Select Page

12 soovitust ‘Kuidas luua 0 eurost küllust?’

Jagan teiega iseenda järeleproovitud nippe (13 aastat kogemust). Peatselt kirjutan lisaks loo kuidas manifesteerin maagiat Mehhikos!

  1. Sul on pea ja aju mis toimib. Kõik ülejäänud keha võib olla täiesti halvatud, aga kui sul on olemas aju ja pea ning võimalusel ka oskus mõtelda ja ennast väljendada, oled juba poolel teel. Miks ma seda tean? Olen näinud ühte dokumentaalfilmi ühest mehest, kelle ainus kehaosa mis liikus oli väike sõrm. Selle väikse sõrmega ja oma aju koostööga lõi ta multifilmi oma elu armastusest. Tema doktor ütles talle 6-aastaselt, et tal pole palju lootust ja ta sureb mõne aasta pärast. Kui ta oli saanud ca 30-aastaseks, otsustas ta koos oma sõpradega kätte võtta ja kõigepealt ülesse otsida see doktor ja samaaegselt teha sellest ka film. See mees elas Jerusalemmas ja tema doktor Miamis, USAs. Talle üteldi ka, et nii pikk sõit tema olukorras on eluohtlik, kuid ta otsustas selle ette võtta. See hetk kui nad jõudsid selle doktorini oli muljetavaldav. Ta sõidutati ratastoolis selle doktori juurde ja ta vaatas talle silma sisse ja ütles: ‘ Palun ära kunagi pane piiri inimese võimetele ja elule, rääkimata elueast!’ Doktor lihtsalt vaatas vaikselt enda ette, pisarad voolamas. Lisaks oli noormehel unistus sõita Harely Davidsoniga Grand Canosine. Selle puhuks aidati ta külgkorviga Harleysse ja sõidutati vaateplatvormile. See hetk kui ta vaatas seda vaadet oli meeliülendav jälgida. Antud dokumentaalfilmi näidati Norra filmifestivalil. 99% inimestest kes tulid kinost välja peale seda filmi nutsid. Norrakad, kellel on kõik eluks vajalik olemas, kolm maja, viis arvutit, kaks autot jne said aru kui palju nad tegelikult virisevad ja oma eludega rahul ei ole. Kui neil on olemas terved kehad, rahad ja kõik võimalused elada täisväärtuslikku elnick-vujicicu! Kahjuks pole mul selle mehe nime meeles  nii nagu ka filmi nime, aga sama inspiratsioonirikas on Nicki lugu: Nick Vujicici video
  2. Tuleb ennast kätte võtta. Lõpetada tuleb virisemine! Esimene lause mis ma õppisin norra keeles oli ‘Jeg orker ikke mer!‘ Mis tähendab ‘Ma ei jaksa enam’. Seda ütles perenaine, kellel oli täiesti luksuslk elu läbi minu kui aupairi kes talle kõik ette taha ära tegi. Probleemid mis tema jaoks olid probleemid, olid minu jaoks tühised. Nii rikutud oli tema oma rikkuses. Ja ka see ei aita kui kirute valitsust, või oma vanemaid. Lõpetage see! Tehke hoopis selline proovipäev, kus võtate ühe päeva kus teete endale lubaduse, et te ei virise terve päeva jooksul. Ning kui üks päev õnnestub, siis võtate järgmise ja niimoodi kuni jõuate 30nda päevani. Teaduslike teooriate kohaselt peaks selle aja jooksul vana muster olema välja juuritud. Või proovige teisi tehnikaid mida ise teate ja olete järele proovinud.
  3. On olemas ütlus, et üks idee võib muuta maailma. Ma isegi ütleks nüüd omast kogemusest ka, et üks küsimus võib muuta maailma. Mõtelge sellele kui alguses loodi arvutid, siis peamiselt sõjäväebaasidele ja nüüd ei kujuta mitte keegi ette oma elu ilma arvutiteta. Mõtelge ka arengule mida üks arvuti on läbi teinud. Nüüd võib teie telefon olla juba paras arvuti. Seega teil on vaja vaid seda ühte ideed, mida siis edasi arendama hakata. Ideed on teie peas, teie ajus. Teil on vaja õppida tegema koostööd nii vasaku kui parema ajupoolkeraga ning sedamoodi saategi oma uue elu käima!Oktoobris 2011 lahkusin Eestist peas küsimus, kas on olemas mingit lihtsat ja võimast tehnikat mis aitaks kehal, meelel ja vaimul puhastuda väga kiirelt ja mõnusalt? 1 jaanuaril 2012 olin selle tehnika leidnud ja läbi minu jõudis antud tehnika Eestisse sama aasta aprillis. Nüüdseks on Eesti saanud palju uusi vahendajaid ja palju inimesi, kes sellest juba osa saavad ja muudavad oma elusid. Nii, et ärge te küsimusi küsige ja ideid välja mõtelge. See on ohtlik. Maailm ja ka te ise võite muutuda!historyharley
