Select Page

hawaiicrystal

Crystal Poppins võib ilmuda sinu ellu kui sa ta endale tellid. Ta võib anda sulle ideid, inspiratsiooni ja tööriistu kuidas muuta oma elu täielikult oma unistuste eluks igal tasandil! Kuidas teha sellest maapealne muinasjutt ning sinust selle peaosaline!

Loe selgitust kuidas ma selleni jõudsin.

Viimase kahe aasta jooksul olen tiirelnud ümber maakera, ilma, et mul oleks olnud baasi, kohta mida kutsuda koduks ja ma märkasin mõningaid mustreid.

Näide 1 

Külastasin ühte sõbrannat. Tegin talle mõningaid energiaprotsesse ja kehatööd ja jäin tema juurde külla nädalaks. Nädala jooksul sai ta uue elukoha, uue töökoha ja uue intiimsõbra??? Juhus või midagi muud?

Näide 2

Ma külastasin ja elasin koos ühe Mehhiko perekonnaga, ca 1,5 kuud. Selle aja lõpus tegin Access Barsi umbes 50-le nende sugulasele (kõik tasuta, et harjutada) ja minu võõrustaja perenaine hakkas vabalt rääkima inglise keelt, nii hästi, et isegi tõlkima mida ma rääkisin. Kõige lõpus ma tegin temaga koostööd ja me saime 9 inimest Access Barsi koolitusele, mida aitasin organiseerida. (Mehhiko kohta suur number, kuna väga katoliiklik).

IMGP9091maryNäide 3

Elasin ühe sõbra juures 2,5 kuud Londonis. Andsin talle ideid kuidas muuta oma maja (koristada segadus ja praht, panna asju organiseeritult süsteemi). Ta raha vedeles kõikjal elamises ja tal oli palju probleeme rahaga. Kõik need väiksed detailid mis ma kokku korjasin ja üles kirjutasin andsin tagasisidemena talle. Lisaks sai ta iga nädal 4-5 tunniseid tantrakoolitusi ning ta avardus ise ja niisamuti tegi ka tema poeg. Selle aja lõppedes olid kõik ta kliendinimekirjad täis, samuti ootenimekirjad. Ta hakkas võitma ka loteriis. Ta oli palju avatum elule, teadis rohkem tantrast ja teadlikkusest, muutis oma mõtlemist, tal tekkisid uued tüdruksõbrad ja tema enda poeg alustas äri ja kui lahkusin sai ka kokkuleppe esimese võimaliku tulemuse üle. Ta poeg lõpetas suhte oma eelmise tüdruksõbraga ja leidis koheselt uue, kes temaga rohkem sobis.  Tarkus mida jagasin temaga oli väärt ca 10 000 naela, väärtus mis ta rahaliselt manifesteeris see aeg oli 8000 naela. Nii et sellest hetkest sündiski Mary Poppinsist Crystal Poppins. Aitäh!

Näide 4

Üks mu partneritest kes elas minuga ca 1,5 aastat, me pidime lahku minema ja palusin tal lahkuda. Ta oli väga pahane ja ma olin vaenlane number 1. Ta alustas väikest käsitööklubi minu stuudios mis lõpuks kasvas üle mitmeks käsitööpoeks. Nüüd ta reisib mööda maailma, samal ajal kui pood talle raha teenib. Võibolla see polnudki nii paha lahkuminek?

Näide 5

Tegin Access Barsi tunde siin ja seal ning rohkem selliseid lugusid tuli mu inbox – pidevalt!

Siis seisatasin ja ütlesin endale, see on Crystal Poppins! IMGP9376mary3

Kui sul on soovi teda endale tellida, loe rohkem infot teenuste alt, kus on teenus Crystal Poppins!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This