Select Page

ksue kyllusesonumAloha kõigile mu fännidele kus iganes te maailmas asute. Loodan, et teil kõigil oli väga põnev septembrikuu ja pool oktoobrikuud. Minul oli ka palju seikluseid ja mõnest neist kirjutan ka selle kuu kokkuvõttes vaadates ka uue kuu energiate ilmateadet. 

Vabandan, et selle kuu postitus tuleb sellise hilinemisega. Ma arvan, et mul on kirjutamise muskel natuke üle treenitud praegusel hetkel. Kirjutan keskmiselt 15 000 sõna nädalas- erinevad kodutööd, koolituse teemad jne. Kui ma siis veel lõpuks hakkan ka blogi kirjutama siis olen sageli tühjaks pigistatud sidrun. Ja seetõttu on ka see blogipostitus olnud korduvalt katkestatud ja samuti ka kustunud. Proovin siis siia uuesti kirjutada vaid kõige olulisema ja loodan, et see on teile ikkagi pärl Hawaiilt;)

Energiate ilmateade

Septembrikuu uue aja numeroloogia järgi aktiveerib alati meie individuaalset eluülesannet ja moel ning kujul, mida võibolla enne ette ei kujutanudki (võib avaldada uusi talente ja võimalusi). Selle aasta septembrikuu aga kandis endas koos aastanumbriga kokku numbrit 10, ehk juba hüppas järgmisele tasandile – ehk 2017 (10) + 9 = 10. Üks on uues energias meesenergia esindaja ja 0 on naisenergia ja lõpmatuse esindaja. 0 on tegelikult uues energias nagu jokker, see on number kus kõik on võimalik. See on tundmatus, aga samas ka sügavus. See on teadlikkus ja kulgemine selles.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKui mina oma septembrikuu kokku võtan, siis minu jaoks oli see suur toimetamise kuu oma online kursustega ja see võtab tegelikult rohkem energiat ja aega kui ma algselt plaanisin. Minu probleem on ka see, et ma sageli pakun üle.

Selle taga on hea mõttekoht. Kui meil on tendents üle pakkuda nii energiat, tähelepanu kui ka armastust ja oma teadmisi, siis selle all on tegelikult peidus ebakindlus – et ma pole piisvalt hea. Kas tuleb kellelegi veel tuttav ette? Ja kuigi ma arvan ise et see on mul juba nii põhjani välja kooritud ja juuritud siis ega vist mitte.

Oktoobrikuu numbrid selgitavad olukorda veelgi – tegu on oktoobrikuu numbriga 10 – mees- ja naisenergiad ning aasta number juurde 2017 on kokku ka 10. Kahe peale kokku on tegu number 2-ga.

IMG_6790Energeetiline tähendus, et kui meie sisemine naisenergia toetab meie olemuse ‘vaimset jalga’ siis meesenergia toetab meie mateeria jalga. Kui need mõlemad jalad on töös ja seda ka teadlikult, siis kõik toetab meie välist maailma – ehk siis saame täieõiguslikult luua ja voolata igal tasandil. Enamus inimestel need kaks osapoolt aga lonkavad ja seetõttu ei jõua nad oma eluga ka väga kaugele.

Vaimuga ühenduses olles, andis vaim mulle suunamisi mida ja kas teha, et oleks rohkem voolamist ja rohkem aega iseendale ja eelmisest nädalast viisin need muudatused juba julgelt sisse ja mis oli väga tore oli see, et see tõi lisakvaliteeti nii mitmel tasandil ja andis mulle juurde kvaliteetaega igal nädalal, nii et saan siis tegutseda edasiste toodete ja pakkumistega.

