Select Page

IMG_1934Aprillis 2013, kanne Cancunist

Läksin täna randa ujuma. Vesi on siin juba supisoe. Tuul oli päris tugev kui lainetesse viskusin. Vesi oli segasem, sest tuul oli päris tugevat tööd teinud. Kui hakkasin liikuma piki kallast, et ujuda näoli vees maski ja toruga, siis oli liikumine väga raskendatud, sest ma ujusin vastuvoolu! Proovisin sipelda nagu sain, aga midagi ei aidanud.

Korraga keerasin end teistpidi. Ja kuna lained ja hoovus oli tagant, siis panin vees nagu turbopaat! Kõik oli jube kerge ja väga lihtne! Ma täiega kaifisin seda tunnet, seda loodusjõudude lüket.

Proovisin sedasama teha mitmeid kordi. Siis ma mõtlesingi, et kas pole huvitav, et elus on samamoodi. Väga sageli me rassime vastu tuult või vastuvoolu, kui ainus mis vaja oleks, oleks vaja keerata ümber ja minna vooluga kaasa!  Nii lihtne ongi!

Sain aru et viimase 5,5 aastaga kui mul on oma asukohavaba äri olnud, olen ikka päris sageli läinud vastuvoolu. Siis on vaja vaid seisatada ja leida see punkt kuhu poole keerata, nii et läheksid vooluga kaasa. Sain aru, et sageli on selleks ka see, kui kuulata inimesi, kes on enne mind sedasama teinud.

Ma kuulasin terve nädalavahetuse miljonäre ja edukaid inimesi. Ja olen juba teinud igapäevaseid samme oma reaalsuses, et vooluga kaasaminek saaks minu harjumuseks. Jagan neid nippe siin ka edaspidi igapäevaselt. Ning sügavamad teemad panen pärlitena  ka jagamiseks siia ülesse!

Nii et lõpeta vastuvoolu siplemine ja vali need valikud. Siit blogist on sul ka võimalus  saada piisavalt näpunäiteid kuidas voolus püsida!

Desktop17

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This