Select Page

Kõigepealt oli sõna. Siis tuli lause ja siis tuli mõte ning seejärel tegu. Ja siis tuli vorm. Nii sündisid mu kaks esimest dokumentaalfilmi.

Tuli idee ja mingi aja pärast oli see vormitud filmi ning filmid reisisid maailmas ringi ning jõudsid kohtadesse kuhu ma pole isegi veel jõudnud. Kõik algas sõnast. Sõnal on vägi ja võim luua. Ning meie kui inimesed oleme sõnade meistrid. Kui oleme. Paljud meist ei usu, et me seda oleme, või see loeb.

Mõtelge kui teil on oma äri ning kasutate sõnu teadlikult? Või kui kasutate sõnu teadlikult oma suhetes. Ning lisate sellele supilusikatäie lahkust.

crystaldocufocusTäna on olnud väga huvitav päev – ujusin sõnade ookeanis. Olen tegelenud intensiivselt oma uue projekti organiseerimise ja ülevaatega. See on olnud väga intensiivne protsess. See on kestnud kuu aega koostöös imelise Kanada kirjaniku Mariega, kellega oleme läbi käinud ca 30 leheküljelise projekti taotluse korduvalt. Et sellest segadusest aru saada trükkisime kõik välja ja panime kõik lauale laiali ja 1 tunni pärast oli kogu materjal ümber organiseeritud ja kõik lõi selgeks. Südamesse tuli rahu. Vaatasime üle ajakava ning panime paika uued tähtajad. Seepeale tähistasime õhtusöögiga, mille koos tegime. Lasime vormil ennast edasi vormida.

Kuna Marie lahkub homme oma kahekuisele seiklusele, koos oma armastatud mehega, siis küsis ta minult barsi seanssi ja mina soovisin temalt tarot kaartide lugemist. Tõsiasi on see, et kui olla ise terapeut, siis meie oleme inimesed kes sageli iseenda kohta palju tagasisidet ei saa, nii et selline vahetus oli imeline kingitus.

Peamiseks teemaks mõlemal meil olid tegelikult SÕNAD. Kuidas sõnad loovad lugusid, probleeme või imesid. Ning see, mida nad loovad ja kuidas on just nii nagu sina valid. Kas valid draama või valid komöödia? Kas valid teadliku jada, kus iga sõna on nagu pärl, mis viib sind iseenda sügavustesse, või siis lahmid nendega mõttetult ringi?  Valik on sinu!

***

Räägi minule oma sõnade seiklustest ja kuidas sõnad sinu jaoks loovad maailma?

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This