Mida ma mõtlen kui ma ütlen ‘vaimuga ühenduses’? See tähendab seda, et ma kuulatan ja kuulen mida vaim (läbi intuitsiooni) mulle sosistab ja kuhu juhendab ja siis teen vastavalt sellele järgmised sammud. Ja kuna olen aastatega (viimased 10 just eriti) õppinud aru saama, et see on oluline ja sellega jokutada ei maksaks, siis nüüd teen ka kohe ära. Minu naisenergia annab idee ja meesenergia teeb asja kohe ära. Enamus inimestel on siin blokk peal. Idee tuleb, aga meesenergia jääb toppama.

writer

Lõksus raamatuprojektid

Selle viimase kuu jooksul mõtlesingi ka oma raamatuprojektide peale. Istusin nendega kinni nagu tõesti kõht oleks kinni. Ja nuputasin mis teema on. Esimene asi on kindlasti enesesabotaaz, sest loomingulised inimesed on väga ennast saboteerivad. Nad kardavad suure-pärasust, kuna on siis kas mingi eelmise elu kogemus või midagi muud sellist, kus siis see kogemus veel raku tasandil kinni istub.

Täna näiteks kohtusin täiesti imelise mustkunstnikuga, kes võiks sellega miljoneid teenida kui ta julgeks täiesti astuda iseenda platvormile. Ta rääkis mulle kuidas tal oli üks suurem lindistus ja kuidas paar kolm olulist inimest ei tulnud kohale ja kogu projekt varises kokku.

Ma nuputasin ka siitpoolt ja sealtpoolt ja kindlasti on selle minu bloki taga sabotaaz ja hirm, et mis siis saab kui see inimestele ei meeldi ja peale ei lähe? Kuna mind on nii palju elu jooksul kritiseeritud, siis ma tunnen nagu, et sellega on juba viimane piir käes, et rohkem seda nagu ei tahaks kogeda. Siis teisena on ebakindlus et kas ma olen piisavalt hea üldse millegi sellisega hakkama saama. Mu abikaasa Michael korrutab kogu aeg kui hea kirjanik ma olen, et mul on väga hea talent, et millal ta mu käsikirja lugeda saab.

barbara pasek karol niziolek photoSiis aga juhtus midagi väga põnevat. Minuga võttis ühendust üks Poola ajakirjanik, kes tahtis teha minuga intervjuud kuna me eelmisel aastal abiellusin endaga.

Selle kohta on täiesti uus liikumine kujunenud ja seda nimetatakse sologaamiaks – ehk siis inimest kes on endaga abielus või armastab ennast. Ma siis vastasin talle, et tore lugu küll, aga ma ei tea kas sinna kategooriasse puhtalt enam sobitun, kuna just hiljuti abiellusin oma kuningaga. Talle aga meeldis just see idee, et nüüd on ka päris mees olemas. Seega leppisime kokku skype intervjuu – tema Poola hommikuprogrammi jaoks, mis ühenduses Discoveri kanaliga ja mina siinpool ekraani koos Michaeliga.

See 50 minutit läks nagu lennates ja ma esitlesin kõike väga selgelt ja puhtalt ja loogiliselt. Talle väga meeldis minu vaatekoht et mul on see nii põhjalikult läbi mõeldud ja nii sügav nagu mõttemaailma lähenemise punkt. Ja see oli hea harjutus. Peale seda sain ka aru miks mu raamatute asi kinni oli.

Kuna tegelikult peaks esimene raamat olema suhetest, aga inglise keeles alustasin just eluülesandest raamatut, siis lükkasin suhte raamatu eesti keeles esialgselt kõrvale. Alustasin uuesti suhteraamatu kirjutamist eesti keeles. Siis sain aru, et mõlemad peavad kohe välja tulema – võimausel mõlemas keeles. Kohe uurisin ka järele mis on vaja ning tundub, et olin valmis iseendaga astuma ironmani katusumusse, et kirjutada valmis oma käsikiri ülilühikese ajaga.

