Select Page

Aloha, namaste, buenos dias!

Olen siis nüüd omadega ka otsapidi Mehhikos. Endalegi üllatuseks! See on olnud üks katsumusterohke nädal, see viimane nädal. Mis lõppes sellega, et olin 40 kraadise palavikuga voodis ja ei suutnud tõustagi.  Olin voodis, sest ma ei kuulanud oma keha, ei austanud teda piisavalt ja terve rodu teisi põhjuseid, milledest teen mitmeid erinevaid blogipostitusi ka edaspidi. Olge teie ikka targemad kui mina! Tore oli, et saime tööle ja avatud meie 6 kuise Ettevõtlusjooga programmi sellel kolmapäeval ja hoog on täiega sees ja inimesi tuleb järjest ja järjest juurde! Ja nii põnev on! Aitäh teile, teie toe ja abi ja koostöö eest!

Täna mõtlesin natuke rääkida ennustamisest

Enne kui tegin selle otsuse tulla Mehhikosse, konsulteerisin seekord vähemalt 10-e inimesega. Tavaliselt kui ma midagi teen, konsulteerin ma vaid oma südamega. Seekord mõtlesin proovida võimalust konsulteerida. Osad olid professionaalsed ‘ennustajad’ ja osad olid lihtsalt sõbralikud sõbrad, andes suunda kätte. Oli ka neid, kes kasutasid astroloogiat, kes kasutasid lihtsalt vaime ja kes kasutasid muid tehnikaid. Ja kui mitte midagi enam muud ei aidanud, siis palusin vaimult veelgi juhatust ja tuli väga selge vastus ja juhatus, nii et siis polnud midagi mõelda, tuli nagu jalahoop tagumikku. Alles 1 päev enne reisi sain pileti! See on tase! Sellist viimase minuti reisi teisele poole maakera pole ma niimoodi teinud. Olen teinud, aga pikema plaanimise jne osadega. Kuna me nagunii oleme vaimses plaanis kõik ÜKS siis kui ma küsin nõu teistelt, siis tegelikult küsin ju nõu iseendalt!

Kinnitusi, et olen omal teel tuli terve tee ja jätkub kogu aeg. Esimene oli et minu kõrvale sattus istuma vanem härrasmees, kes nägi magades välja täpselt nagu mu isa. Mu isa suri ca 2 aastat tagasi umbes samal ajal märtsi lõpus. Selline tunne oli, et ta nagu tuli mu vasakule käele mu õlale patsutama, et tubli tüdruk! Üks naine palus tähele panna kollakas punast kassi ja täna oli mul õnn temaga tutvuda. Ja hetke mil oma varbad järjekordselt sooja ookeani pistsin, sinisinist tausta nautisin ja päikest ahmisin, ei saa sõnadesse panna!

See pole oluline, millesse või kellesse sina usud! Usu sellesse ja kellesse sulle meeldib uskuda! Aga loe seda postitust avatud meelega ja võibolla saad isegi inspiratsiooni?

IMG_1157

Nüüd jagan siis seda mõnusat soovitust USAst.

Sain just ühelt väga healt USA sõbrannalt soovitusliku video nagu vaimse ilmaennustuse järgnevateks nädalateks. Tegu on meie ühe ühise tuttavaga Havailt, kelle nimi on Tom ja kes tutvustab ka natuke kohalikku loodust oma videos. Video on kahjuks inglise keeles, aga kirjutan väikse üldkokkuvõtte siia video alla. Vaata videot siit! 

20 märts on siis omamoodi huvitav pööripäev, kui nii valgus kui pimedus on jagatud pooleks. See on uus algus, kus on väga suur tung alustada algusest ja otsast peale. Seemned hakkavad vilja kandma ja uued lähenemised ja muutused tulevad samm sammult reaalsusesse.

Oleme juhatatud nagu saatuse käe poolt. Kuid tunne on nagu plaanid oleksid tagasi läinud arhitekti kätte, kuna vaim on teinud mõningaid muudatusi, ning osad asjad tuleb ümber ehitada.

Tom videos hoiatab, et tegu saab olema võimsate nädalatega, kus maagia hakkab toimima. Vastupanud, hirm ja kaitse – need peaks ära unustama. Vaim sätib uue eesmärgi ja kõrgem tähendus annab loomuliku kulgemise saatusele. Uued väärtused aitavad ümber korraldada meie prioriteedid.

IMG_1173

See aeg on ümber kui tegelesime vaid kindluse tagamisega. Nüüd on aeg astuda tundmatusse, riskida, eksperimenteerida, et edasi liikuda ja nagu surfateski, aktiivselt kaasa teha. Kui laine tuleb, siis see potensiaal mis meil on, sellega on tark koostööd teha ja lainega kaasa minna. Lauale astuda, käed laiali lasta ja uskuda, et laine kannab meid uuele kaldale. See on nagu oleksime lõbustuspargis või seiklusel. Sooviksime olla jätkusuutlikud, ning jumalik töötab läbi meie tahte.

Läbi ego pole enam võimalik näha. Uuele kaldale aitab meid armastuse laine. Armastus on juhtiv printsiip. Luba armastusel meid liigutada ja meid kanda. See on väga üle mõistuse, kuna põhjuseid ei ole. Mu tahe ja mu süda kannavad mind ja ma allun armastusele. Sellel nädalal soovitab Tom emmata muutuseid, muutuda ja isegi kui see toob kaasa naeruvääristamist, jätkata sinnapoole teed, kust tuleb kõige sügavam impulss. Meie soovid tulevad meie vaimust. Tom soovitab järgnevat mantrat järgmiseks nädalaks:

Mõnikord oma elus

Ma lihtsalt ei tea

Kas ma peaks jääma või ma peaks minema

Kuna lootuse lõkked põlevad eredalt minus

Ma pean viskama oma käed õhku ja lubama armastusel ennast juhatada!

Palju ootamatuid sündmuseid ja üllatusi võib ette tulla ja eriti pereliikmetega ja lähedastega.

Ärge heituge!

Jääge oma keskmesse!

Emmake muutuseid!

Usaldage  armastuse lainet!

Ja parim ennustus on see, mille annab teile süda, sest ainult südamega näed hästi!

Cariloha! (Caribbean + Aloha is Cariloha!)

IMG_1161

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This