Select Page

Aloha Londonist!

Jagan kannet Londonist. Viibisin Londonis jaanuarist kuni märtsi keskpaigani 2013. Sain häid kontakte ja kogemusi kogu järgnevaks eluks.

Siin ma siis nüüd omadega olen! Ei olnud plaanis siia toimetama tulla, aga kuna jälgin sõnumeid, mida saan kõikjalt kogu aeg, siis järgnen sellele kompassile järjekordselt.Olen sedasi elanud viimased 13 aastat. Ja kõik korrad on see midagi võrratut mulle andnud.

Paar aastat tagasi lasin ühel mehel teha mulle astroloogiline ‘jumaliku koha’ valik. Kuni tänase päevani pole ma nendesse kohtadesse jõudnud, vahest on isegi täiesti kõik uksed kinni olnud. Minu järgnevad lood saavad olema põnevaks seiklusmaterjaliks, kus selgelt saate kogeda kuidas südame järgi elamine võib heas mõttes kätte maksta, kuna saategi elada oma unistust! Ja enamus inimesi ei ole valmis seda valima! Kui sa oled siin, siis sina arvatavasti oled! Tere tulemast!

Eelmise aasta lõpus tahtsin teha sündmuseid Oslos ja mitte ükski ei toiminud. Kõik uksed olid kinni. Ilmselge märk et pole minu koht praegusel hetkel. Ma siis otsustasin vaadata mis veel võimalik on. Hakkasin uurima kursuseid ja tuli välja, et Londonis kohe kohe tulemas uus kursus. Vaatasin kuupäevasid. Uurisin võimalusi. Samal päeval võttis minuga ühendust üks eesti naine Londonist, küsides millal ta saaks minu juurde seansile tulla? Tal polnudki vaja tulla, ma tulin ise tema juurde!

Viibisin nädalakese tema juures ja seejärel viibisin ühe uue sõbra juures lisanädala. Seejärel olles Eestis tagasi ca 1 kuu, küsisin küsimusi Londoni kohta. Panin teleka sisse, tuli film Londonist, vaatasin ajalehte, lugu Londonist. Läksin sõbrannale külla, ta pakkus mulle Londoni teed… Jne jne. London vilkus nagu majakas. Kui palju me oma igapäevas tegelikult märkame neid märke?  Ja kui märkame siis kui palju me selle järgi tegutseme?

Tundsin, et London on väga multikultuurne, väga kiire tempoga, väga süsteemne, maandav ja intellektuaalne. Tundsin, et just need Maa elemendi omadused vajasid lisaabi integreerimisel. Selles minimaailmas elades (ca 10 miljonit inimest) võib tõesti pidevalt ära eksida. Ja kui ei jaksa kogu aeg kaugele reisida võib tõesti Londonis kus iganes ringi vaadata, sest terve maailm on siin! Tulin ka osalt siia, et siin ikka vast on soojem kui Eestis, eriti talvel.

Minu üllatuseks tuli teisel nädalal lumi maha. Kuna inglastel lumega väga sinasõprust pole, siis lume tõttu suleti koolid ja muud asutused. Rongid seiskusid ja paljud bussid ka ei liikunud. Ma lihtsalt ei suutnud seda uskuda! Skandinaavia lumesahkadel oleks siin nii tööd kui pappi!

Muru on siin kogu aeg roheline ja terve linn on täis toredaid parke, mida avastada. Üks neist Hampstead Heath on nii suur nagu üks suur mets, ja väga võimsate puudega park. Lisaks tohutud kultuurilised sündmused ja lisaks ka palju vaimseid sündmuseid. Kõike on siin väga palju.

Valisin Londoni, kuna selle asukoht on väga hea ning kui teha seikluseid teistesse kohtadesse või kontinentidele, siis Londonist on palju häid lennukipiletite pakkumisi. Samuti olen kohanud siin võrratud äriinimesi ja ka vaimseid inimesi. Siin on praktiliselt kahte sorti inimesi: neid kes on oravad rattas kinni ja neid, kes täiesti õitsevad ja teevad seda mida soovivad ja elavad täiega. Viimastega olengi riburadapidi kohtunud. Sarnane tõmbab ikka sarnast…

Nii nagu enamus suurlinnades, nii ka siin, kohalikud ei tea linnast suurt midagi, väga sageli isegi ei käi suurtel uutel etendustel või näitustel. Väga sageli olen mina kohalikele linna näidanud…

Olen teinud siin läbi sügavad endassevaatamised ja tantrarännakud, et oma naiselikkust avada. Olen leidnud oma ‘perekonna’ ja see on imeline olla kohas kus saan olla see kes olen ja millal soovin ning avarduda täiega! Kuigi siin pole palju päikest ja inimesed paljuski võitlevad oma ellujäämise eest, siis on siin variatsioonirikkus ja elu mahlakus ning avatus mida paljudes muudes kohtades pole.

Ühel päeval tuli meil Veronikaga mõte, et tuleks midagi uut ja põnevat teha, mis panustaks nii meile kui ka meie klientidele.  Sündis Ettevõtlusjooga programm ja elukuiseiklus.ee leht. Viimased 3-4 päeva oleme päevas istunud arvutite taga ca 10 -13 tundi kui mitte rohkem. Täiesti uuesti elus ja põleme entusiasmist. Kaks pead – kaks julget naist ja mis ikka kui käsipidurid maha ja ära teha! Juhuu! Nii, et astuge pardale! Seiklus on garanteeritud!

(August 2013 update – Ettevõtlusjooga sel kujul viimased paketid müügis kuni augusti lõpuni 2013. Peale seda pakun mina uue hinnaga koolitust Kiirtee Iseendasse Seiklus, oota lähemat infot).

Ja jagage minuga kui palju märkate märke ja kas kui palju nende järgi toimetate? Enne kui kolisin oma stuudiosse Fahles siis küsisin sõnumit ja sain selle: reklaam auto peal: ära muretse, pane meid proovile! Kolisin stuudiosse ja mitte kordagi polnud probleemi, ja paningi proovile! Toimis!

Minu arust seda universum teebki! Kas oled valmis?

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This