7santamonicagreenflowerSeega põhimõtteliselt olin valmis kogu raamatu materjali kokku panema vaid 4 päevaga. Esialgu tuli 24 000 sõna ja natukese aja pärast tuli juurde ca 10 000 sõna. 14 päeva pärast oli siis  kokku kirjutatud 34 000 sõna ja 78 lehekülge. Ühe päeva rekord oli 9000 sõna. Pole paha nii lühikese ajaga. Nüüd aga alles tõeline töö pihta hakkab, et mis materjalist alles jääb ja mis mitte ning mis veel lisandub ja mis mitte. Aga ma olin ise ka üllatunud, et minu jaoks oli vaja vaid reaalset tähtaega, mille mu potentsiaalne kirjastaja  mulle saatis, et mind käivitada. Ei aidanud kirjutamine päevas korra või kolm korda nädalas. Oli vaja vaid intensiivset tööd ja siis tõelist hooga läbiliikumist.

Mõttekoht kõigile. Kui olete ka millegagi pikalt kinni istunud on võibolla teema just selles, et tuleb lõpetada teiste kuulamine ja lõpuks ometi kuulata ennast. Häälestuda oma karakterile ja toimetada. Ja kui ma sellele pihta sain – et just oma karakteri kohaselt – võtsin ette ja tulistasin välja, siis langes kõik paika. 

Ja kui siis lõpuks ilmus ka minu ja Michaeli armastuslugu eesti ajakirjanduses sain veelgi kinnitust vaimult – et jah suhteraamat on see mis on avapaugu jaoks vajalik. Ja nüüd on see protsessis.

Võttes kokku oma Külluse Seikluskoolitust Unistuste Ellu selgus, et paljud on ikkagi vägagi olnud kinni mõttemaailmas, et raha tuleb vaid ühest allikast.

Tänapäeva kiires ja muutuvas maailmas ei saa see enam toimida sageli ei meie töös ega ka suhetes. Seepärast ongi kõik muutumas multidimensionaalseks. Me nn ‘venime’. Suuremaks ja sügavamaks nii seest kui ka väljast.

Ma ei tea kuidas oli teie kogemus, aga väiksest peale raiuti mulle pähe – et tegele ainult ühe asjaga korraga – siis saad edukaks. Uues ajas on asi hoopiski vastupidine. Mis ei tähenda aga et sul on sada palli õhus ja siis jooksed ennast segaseks.  See tähendab seda, et sa tegeled teadlikult oma maksimaalse efektiivsuse optimaliseerimisega. See tähendab, et iga liigutus on mõõdetud ja kalkuleeritud ja teadlik. Isegi kui sa niisama rannas lebotad.

Aga uues energias on see väga oluline, et sa kogu aeg teeksid seda, mis meeldib, sest su  eluenergia misiooni ratas peab kogu aeg keerlema, sest vastasel juhul ei saa su energia õigeid kanaldusi ja hakkab probleeme looma ja jookseb kinni.

Ma olen sellel kuul olnud väga suures frustratsioonis just selle pärast, et osad sektorid kiilusid kinni. Mind aitab sellest alati välja ookean. Siinses kiires elutempos vean isegi praegu näpuga järge millal saan minna randa. Proovin ikka vähemalt paar korda nädalas selle graafikusse mahutada. See rahustab, maandab ja tasakaalustab. Kõik saab selgeks ja liigub uues suunas ja kulgemises edasi.

lookingoceanJulgelt õnnelik

Kuna minu suhe Michaeliga on väga teistsugune ja eriline, siis ma sageli jagan seda ka FBs oma seinal ja mis oli väga huvitav, et sain seal oma jagamise kohta sellise kommentaari:

‘Sinu lugu on väga ilus ja inspireeriv. Hindan kõrgelt Sinu võimet olla tänulik igas hetkes. Samas arvan, et Teie kaunis armastuse jagamine on intiimne ja ei pea käima läbi FB seina. Olge olemas üksteisele ja särage seda avalikusele esitamata sest õnn armastab vaikust

Tuli ka toredaid kommentaare:

