Select Page

suitcase GL home is where your heart sings

KOLIMINE 

Nii, järjekordne kolimine selja taga. Mu kolimine on lihtne. Mul on üks suur kohver, seljakott ja kaks õlakotti. Kokkupakkimine võtab maksimaalselt 20 minutit. Lihtsustatud elu. Selleni jõudmine võttis aega 36 aastat. Ja tunnen end rikkamana kui kunagi varem.

Viimased 2 nädalat valvasin oma Organic Stretchingu õpetaja Pati maja samal ajal kui tema käis kursuseid tegemas Californias. Selle kahe nädala jooksul panin endale eesmärgiks töötada teatud projektidega. Kui eile vaatasin oma nimekirjad üle, olin täitnud ca 80% oma plaanist!!! Ja millised lisaüllatused olid veel ülesse kerkinud!

mermaid pond

TEEN SEDA MIS MEELDIB!

Alustasin oma StretchDance in the Sea seeriaga, kus kaks korda nädalas teeme avastusretke ookeanis, soojas vees oma kehadega. See on iga tund nii erinev ja uute lisadega, et ma ise ka ei tea kuidas välja kukub. Selline improvisatsiooniline. Alustasin ühe inimesega, nüüdseks on juba ühes tunnis olnud ka kolm inimest ja mingi hetk oli isegi 5. Ei ole teinud survestatud marketingi. Kõik inimesed, kes on kohale tulnud, on minuga eelnevalt sotsiaalselt suhelnud ja teavad mind teistest situatsioonidest. Ehk siinse äri peamine võti – sotsialiseerumine. Pole veel interneti marketingi siin alustanud. Eks ole näha kui sellega alustan kuidas läheb. Ja tunnid on loonud uut voolamist ja uusi võimalusi kohe pea iga päev. Keha on nii õnnelik, voolav, pehme ja mõnus. Kohe kui hakkan midagi üle punnitama, annab keha märku, et võtaksin seda rahulikult.

mangodream

TOITUMINE

Toitusin nende kahe nädala jooksul peamiselt mangodest. Neid lausa sadas puu otsast alla iga päev, pidin vaatama, et pähe ei kuku. Suured, mahlased ja kollased mangod. Sõin paar korda mangot, mõnikord ka salatit. Ja jõin ohtralt vett või sidrunivett. Keha on kaotanud kõik ülekilod ja on täiesti trimmis. Tselluliit on mälestus. Paha enesetunne ülekilode pärast on kadunud. Enesekindlus on tagasi. Inimesed otsivad mind ise üles, et minuga seansse teha. Nad kuulavad mis mul ütelda on ja käituvad vastavalt nagu soovitused tulevad ja siis tulevad kohe ka tulemused ja nad ei usu kuidas see võimalik on??? Üks soovitab teisele ja ring muudkui kasvab.

 UUED IMED JÄTKUVAD

Üleeelmisel nädalal tuli Wave Dance-i (5 rütmi tants maa peal) juht minu juurde ja küsis kas ma sooviks tema tantsutunnid üle võtta kuni augusti lõpuni. Mulle see sobis. Viimasel teisipäeval oli esimene kord. Mu keha oli nii rõõmus, et sai jagada muusikat teistega, ning tegi väga kummalisi liigutusi ja avastasin end tantsimas moel, mida ma pole kunagi enne osanud avastada. Mu keha sai väga hea treeningu osaliseks ja oli väga tänulik!

Lisaks tuli üks abielupaar minu jutule, et kuule, kui sa nii võimsalt manifesteerid, kas võiksid meile ka õpetada? Panime kokku esialgu 4 seansi paketi, järgmiseks 4ks nädalaks. Nad oli väga imponeeritud minu süstemaatilisest ülevaatest ning kuidas ma näen need tunnid võivad välja näha. See oli nende jaoks uudne kogemus. Sageli on vaimsete asjadega tegelevad inimesed väga kaootilised, oli nende kogemus. Minuga suhtlemine oli väga selge, konkreetne ja ülevaatlik ning samas ka paindlik.

