Select Page

Peale seda kui olin mitmeid päevi ja öid veetnud 20 tundi jutti arvuti taga, tegeledes siinsete materjalide ja Ettevõtlusjooga ja uute lehtedega, oli mul väike läbipõlemine.

Viimased päevad on olnud väga põnevad, sest ma olen saanud läbi uksest, mis mu ees kinni oli. Kuid see uks oli teistsugune. See oli nagu külluse koodi murdmine. Tavaliselt oli mu arusaam selline, et kui uks on kinni, pole sealt vaja sisse saada. Aga see uks oli teistsugune, sest see uks on kohati nagu uks külluse paradiisi!

Kõik võimalikud lahendused, mis mulle pähe tulid, ikkagi ei toiminud. Lõpuks tuli mul küsida abi. Seda oli mul väga raske teha, sest olen oma olemuselt ikka  veel pisut macho naine, kes tahab ise kõik ära teha. Minu jaoks on abi küsimine või vastuvõtmine olnud märk nõrkusest või, et ei saa ise oma elu majandamisega hakkama. Ja siis sain aru, et sellest tuleb üle astuda. Tegin vajalikud sammud ja asi läks läbi abi küsimise ja vastuvõtmise kohe käima. Avanes üks uks, teine ja kolmas ja võibolla neljaski. Uued lahendused, võimalused, ühendused tulid nagu oavarrest. Minu külluse mustri muutmise esimene samm oli lubada vastu võtta läbi abi küsimise!!

Esimene kogemus oli kui ca 800 naist olid online ja jagasid oma kogemusi kuidas äri teha, kuidas raskustega hakkama saada. EI mingit konkurentsi, ei mingit hukkamõistu, ei mingit allasurumist või maha tegemist. Täielik väestamine astmes miljon! Wow ja sellised inimesed on olemas?

Wow! Saan olla mina ise, ei pea olema mingis raamis, või mingite reeglite järgi liikuma! Ei saa karistada kui teen midagi vastu sotsiaalsete normide (nagu varjude tants) või siis kui tulen välja mingite hullumeelsete ideedega (mis pärast kopeeritakse) jne. Saan olla mina ise ja saan selle peale veel aplausi ka! Ja edaspidi ka küllust igas vormis! Sellest eelnevast kus ma ei saanud olla mina ise, on minusse jäänud kibedus ja varjude sabad veel liputavad. Aga ma olen aus ja jagan seda oma haavatavuses. Õpin olema ka naine kõigega mis mul on ja ei ole ja tervendama kõike samm sammult. Ja seadma uus sihtmärke!

Lõin jalaga vastu maad ja lubasin, et tänasest päevast võtan vastutuse iseenda finantsreaalsuse eest iseenda kätesse ja sealhulgas otsin ülesse iseenda finantsreaalsuse puldi ja hakkan vajutama õigeid nuppe, nii et lõpuks saan kätte külluse kanalid ning käivitan need tööle enda heaks.

Vajutades õigeid nuppe, mis jääbki mulle tooma külluslikke uudiseid ja mis kõige imelisem mitte ainult mulle, vaid ka teistele, sest ma ju jagan seda ning jagan just läbi nende väestamise. Küllus loob uue ruumi valida teisiti ja luua oma elu teisiti. Kinkides rohkem vabadust, rõõmu, armastust ja väärtust, nii iseendale kui ka maailmale. Astuda kollektiivsest liivakastist välja!

Jagades seda kõike teiste inimestega, kes selleks valmis on, võib õnnelike ja rahulolevate inimeste arv paljunema hakata, sest läbi selle, et nad on väestatud, on nad need, kes nad on, nad lihtsalt tõmbavad kerguse ja vooluga oma ellu kõike mida soovivad, ja täiesti maagilise kergusega, sest nad on nii otsustanud! Lihtsalt on nad ära lõpetanud ‘ei ole võimalik reaalsuse’ ja valinud ‘oma valiku reaalsuse’! Sellepärast, et nad väärivad seda! Ja ka sina väärid seda!

Siin küsimus lugejatele: 

Kas jääte edasi äärealadele istuma või võtate tõsiselt oma elu juhtpuldi iseenda kätesse?

Kas tõsiselt kohe või jääbki alati olema üks pikk venitamine?

Kas on aeg alustada NÜÜD või HILJEM või MITTE KUNAGI?

Ja kui siis eluga rahul pole, pole mõtet viriseda ka, sest olete ju ise selle loomisele kaasa aidanud!

Kui aga tunnete, et nüüd on aeg välja astuda ja täiega mootor käima saada, anna mulle sellest teada, sest olen valmis näitama sulle su enda tööriistasid mis toimivad sinu maailmas kõige paremini sinu uue maailma loomisel.

historysurfaustralia

Surfamine kivilaines Uluuru mäe peal Austraalias, tänu otsusele elada NÜÜD JA PRAEGU!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This