Kelli Süld
Kelli SüldTõeline armastus ja siirus on tegelikult hinnas tänapäeval ning seda näeb vähe. Ma arvan, et pigem inimesed on väsinud välisest näitlemisest, mis on maailma üle võtnud sotsiaalmeedias. Aga teid on ilus vaadata ja inspireeriv. Tõelist inspiratsiooni peab hindama, mida te Michaeliga esindate.
Kristel Ross
Kristel RossHäid kogemusi, õnnestumisi, elutarkust, õpetlikke ja innustavaid lugusid – seda kõike tulebki jagada! Olen tänulik Crystalile ja Michaelile, et nad inspireerivad teisigi looma oma unistuste elu. Inimestel on igasugu imelikke uskumusi, näiteks kasvõi see, et õnnelik tuleb olla vaikselt ja omaette, aga ei maksa esitleda seda absoluutse tõena.

Peale seda vastasin mina järgnevalt:

Minu vastust esimesele kommentaarile:

‘Wow. Tõesti võtab sõnatuks. Võibolla oled tähele pannud, et jagan sageli neid postitusi just vaid sõpradega. Kuna me oleme mõlemad Michaeliga viimastel aastatel palju katsumusi üle elanud, et olla siin kus praegu oleme on see väga loomulik, et soovime seda jagada oma lähedaste ja sõpradega siinses keskkonnas.

Meie lähenemine on, et maailmas on liiga vähe jagatud õnne ja armastust, ning kui seda teha siis universumi seaduse kohaselt see paljuneb, inspireerib ja annab lootust, mida ka paljud on meile tagasi peegeldanud.

Saan aru, et see võib mingi hetk läägeks muutuda, et kaua võib. Saan aru kui mul on hästi, ei pea siis seda kogu aeg moka peale määrima. Ega ei määrigi. Me jagame seda oma sõpradega ja perega – kes on üle maailma laiali ja suuremad asjad mis on ka küsitud avalikus plaanis lähevad ka avalikule jagamisele, eriti kui sellest tuleb kas mingi avalik artikkel või meedia kajastus.

Meie tuleviku eesmärk on seda jätkuvalt jagada ka suuremalt (praegu juba kirjutame oma loo ühte rahvusvahelisse uue aja armastuse lugude raamatusse) ja ülesse ehitada ka koolitused kus jagame paljusid oma kogemusi just suhete ja armastuse teemadel, sest meil on neid rikkalikult ja me peame ju midagi õigesti tegema kui see toimib.

Ja selle postituse peale siin saatsid mitu sõbrannat mulle lausa ohke, wow, et kuidas nii saab ka ennast väljendada. Kust tulevad ilusad sõnad? Ikka südamest. Ja see et kui oled õnnelik hoia seda vaka all võib ka olla üks eestlaste kolletkiivteadvuse teemasid mis on tihedalt läbi lõimunud ka Janteloveniga (Skandinaavia kollektiivteadvuse seadus) – mille kohaselt heast ei räägita, kogu fookus pannakse vaid sellele mis on halvasti, mida pole, mille üle viriseda ja kui sul hästi läheb siis sellest kindlasti ei räägita.

Kahjuks olen ma sellest välja astunud ja kui sulle see ei meeldi ei pea sa enam mu sõber olema või mind jälgima, nii et see õnn sul kogu aeg silma kraabib… Aloha ja ho’oponopono<3′

Kui peale seda tuli esmaselt kommentaatorilt veel üks väga irooniline ja negatiivne kommentaar, siis ma mõtlesin sügavalt järele, et kas ma soovin oma ellu inimesi, kes mind ja mu maailmavaadet ei mõista, ei toeta? Kas seda saab üldse sõpruseks nimetada? Jah ma mõistan meil on kõigil erinevad vaatenurgad asjade suhtes, aga samas on ikkagi väga oluline, et inimesed, kes on meie lähiringis toetaksid meid ja meie ettevõtmisi ning mõistaksid meid – sest see väestab meid.

Me peaksime olema natuke valikulisemad ja teadlikumad kellega me lävime ja mis inimesed on meie suhtlusringis – ka Facebookis. Minu jaoks on tõesti FB just oma sõprade, pere ja fännide ning järgijatega info jagamiseks.

mermaidbellagraceMiks peaks seal hoidma inimesi, kes seda ei mõista või on sellele vastu?