Lisaks pakkus üks uus sõbranna võimalust temaga koos esineda. Tema mängib kitarri ja mina esineks siis chantimisega. Uskumatu!

 LOOMING

Minu kirjutamine on täiesti lahti läinud. Kõik tuleb nagu oavarrest ja ma ei jõua teemasid ära kirjutada. Luuletused tulevad nagu varrukast, ideed lausa uputavad. Visuaalselt mängin piltidega ja järjest lahedamaid imesid tuleb välja. Olen üllatunud nagu väike laps kes on liivakastis ja avastab uusi ja uusi kooke. Või torte.

LAHKUS

Inimesed, kes mu ümber on, on väga lahked. Kui ma täna kolisin, sain kolmelt inimeselt pakkumise mul aidata kohver ära tuua nende autoga! Midagi sellist pole kunagi kuskil mujal sellises kvantiteedis juhtunud!!!

BUCERIAS

Nüüd olen siis kohas nimega Bucerias, lääne Mehhikos, Puerto Vallartast kuskil ca 10 km kaugusel, kus valvan uut maja, kahekorruseline suur ja avar maja, suure katuseterassiga. Siin on väravatega suletud kogukond, mis teeb siinse asukoha väga turvaliseks. Kõik poed ja muud asjad on palju lähemal ja meri on 10 minuti jalutuskäigu kaugusel. Saan kasutada ka ratast kui soovin ja lisaks andis pererahvas mulle kohaliku mobiili. Hoolitsen lillede eest, kassi eest ja, et maja korras oleks. Üüri ei maksa. Sellise koha üür on ca 1000 dollarit kaks kuud. Nii et sellise jackpoti manifesteerisin endale;) Ise ka imestan.

Perenaine on kohalike kirjanike klubi liige ning väga hea sõbranna minu venitusõpetajaga. Kuna kogukonnad on väiksed, siis kõik hoolitsevad kõigi eest kui on võimalus. Siis nad koos maha istusidki ja tegid plaani, et ma lihtsalt tulen nende juurde üle. Ja minul jäi vaid üle vaadata ja jah sõna ütelda.

ARMASTUS

Perenaine ja peremees on hingesugulased, kes leidsid üksteist interneti teel ja 3 kuu jooksul kolisid kokku ja poole aasta jooksul abiellusid. Nüüd on elanud õnnelikult koos 6 aastat. Sellises harmoonias on väga lahe supelda. Ostsid siia maja ja naudivad olemist. Perenaine on kirjanik ja just saatis ära oma esimese novelli käsikirja New Yorki, kust ootab vastust. Lootust on, et ta saab oma raamatule agendi ja selel trükki panna. Wow! Ja ma elan sellise paari kodus praegu! Milline ime! Nad ise lähevad teiste inimeste maja valvama. Siin on nagu Hawaiil, et üks valvab ühe ja teise oma ning lõpuks pead iseenda majale leidma kellegi silma peal hoidma. Osad inimesed saavad majade valvamise eest ka palka.

Nende kodu on täis armastust. Iga asi kuulub millegi muuga kokku. Mina olen külalistetoas, oma terassi, dushi ja magamistoaga. See näeb välja selline kuningannalik kuldsetes toonides tuba. Ja samal ajal ehitan ülesse oma uut impeeriumit koos kõikide lisadega ning olen olemas kohalikus kogukonnas nii palju kui saan ja teen ainult seda mis mulle meeldib.

Nende kooselust kuulda ja neid koos näha on inspireeriv. See on minu jaoks kinnitus, et sellised harmoonilised paarisuhted pole ainult utoopia vaid reaalsus. Olen seda oma silmaga näinud. Ja kui olla selles energias, saab seda kergesti kopeerida ja oma ellu tõmmata sama. Lihtne ja loogiline! Kui tahate midagi oma ellu tõmmata, mida praegu ei ole, olge nende inimestega, kellel see juba olemas on. Neil pole palju, aga mitte hetkegi ei kuule ma neid vingumas, et raha ei ole või ühte või teist asja ei saa teha. Nad elavad ja mõtlevad külluslikult. Osaliselt tundub nagu sain endale uue ema ja isa. Mehhikost, Kanada juurtega.

