Select Page

Siin on jälle ehe näide sellest, kuidas elu on seiklus ja elu võib ka olla seikluslik äri või äriline seiklus! Ka teie ükskõik kus paiknete, saate elue nii läheneda ja needsamad võimalused ja suuremadki võivad teile maagiliselt avalduda!

Täna läksime endid tuulutama ookeani äärde ja ujuma. Mingi hetk märkasin, et üks paar tuli vette, neil olid snorklid ja maskid ees ja nad ujusid päris kaugele.

Kui olin juba ise ka piisavalt vees hullanud, siis arvasin heaks, et lähen ja küsin kas nad ujusid korallideni välja või lihtsalt sellise suurema tiiru. Sain jutule mehega. Naine sulistas edasi. Mees vastas, et ei, sinna korallideni on ikka päris pikk maa.

Siis küsisin edasi, et kes ta selline on ja mida seal teeb. Nad on noor abielupaar (30ndates) ning seiklevad praegu Mehhikos ringi, elavad Argentiinas ja on muusikud. Iga õhtu käivad nad ühest kohvikust ja restoranist teise ning mängivad Argentiina folkloormuusikat. Niimoodi soovivad nad reisida ümber maailma. See pani minul pirni põlema. Ütlesin, et oh ma tean väga häid odavaid pileteid mida saab Euroopasse, et kui soovi on, võime pärast kontakte vahetada, ning siis saan seda jagada. Idee meeldis talle.

IMG_1503

Vestlesime edasi veel kuidas on elada Argentiinas ja mina siis rääkisin natuke Eestist. Kuna tema on ka rahvatantsija, rääkisin kuidas käib tantsimine Eestis, rääkisin ka suurtest tantsupidudest. Mingi aeg liitus ka tema naine. Tema väga inglise keelt ei rääkinud, aga mees siis tõlkis. Naine tantsib ka Argentiina tangot, aga selleks, et ta seda tantsida saaks, peaks mees selle kõigepealt ära õppima, sest mees juhib selles tantsus.

Pärast tulime veest välja kui ma olin vees olnud vähemalt 1 tund või nii, keha oli nii totaalselt lõdvestunud. Leidsin veest väga imelise teokarbi (nagu liblikas) ja ka ühe kilekoti vee alt (ilma maskita poleks näinud).  Päris hea saak oli! Kui rannas maha istusin, siis tulid nad uuesti rääkima, tutvustasin Veronikat ja Almat ka ning rääkisime võimalustest kuidas Euroopas ringi saab liikuda. Neil läksid selle peale õhinal silmad põlema. Nii oli meil ühendus loodud, FB nimed vahetatud ja ka meiliaadress. Ning saime jälle oma õhtuga edasi minna.

IMG_1532

Mis siis loo mõte on?

Kui te haldate oskusi inimestega suhelda ja nii, et nende heaolu tõuseb, loote pinnase ka ärisuheteks.

Mul oli huvitav küsimus, millele soovisin vastust, küsisin seda, ma olin uudishimulik. Seejärel küsisin veel tema elu kohta ning tõsi on see, et inimestele meeldib rääkida endast. See tõstab ka nende tähtsust. Minule on see lihtsalt alati nii põnev võhivõõrastega rääkida ja kuulda uusi lugusid ja elusid.

Kui teil on juba huvi tekitatud, siis on järgmine samm mõtelda kuidas ma saaks sellele inimesele panustada? Ning kui sul tuleb midagi jutu sees välja, mida tal oleks võibolla sinult vaja, siis maini seda. Inimene tunneb koheselt motivatsiooni sinuga kontakti otsimiseks ja kontakti vahetamiseks. Seejärel jätkate suhtlemist kas FBs või muid kanaleid pidi ning sellest võib välja kooruda isegi mõni ärivahendus või vahetus või ka koostöövõimalused.