Ei peagi. Vahe on lihtsalt selles, et paljud ei tee sellega mitte midagi ja lasevad asjadel edasi käärida. Uues energias ei saa seda teha. Mis pole 100% ja pole ühenduses või helisemas – see tuleb kohe ära koristada.

Kokkuvõte Külluse Seikluskoolituse Unistuste Ellu esimese lennu ja esimese grupi saavutustest

See on võtnud palju aega ja võtab veelgi, aga see on olnud põnev protsess. Online koolitused on minu jaoks alati omamoodi katselaborid. Selles grupis selgus järgnev:

a) Kui me oma aega ei planeeri – siis me ei jõua ka midagi loodud ja tehtud (tekib frustratsioon ja paigaltammumine)

b) ) 90% Osalejatest tõdesid, et kui nad teadlikult aega planeerisid, tõusis nende elukvaliteet igal tasandil nende elus vähemalt 70 – 90%.

c) Iseenda muutumine muudab kogu maailma ja ka teisi meie ümber.

d) 11st osalejast 9 alustasid uute ettevõtmiste, projektide või lausa äridega selle kursuse jooksul ja ka lõppedes

e) Enamus osalejatel, kes olid aktiivsed igal tasandil tõusis sissetulek 10 – 50% või rohkemgi

f) Kui sihid olid kursuse algus pandud mõõdetavad, siis saadi ka vastavaid tulemusi kergemini

g) Muutus suhe raha ja küllusega

h) Elu on sihiteadlikum ja voolavam

i) Avastati paljusid oma talente, oskusi ja ka teadmisi, mis siis vastavalt ka töösse pandi nii et need said teenida ka küllust

j) Enese ja hirmude ületamine igal tasandil ning julgem toimetamine ja tegutsemine elus

jne, jne

Ka mina ise kasvasin selle grupiga koos ja olen nüüd sootuks parem inimene igal tasandil. Kõigist neljast grupist on selles grupis ainsana kolm inimest, kes tulevad ka iseenda poolt valitud Hawaii seiklusele selle koolituse lõpus.

Minu jaoks oli kogu see seiklus kinnitus sellest, et kui me oleme sihikindlad ja tegeleme endaga pühendunult, siis see annab meile kiireid tulemusi. Kui siinsete lugejate hulgas on ka neid, kes soovivad oma ellu rohkem tulemusi, siis see kursus võib olla just teile.

Paljud inimesed on tutvunud koolituse teemadega ja on väga huvitatud, aga paljudel ei ole selle kursusega liitumiseks piisavalt küllust. Siis vaadatakse kõigepealt numbrit ja siis üteldakse – et ma ei saa ju seda endale lubada ja kuna maailm on peegel, siis nii täpselt ongi. Lubada saavad seda endale need, kes valivad lähtekohast, et kõik on võimalik.

Ma just ise ka ostsin ühe uue koolituse paketi, mille pean ära kogema vähemalt aasta jooksul ja mis võib olla päris katsumusterohke, aga ma tean, et saan sellega hakkama ja see toob palju lisaväärtust mu ärile ja toimetamistele tulevikus. Seega see mida mina pakun või pakkuda võiksin saab jõuda veelgi rohkemate inimesteni. Mõnikord me peame lithsalt üle oma varju hüppama, et ennast uskuma panna, et me oleme rohkemaks suutelised.

seiklusekaart***

Mida kujutab endast Külluse Seikluskoolitus Unistuste Ellu?

Tutvu paljude lisamaterjalidega siin: 

Külluse Seikluskoolitus Unistuste Ellu Avalik Grupp

Kursus kõnnib nii ütelda vaimse- ja mateeria jalgade peal – mis inspireerib seda kõigil osalejatel ka iseendas ülesse otsima ja aktiveerima. See kursus aitab puhastada su seksuaalsuse, suhted, tervise, eluülesanded ja külluse ning seejärel aktiveerida kõik sektorid uue teadlikkusega ning panna see kõik täisvõimsusel tööle. Lisandub ka energiatega teadlik töötamine.