IVA 

Iva on tegelikult väga lihtne. Me hakkame elama oma unistuste elu sellest hetkest kui me hakkame tegema ja olema need, kes me tegelikult oleme. Ja raha tuleb siis lihtsalt loomulikult ja pealekauba. See on meile pähetoidetud vale – et tee tööd, siis tuleb raha. Ja rahaga on üldse sellised lood, et kui me peaksime kord valima siit ilmast lahkuda, siis ei saa mitte keegi raha kaasa võtta. Ainsad varandused on meie kogemused. 

Kui teed seda mis meeldib, tuleb raha lihtsalt iseenesest ja järjest rohkem olenevalt sellest kui palju oma orbiidile oled astunud. Ja mitte ainult raha, tuleb kõik see mida tellid. Siis on vaja hoida mõtted puhtad ja tõmmata ligi seda, mida soovid. Ning võib juhtuda, et tuleb rohkemgi kui küsisid. Tellimus võiks olla aga üsna täpne. Kui tellid friikartuleid, siis pole mõtet ahjukartuleid oodata.

crystalleavingpatmeJah ma tunnen, et elan oma unistuste elu, olen troopikas ja ma tunnen, et maailm hoolitseb minu eest. Ja ma olen oma mängukanni järel. Ma lihtsalt võtan ta riiulist, sest see on mu sünniõigus!

 Vaata videot minu uuest kodukohast järgnevaks 2,5 kuuks

Kui soovid minult põnevaid uudiskirju ja ka mõningaid tasuta nippe ja kingitusi, siis mine esilehele ja leia paremas all nurgas olev väike kastike ning jäta sinna oma emaili aadress. Panen peatselt paika millise intervalliga hakkan sinna materjale postitama.

Kuna olen inimene, kes pidevalt liigub, kohaneb kiiresti, ning mitte kunagi ei rahuldu ühe koha peale jäämisega igal tasandil elus, siis õpin pidevalt globaalsel tasandil uusi asju juurde. Kui sa sooviksid osa saada sellest seiklusest, siis on see blogi ja see leht just see, mida hakkan pakkuma just sulle.

Ma jagan seda kuidas ma elan. Ma kõnnin oma lugu.Ma teen seda julgelt. Andesta kui mõnikord mu sõnade valik võib tunduda sulle provotseeriv. Kui ka minul on frustratsioon, või hukkamõist. Õpin olema ka inimene. Kuigi olen humanoid. Ja ma õpin oma piire seadma ja kui keegi varbale astub, siis ka tagajalgadele tõusma. Sest tean mida olen väärt ja mida mitte. Soovin sellega olla inspiratsiooniks. Pole vahet kas oled ärimees, või ärinaine või koduperenaine, kõik võivad sellent materjalist leida põnevaid seikluseid ja ideid oma elu rikastamiseks ja mahlaseks muutmiseks.

See siin pole mingi raamatutõde või manuaal kopeeritud kuskilt internetist. See on inimene reaalsest elust, kes jagab midagi, mis on tema jaoks toiminud viimased 13 aastat. Ja ma pole ainus. Sama on juhtunud globaalselt paljude klientidega. 

Selle peale ütlen mina, et ELU ON MANGO;) Ning kui soovid oma elu mahlaseks teha, siis mis oleks hakata jälgima seda blogi siin, iga hommikukohvi kõrvale?  Mis oleks kui vajutad gaasipedaali põhja ja lülitad ise oma valgusfooris sisse rohelise tule? Ning vahetad vaid siis kui sinul tuju tuleb?

greenlightgivegreen light

Palmipuu Organic Stretching Peamajast

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This