajalikke vahendeid täies suuruses.

grouphawaii

Esimene grupp milles ise osalesin. Gruppi juhtis rootslanna. Aprill 2009

Seejärel tuli üks võimalus teise järgi ja iga kord kui oli järgmine maksetahtäeg oli mul olemas täpselt vajaminev summa. Maksin jälle pooleldi silmad kinni ära – usaldades.  Ja nii ma sinna reisisingi aprillis 2009. Minu elu pole enam sama peale seda. Kõik on muutunud. Selle esimese seikluse ajal oli väga huvitav, kuna vaim juhatas väga vägevalt mind ja üht teist armast seikluskaaslast kastist välja astuma ja looma ka oma seikluse sellel ajal. Kuna meil oli oma auto juba renditud, siis me ka seda tegime.

Ja siis selles koosseiklemise tantsus sündis minu enda tuleviku Hawaii seikluskoolituse kava. Ma kaotasin oma sügavuse hirmu vees läbi vee koolituse, millele nn ‘kogemata’ sattusime kuna järgnesime juhistele. Mäletan, et kui selle kursuse jaoks raha läksin välja võtma, siis veel mõtlesin, et kas on õige tegu…

Ja tänaseks olen Mehhikos ja olen välja arendanud oma veemooduli Wantra ning pakun seda kõrgklassilistes hotellides nagu St. Regis ja Four Seasons. Kui ma poleks kuulanud oma sisemist häält, ei oleks ma ka praegu elamas oma unistust. 

kollane akaka falls

Akaka Fallsi pargi külastus, kus juhtus ka palju imesid

Sama juhtus siis kui mulle tuli hullumeelne mõte minna Hawaiile kolmeks kuuks!!! Mu mõistus ütles kohe selge ei. Et mis mõttes, sul on ju firma vaja töös hoida ja maksud maksta ja kõik mis veel. Süda ütles nii tungivalt jah. Siis ma hüppasin. Mul oli paigas kolmest kuust vaid paar nädalat, ülejäänud oli kõik lahtine. Ja siis kui jõudsin kohale, siis hakkas üks asi välja kooruma teisest. Tulid majade valvamise võimalused, vahest isegi mitu korraga. Lisaks veel isegi autode laenamine ja muud põnevad seiklused.

Usalduse pärl

Samal ajal üürisin veel oma stuudiot  Eestis välja, kus toimusid minu äraolekul kursused, nii et ka selle kulud olid kaetud ja keegi veel ka elas seal sees, nii et sain ka üüri kulusid kaetud. Kui see oli esimene kord nii hästi voolanud, mõtlesin et teen sedasama uuesti veel korra natukese aja pärast. Jällegi mu mõistus tõrkus, aga süda ütles JAH. Nii ma siis jõudsingi uuesti Hawaiile ja täpselt sama asi juhtus. Kuna mul on ikkagi väga kahtlev mõistus – tegin seda veel kolmas kord ka. Ja kui ma olin kolm korda sellega hakkama saanud, siis sain aru, et ma saan hakkama millega iganes, kui ma seda valin südamega. Peale seda tundus iga unistus käkitegu.

crystalopenekomomaiKõik mis mul vaja tuleb minuni – kui mul on see USALDUS ja ka KANNATLIKKUS. Kui ma teen Wantra seansse siis juhtubki sageli, et inimesed hoiavad ise oma keha üleval mu käte peal. Need on need inimesed, kes kontrollivad oma elus kõiki detaile ja kasutavad ka 99% oma elust vastupanule. See on väga raske elu. Elu ja universum ei saa neile siis anda seda, mida neil oleks vaja sest nad arvavad, et nad peavad kõik ise ära tegema. Ja kuna nad nii käituvad ja mõtlevad, siis nii ka nende universum nendega toimetab. Ning siis nad imestavad, miks nende elu nii raske on.

helenminaops

Helen oli see vapper eestlanna, kellega koos leidsime veekursuse ja oma merineitsist õpetaja

Hawaiil on sageli nii, et kui sa kohtud kellegi võõraga kohe küsid, kes ta on, kui kaua ja millal lahkub. Kui ma ütlesin korduvalt, et olen seal 3 kuud ja olen Eestist siis keegi ei suutnud uskuda, et kuidas see võimalik on. Uuriti, et kas ma olen narkodiiler, pensionär või miljonär. Et kuidas ma saan seda endale lubada? Ja ma ei elanud paadi all, vaid lausa luksusvillades ja rentisin iga kuu uue auto.

Olen lihtsalt üks väike eesti naine, kes on otsustanud elada oma unistust oma tingimustel. Uskuda, et ma ei pea ise ennast üleval hoidma, et universum teeb minuga koostööd ja ma saan kulgeda selles energias ja koos luua mida iganes ma valin. See protsess hõlmab endas seda, et ma valin selle, mida süda mulle ütleb. Ja siis vaatan edasi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selline näeb välja minu kontor St. Regise hotellis

Eile päeval peale oma klientidega Wantra tegelemist nägin silmanurgast kuulutust ühele imelisele kunsti oksjonile. Minu sees midagi nagu liikus. Mõte tuli, et peaks sinna minema. Aga kuna see toimub St Regise hotellis, ei ole sinna saamine niisama lihtne. Peale 30 minutit detektiivitööd, sain kätte inimese, kes organiseeris seda sündmust. Küsisin lisainfot ja kutsusin ka Michaeli kaasa. Paar tundi hiljem olime koos paarisaja inimesega vaatlemas ja toetamas ilusat kunsti ja projekte mitme organisatsiooni jaoks ja tutvusime mitmete uute inimestega.