Huvitav on see, et ma räägin võõrastega väga vabalt ja väga iseenesest kogu aeg. Täna tegelesin müügivideode läbivaatamisega ning sattusin ühe peale kus oli müügiprotsess lahti seletatud. Sain aru, et olen väga paljuski müüke teinud oma elus täiesti naturaalselt varrukast. Mäletan kui alustasin Auratransformatsiooniga™ Eestis, siis tegime tutvustava sündmuse kuhu kohale tuli ca 20 inimest, pea enamus kohtades peale seda 15 tahtsid kohesele lähipäevadel Auratransformatsiooni™ (hind oli too aeg ca 4000 eeki).

Chris Cordell üks parimaid müügi ja turundusmehi Inglismaal ütles ühes oma esitluses, et Sinu ja müügi vahele jäävad vaid SÕNAD. Mida teadlikumalt ja targemalt sa neid sõnu kasutad, seda tõenäolisem on, et sa jõuad ka müügini.

Kõige alus äris on ikkagi inimsuhted. Inimesed soovivad saada tunde kätte, et nad saavad sind usaldada, et sa oled neist kui klientidest ka huvitatud inimesena, mitte ainult kliendina. Ja kui sul on suhted juba toimimas, siis võid sellele ehitada nii koostööprojekti kui ka äri, vastavalt oma tundele.

Seejärel kõndisime paadisillale, kus kalamehed just olid randa jõudnud suurte kaladega. Käis suur kalade puhastamine ja neid vaadates tuli mul idee kirjutada uus blogipostitus, mida saad kohe ka lugeda!

Üks mu sõber just hiljuti ütles, et kas ma näen kõiges dollarimärke? Et nii ei saa ju? Ei ma ei näe kõiges dollarimärke, ma näen võimalusi ja tore oleks kui need saaks kuskile vormi valada, nii et see mitte ainult ei loo uut väärtust mulle ja teistele ja maailmale, vaid ka annab uued vahendid, et investeerida veelgi suurematesse võimalustesse. Üks valik viib uue võimaluseni ja sealt edasi uueni ja nii edasi.

Ma ei rahuldu väikses kastis elamisega. Nagu näiteks on igalühel Eestis olles valida, kas elada talvel Eestis või kolida mujale kus on soe või sinu jaoks sobivamad tingimused, oma korter välja üürida ja vaadata mis võimalused veel on! Minu keha on mulle väga tänulik, et olen siin kus olen, soojas ja ookeanis.

Lõpetuseks veel kaks lugu sama teema kohta

Istusin Londonis rongis. Tuli peale naine, täiesti võhivõõras, istus teise naise kõrvale, hakkasid rääkima. Nad istusid kõrvuti maksimaalselt mingi 5 peatust, enne lahkumist vahetasid nad juba numbreid ja ka visiitkaarte. Ja algus oligi tehtud. Isegi metroosõit oli ära kasutatud uuteks tutvusteks. Kusjuures see pole Londonis üldse väga tavaline.

Tulin Hawaiil lennukist maha ja mõtlesin isekeskis, oleks tore eestlastega siin saarel ühenduda. 20 minutit hiljem olime ühes toidupoes. Naine meie taga hakkas ühe grupiliikmega rääkima, küsides kust me pärit oleme. Vastati, et Eestist. Tema selle peale, et wow, see pole võimalik, kuna tema mees on Eestist. Kaks päeva hiljem kutsuti meid tema juurde külla. Tegu oli väga suure ja rikka arhitektiga, kes oli USAs töötanud aastaid. Ning tänu sellele, et ma küsisin eestlaste kohta, hakkas energia juba liikuma ning edasine oli juba lihtne surfamine laines!

Nii, et edaspidi kui küsite kelleltki midagi, siis vaadake, kas saate vestlust edasi arendada ja kuhu see võib välja jõuda. Küsimused on ohtlikud, sest nad käivitavad loovenergia. See on nagu auto käivitamine, küsimus on nagu võtme keeramine ja mootor hakkab tööle. Järgmisena on vaja käik sisse panna ja gaasipedaali vajutada!  Käsipidur tasuks ka maha võtta! Gaasipedaalist aga loe järgmist postitust kalameestest!

IMG_1519

Täiesti tavalised aaloed, kellegi peenra peal

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This