  4. Kui teil on idee olemas, siis järgmiseks ongi vaja teha välkmõtisklus kas ja kui palju oleks sellel tulevikku ja mida sellega peale saaks hakata. Kas praegusel hetkel oleks inimestel seda vaja? Kui ei ole, siis kas mis moel saaks selle idee ellu viia sellisel kujul, et oleks vaja? Kellega saaksid seda ideed veelgi arutada, ning mis võimalused veel on?
  5. Kas see mida sa lood tooks sulle mõnu ja rõõmu? Kui sa teed midagi vastu tahtmist või nii nagu see oleks ‘tõsine töö’ siis see tahkestab selle energia ja muudab selle raskeks ning rõõm kaob sellest väga kergelt ära. Kui sa teed seda rõõmuga, siis on see kerge ja aitab luua mida iganes. Mida mängulisemalt seda teed, seda kergem see on ja seda rohkem see aitab sulle luua!
  6. Kas see mida lood – loob uut väärtust sulle ja maailmale? Kui alustasin oma firmaga aastal 2007, siis minu eesmärgiks oli tuua Eestisse Auratransformatsioon TM. Võtsin ette kõik mida oskasin ja teadsin ning hakkasin samm sammult looma. Kuna see, mida ma tegin, lõi uut väärtust nii mulle kui inimestele, siis kõik mis eluks vajalik oli, tuli samm sammult ja nagu iseeneslikult. Olgu selleks siis lukskorter või täiesti tuttuus auto need polnud minu jaoks eraldi eesmärgid, kuna need olid lihtsalt vajalikud töövahendid. Lukskorter oli vajalik selleks, et nii ma ise kui ka mu kliendid tunneksid luksust ja avardumise tunnet, mis tekkis nii Fahle 14ndal korrusel kui ka Liivalaia stuudio 10ndal korrusel.
  7. Selleks, et kergesti luua on vaja ülevaadet! Kui sa oled alumisel korrusel võid tõtt vaadata prügikastidega, kui oled viimasel on sul ülevaade kuhu ja mil moel edasi liikuda. Ehe kogemus oli minu jaoks kõrghoonetes elamine. Vahest kliendid helistasid mulle, et küsida kas ja kui tihe oli liiklus Tartu maanteel või Liivalaia tänaval. Kui sa ise ülesse veel ei küündi, võta ühendust inimestega, kes on juba tippudes ja nende juhiseid järgides võta samm sammult ette tee tippu. Inimesed on väga abivalmid, vahest on vaja ainult julgust küsida!
  8. Sinu alateadvuse töö. Sinu alateadvus ei tea kui sa millestki mõtled kas see on juba faktiliselt olemas või mitte. Seega, mida suuremalt mõtled ja seda ka oma alateadvusesse juurutad, seda rohkem hakkab reaalsus kaasa helisema ja seda sulle looma. On tehtud teaduslikke uuringuid kui atleedid on oma peas võitu ette kujutanud, siis need, kes seda on teinud, neil on palju lihtsam seda saavutada ja palju tõenäosem kui neil, kes seda pole teinud.
  9. Takistuste ületamine. Kui takistused tulevad ette, kas mida siis teed? Kas jääd seisma, pöörad ümber, või kaalud võimalust minna üle või alt või ümber? Või näoli porri jääda? Võibolla see video võib sind inspireerida püsti tõusma ja mitte virisema, sest sul arvatavasti on olemas nii jalad kui käed? Video Nick Vujicic
  10. Küllus on kõikide peamiste elualade tulem, ehk kui neid asju teed teadlikult ja nii, et sa ise oled harmoonias, siis küllus on selle võrrandi tulemus.  Ehk see milline on su seksuaalsus, suhe endaga ja teistega, sinu tervis, sinu eneseteostus ja seejärel sinu küllus.(Kui soovid seda põhjalikult läbi teha, liitu minu Kiirtee Iseendasse Seikluskoolitusega).
  11. Mida julgemalt käid oma teed ja oma talente kasutades ning võimalikult lõbusalt neid kombineerides, seda selgemalt ja kergemalt need kõik kokku loovad sulle küllust.
  12. Vaata mis saab sinu päevast kui ütled: ‘Ma olen vägi, ma olen teadlikkus, ma olen kontroll, ma olen loomingulisus ja ma olen raha.’ Ütle 10 korda hommikul ja 10 korda õhtul.
  13. Küllus ei tohiks olla omaette eesmärk. Küllus on lihtsalt teatud mõtlemise, tegutsemise ja eluviisi tulem. Kui üks või mitu osa võrrandis ei ole korras, ei tule ka tulemust. Nii lihtne see ongi!

Ja kui sa ootad imet, ning seda ei tule, hakka ise imeks!

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This