Seal kohtusin uuesti nende kahe naisega, kellega hommikul olin vees kohtunud. Ühte märkasin kohe teiselt pool ruumi, kuna ta säras nagu  päike. Tema nägu säras, ta silmad olid nagu päikesed, ta oli nii õnnelik. Samal ajal nägin kuidas ta väga agaralt rääkis ühe naisega. Ma läksin ta kõrvale, et talle tutvustada Michaelit. Ta oli nii üllatunud mind nähes, aga väga õnnelik. Ta pööras oma vestluskaaslase poole ja ütles – wow, siin ongi Crystal kellest sulle just praegu rääkisin!!! Ta oli nii üllatunud, et ma ilmusin nagu selgest taevast. Ta ise läks siis edasi vestlema ja mina siis vestlesin selle uue tutvustatud naisega edasi. Ta rääkis kui huvitatud ta mu seansist on ja et ta võibolla toob ka oma sõbranna minu juurde.

Seega järgnedes oma kutsele minna sellele sündmusele ei saanud ma mitte ainult välja viia oma partnerit, nautida ilusat kunsti ja ümbrust, vaid ka networkisin ja sain juurde kaks potentsiaalset klienti. Kõik tänu sellele, et tegutsesin kuna ma kuulsin oma sisemist kutset.  Ja kes teab kuhu see kõik veel võib edasi liikuda.

Toon siia veel ühe näite.

Julgus maksab südamest kätte

fullblowngoldenqueen

Uues ajastus abiellutakse kuldses kleidis

Septembrikuus 2016 tuli mul väga tugev tung teha teoks oma unistus iseendaga abielluda. Kuna ühe nädala jooksul hakkas universum mulle viskama kõike – piduliku kuninganna kleidi, make up artisti ja juuksuri kontaktid, võimaliku tordi, toitlustuse, muusikud jne – siis ma otsustasin, et teen selle teoks. Ja kuna keegi veel isegi viskas kildu, et kuule see ületaks küll uudise künnise, et kutsu keegi ajakirjanik ka. Nii saigi tehtud. Temal oli ainuõigus seda sündmust kajastada. See artikkel ei jõudnud mitte ainult ajalehte, vaid ka lausa esikaanele ja paljudesse uudisteportaalidesse üle terve Eesti.

Üleeile ärkasin ja postkasti oli potsatanud kiri ühelt ajakirjanikult BBCst kes sooviks teha eraldi intervjuu antud teemast. Samuti oli mitu inglise ajakirja selle loo detaile kasutanud ja edasi kajastanud. Ehk see info jõudis siis ka maailma tasemel uudistesse. Ilma julguse ja südame kuulamiseta poleks see kindlasti juhtunud. Ja kes teab, kuhu see kõik veel edasi viib…

sunpaper

The Sun portaal avaldas ka minu abiellumisest artikli

Vahe on selles, et enamus inimesi ei tegutse koheselt. Ootavad liiga kaua kuni isegi unustavad selle, mis juhised tulid. Ja seetõttu keerlevad nad ikkagi edasi oma konnatiigis ja korrutavad, et elu on jama ja ei saa oma unistusi täita. 

Üks unistus algab esimese sammuga. Meie südame valjuhääldiks on meie intuitsioon. Kui me seda mitte ainult ei kuula, vaid ka koheselt vastavalt tegutseme, siis jõuame väga kaugele. Võibolla isegi kaugemale kui me arvasime, et meie enda tiivad kannavad.

redflowersKüsimused sulle armas lugeja:

Seega – mida saad sina täna valida, et täielikult kogeda oma unistust?

Või vähemalt valida mitmeid teadlikke samme selles suunas.

Kaardista oma suhe oma intuitsiooniga ning samuti ka oma julgusega ning südamega.

Kas ja mida oleks vaja muuta?

Mis on sinu unistused?

Mis on need esimesed sammud, mida saaksid juba täna teha, et nende poole liikuma hakata?

Milliseid harjumusi peaksid sa muutma?

***

crystalyellow flowerOlen Crystal Ra Laksmi. Maailmarändur, kes avastab ennast ja maailma ning aja jooksul kogub neid pärlid sõnadesse ja lausetesse nii nagu ka piltidesse, et maailm saaks osa sellest kuidas on elada südamega kontaktis, nii et julgus puhub purjedesse ja süda on kapteniks ja mõistus täidab madruse rolli. See on võimalik. Vaja on teha vaid esimene samm ja valik. Minu jaoks oli see Hawaii. Tänu sellele tean nüüd miks ma sellel planeedil olen ja mis on minu missioon. Tänu sellele sündis Wantra, mis on juba praeguseks inspireerinud ja aidanud väga paljusid inimesi maailmas. Hawaiil on see komme meid taasühendada iseendiga nii nagu ka Wantra seda teeb.

Ka sinul on see võimalus. Selle aasta talvel. Loe selle kohta rohkem siit:

Liitu huvi korral ka 5 märtsi Hawaiid tutvustava online vestlusega. Kliki siia:  

Kui see kõik tundub sulle liiga utoopia, siis on veel võimalus liituda minu 6. kuulise või 12 kuulise Kiirtee Iseendasse online koolitusega. Loe selle kohta lisa siit: 

Jaga ka minuga kuidas oled oma intuitsiooni kuulanud ja kuhu on see sind juhtinud? 

akakasmilestanding

Ma ei ole ennast kuskil mujal maailmas nii õnnelikult tundnud kui Hawaiil

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This