Select Page

Eelmine nädal tegin video kalastamisest. Vaata videot siit!

Idee tuli sellest, et väga sageli tulid inimesed minu juurde nõu küsima. Kui ma energeetiliselt vaatasin kus nad omadega on, siis olid praktiliselt pildid täpselt nagu selles videos, kus ühel hetkel istuti dzunglis ja püüti kala, ühel hetkel hoopiski kohvikus, või lillepeernas. Ning isegi kui oldi veekogu ääres, vahest ikkagi ei kontrollitud, kas oli kaasas õng või kas antud veekogus oli kalu. Või mis veelgi totram, kas tamiil mis õnge otsas oli olemas ja paigas nii nagu peaks.

Sellest tuligi järeldus teha, et ainult soovist kalastada ning ainult varustusest ei pruugi piisata. Vahest on vaja ka teada kus kala püüda ja millal täpselt. Või kas mis kala üldse soovitakse püüda. Võibolla ei soovita üldse kala püüda jne? Siis pole ju mõtet frustratsiooni tunda, et kala ei tule, kui kala ei soovitagi püüda?

Inimesed olid üllatunud kui nii lihtsa metafoorilise pildiga lagedale tulin ja see neil pildi selgeks lõi. Tegelikult elu ongi väga lihtne, oleme selle ise kas teadlikult või mitte keeruliseks elanud.

Seega kui sa lähed kas piltlikult kalale või kaudselt rääkides ja paned mingi sihi endale, siis kontrolli kõiki detaile, mis on olulised selles protsessis.

Sageli kui tegelesin filmimisega ülikoolis, ei saanud ma kaamerat käima. Ja kui kontrollima hakkasin miks, siis tuli välja, et mingi osa oli lahti ühendatud või mingid vidinad olid puudu. Nii et kui su sihid ei anna soovitud tulemusi, tasuks kontrollida, kas ja kus viga on ja see ära parandada. Ning edasi liikuda!

Äris, ettevõtluses  ja elus on lugu sama, kui teed kõike nii nagu õpikud ütlevad ja jätad välja mõne olulise elulise detaili, ei pruugi jaht anda soovitud tulemusi! Ning alati on targem rääkida ka teiste kalameestega, eriti nendega, kes teavad, et ookeanis jätkub kalu külluslikult ja kõigile!

Imelist kalastamist ja kalaõnneks panen teile ka pildi oma Tiki kujust Hawaiil. Hawaiilastel on igat sorti Tikisid, kes toovad õnne. Loodan, et sobib! Ja tore oleks ka teie kalastamiskogemustest kuulda!

tikipilt

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This