Sellest kõigest võib sageli välja tulla oma ettevõtluse projekt või isegi äri ja seepärast on ka sellele isegi üks terve kuu pühendatud ja isegi kui sul seda soovi ei ole, siis oma eludes oleme alati seotud äriga. Kui sa oled kellegi juures palgatööline oled ka panustaja äris, aga teise fookusega.

Kogu kursuse energeetiline grupienergia väli on väga toetav ja lükkab sageli uued osalejad väga hooga protsessi. Hirmud vähenevad ja julgust tuleb aina juurde, mistõttu suudetakse teha uusi valikuid, mille sarnaseid eelnevalt ei oleks tehtud.

Kuna kogu kursus on kantud uue aja indigo-, kristall-, ja kuldenergiatest on see kogemus võrdväärne ‘teadlikkuses marineerimisega’, mis annab maksimaalseid tulemusi kui sa vallid osaleda aktiivses grupis ja õpid käivitama oma elus kahesuunalist liiklust igal tasandil – seades iseennast esikohale kuna ennast täites ja teadvustades saad maailmale anda rohkem kui oleks kunagi unistada osanud.

See on elumuutev kursus ja see on väga intensiivne, tihe ja kiire tempoga. Kui sul on soovi oma elu muuta või seda täiendada ja paremaks luua, siis võta endale see aeg – 8 kuud ja kingi endale uus elu igal tasandil;)

inspirationSee kursus on neile, kes soovivad oma ellu kiireid, aga püsivaid muudatusi ja ka uusi tulemusi; neile, kes soovivad saada uusi tööriistu ja need ka kohe praktikasse panna; neile, kelledel on peaga vastu seina jooksmine juba ära väsitanud; kes on maha jätnud vabandused ja ohvrirolli; kes on maha jätnud ‘mis siis kui’ mõtlemise; kes on otsustanud oma hirmudest läbi käia; kes julgevad mõtelda kastist väljas; õppida kuidas aktiveerida oma sissetulekuid mitmest erinevast allikast; kuidas aega teadlikult planeerida ja jõuda 24 tunni jooksul rohkem;  kuidas oma efektiivsust optimaliseerida; kuidas pühenduda ja läbi selle luua jätkusuutlikke tulemusi nii endale, oma lähedastele kui ka kõigile, kes sinu elus olulised on; neile kes on põnevil leidmaks ülesse oma eluülesande erinevad sektorid; neile, kes soovivad hakata tegema ja looma seda, mis neile pakub naudingut ja põnevust; neile kes soovivad oma ellu rohkem vabadust; neile kes soovivad oma ellu rohkem võimalusi elamaks oma elu rohkem iseenda tingimustel ja palju muud, mis see kursus meie varasalvedest välja toob.

Anna oma kursusel liitumise huvist teada kylluseseikluskoolitus@gmail.com aadressile kiiremas korras, et saaksime alustada sinu koolitusega ettevalmistuse protsesse. Uued grupid alustavad jaanuarist 2018.

***

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOlen Crystal Ra Laksmi – julge merineitsi, kes mitte ainult ei uju oma varjust ette vaid hüppab üle ja käib ka maa peal, et maiseid inimesi elus rohkem voolama ja kulgema kutsuda. Tean, et seal kus on pilved, seal taga on alati päike ja kõik, mida ma inimeseks olemisena valin, saan ma ka luua.

Minu tulehalgudeks on julgus ja õliks on tegutsemine. Saagu kõik inimesed oma elus ühendust iseenda tõeliste sisemiste varandustega ja leidke ka mooduseid kuidas seda maailmaga jagada ja neid paljundada.

Aloha siit Hawaiilt! Kohtumiseni!

Pulmapildid Malle Zablan, Hawaii

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This