Select Page

rahamagnet1

Siin on ehe näide sellest kuidas vasak ja parem ajupoolkera saavad teie heaks tööd teha ning kuidas liita äri ja vaimsust!

Hiljuti oli mul ärikõne ühe oma hea ärisõbraga Eestist ning ta ütles mulle sellise lause: ‘Crystal, mulle meeldib see, et sa oled ehe, et kui sa midagi teed, sa ei varja, et soovid sellega ka kasumit teenida.’

See pani mind alguses mõtlema, et kas seda nüüd võtta positiivselt või negatiivselt. Ehedus on muidugi suurepärane kvaliteet. ‘Kasum’ kui selline on enamu inimeste jaoks midagi paha. Aga kui kasumit kasutatakse teadlikult, siis on see ju väga tark tegu.

Nüüd jagan teiega ühte lugu, mis ja kuidas ma lõin tooted koostöös panustajatega, mis on nüüdseks loonud üksjagu kasumit, ning mida olen saanud investeerida uutesse sammudesse, mis on juba praegu loonud suuremaid investeeringuid ja mis toob veelgi rohkem tagasi globaalselt juba aasta pärast! Kõige võimsam on see mõju mis juhtus peale rahamagnet kolme.

Märtsi keskel 2013 tuli mul idee teha uus toode ‘rahamagnet’. See oli ka osa Ettevõtlusjooga paketist, kuna seal oli pidevalt inimestel jama, et raha ei ole. Mul oli olemas materjal. Veronika Osawe aitas mul sellest teha video ja helifaili ning sedasi saigi esimene 5 eurone rahamagnet tehtud. Inimesi kes soovisid seda oli päris palju, 2 kuuga olin antud toodet müünud ca 100 ringis ning see vitas mul teha uue investeeringu, ehk osta pilet Mehhikosse uuele õpetajate koolitusele (Organic Stretching TM).

Kui esimene rahamagnet sai tehtud, siis inimesed soovisid oma kogemusi jagada, ja nii saigi tehtud grupp Facebooki nimega Rahamagnetid. Seal hakkasid inimesed jagama mida siis rahamagnet neile oli ellu toonud. Kellele uue töökoha, kellele rohkem raha, kellele uue kallima, kellele uue äri ja võimalused ning üks naine sai isegi tasuta täiesti tutika auto ja paljud hakkasid ka loteriiga võitma! Lehel jagasime ka videosid ja muid inspireerivaid teemakohaseid mõtteid ja inspiratsiooni.

Varsti küsiti minult uut rahamagnetit. Tegime koos Tiina Liimandiga uue ja samal ajal kui tegelesime sellega, tuli koheselt ka us video, nii et tegime korraga kaks videot. See oli päris põnev, sest viimane video andis mulle mõtte mida siis kohe siia Mehhikosse jõudes hakkasin praktiseerima. Tegin eripakkumise. Kui osteti üks video saadi teine kingituseks pealekauba. Eripakkumine oli ajalliselt piiratud. Seega paari päevaga ostis seda ca 30 inimest ning sain veelgi lisapanust oma koolitusele Mehhikos.

Nii oli minu 3 toodet mis olime loonud toonud  sisse väga lühikese aja jooksul ca 700 eurot. Osa sellest panustasin ka tagasi Ettevõtlusjoogasse. Ning mul polnud neid tooteid isegi kodulehel üleval. Jagasin infot FBs ja oma FB lehel, Ettevõtlusjooga blogis ja oma kontaktvõrgustikus ning ka suusõnaliselt rääkisin sellest inimestega.

Sellega seoses ütlen, et kui teil raha ei ole, on see vaid laiskuse küsimus. On vaja võtta end kätte oma ideed vormida vormi ning süsteemi panna ja siis tulemusi ootama jääda. Üks väga oluline osa sellele on see, et asi mida loote, looks uut väärtust nii teile kui ka inimestele kellega seda jagate. Kui teete midagi vaid raha pärast või vaid kasumi pärast, ei pruugi asi toimida!

Rahamagnetiks saamisel on vaid mõned nipid. Kirjutan oma tulemustest ka varsti uue blogikande.  Ühel hetkel olete täielikult muundunud selleks igal tasandil ja küllust voolab igas vormis teile kätte. Te ei aja enam raha taga, vaid raha ajab teid taga. Poolsused toimivad teie heaks ja hüvanguks ning elu muutub kergeks nautlevaks igapäevaseks puhkuseks!

money

Tulemused on olemas! Vaja on vaid valida!

Esimene 5 eurone investeering!

Kas oled seda väärt?

Kas see on sinu lahtitegemise ots?

Kas julged astuda hirmust välja?

Siin on su võimalus!

Ja kui tahad veel lisaks investeerida võimalus osta – Rahamagnet 2 (5 eurot) ja rahamagnet 3 (5 eurot). Peatselt saadaval ka toodete all siinsel lehel.

rahamagnet2Rahamagnet 3 kaart 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This