Select Page
Mida on veel vaja, et luua oma unistuste elu?Kas selleks on vaja haridust?

Kas selleks on vaja magistrikraadi?

Kas selleks on vaja kulpi ja lusikat?

Kas selleks on vaja kaarti?

Kas selleks on vaja viisaastaku plaani?

Kas selleks on vaja õpetajaid ja gurusid, kes suunda näitavad?

Millist teed minna?

Või mis on selleks tegelikult vaja?

Kas minna nii nagu Crystal läks?

Või kas minna nii nagu Sinu Tee läheb nagu sinu süda sind juhatab?

Kui vaatate kõige edukamate edulugusid, olgu selleks siis suured miljonärid või edukad avaliku elu tegelased, siis enamusel nendest pole isegi tavaharidust, kõrgharidusest rääkimata. Nad on kõik õnnestunud! Enamus nendest on järginud oma südant ja oma teed!

Olen ennast otsinud päris pikalt. Iga päev leian jälle ühe uue tükikese ülesse. See rõõm on miljonikordne iga kord! Olenemata kus ma olen. Eilse ja üleeilse päevaga sain aru, et minu üks killuke on olla seikleja ja avastaja. See inspireerib mind, annab mulle jõudu ja energiat, väestab mind ja toetab mu tegevusi ja elu täielikult! Kui olen seigelnud ja pärast tulen tööd tegema, olen värske ja valmis maksimaalselt panustama. See toimib minu jaoks. See oli mõnus avastus ja järjekordne kinnitus.

Olen elanud väga intensiivset distsipliini elu, 5 aastat kui ülikoolis olin, olid kõik mu sekundid arvel – mitu töökohta, päevane õpe, lisatööd, ning aktiivsed üliõpilasklubid ja juhatuses olemised. Peale seda kui alustasin New Flowga, töötasin nii palju, et magasin keskmiselt vaid 5 tundi ja päevad olid toimetusi täis. Vahe oli aga siis selles, et ma tegin juba, mis mulle  täielikult meeldis teha. See läks selles hoos ca 2 aastat täie auruga.

Aastaid tagasi kohtasin Taanis ühte külalisõpetajat. Tal oli AIDS ja ta ütles, et tema elus peale haigust on olulisel kohal vaid 3 asja: armastada, olla armastatud ja teha seda mis meeldib!

See on minu jaoks toiminud samamoodi. Kuid kui olin kätte saanud oma magistrikraadi mõtlesin ka,et mis siis nüüd edasi teha?

Minu vastus ei tulnud kuskilt õpikust või ärimehe tagataskust ja tema nõuannetest, see tuli läbi südame. A.de St Exupery ütles ju ka, et

“Ainult südamega võid näha selgelt. Sest see mis on oluline, on silmale nähtamatu!”

Minu süda ja intuitsioon ütlesid mulle, Crystal mine mäe otsa, olin ju Põhja Norras, Tromsös. Ma läksin. Olin seal 14 päeva. Täiesti üksinda koos kesköö päikese, tuule, vihma ja tormide ning põhjapõtradega. Ja iga päev sain iseendaga tuttavamaks. Kolmandal päeval lõpetasin söömise. Paastusin, et veelgi sügavamale endasse vaadata.

Küsisin küsimusi ja mulle tuli järjest vastuseid.

1. Vastus, muuda oma nimi Crystal Lakshmiks. Paari päeva pärast lisandus Ra nime keskele. See tuli nii kapitaalselt, nagu keegi oleks sosistanud kõrva. See oli palve see ametlikuks nimeks saada.

2. Mine Eestisse ja tee loenguid!

3. Tee ära Auratransformaatorite koolitus ja vii see Eestisse.

See oli kõik!!!!!  Osad pidasid mind hulluks ja mis siis, loe edasi!

Ma ei esitanud rohkem küsimusi, ma võtsin kätte ja hakkasin toimetama. Mu nimevahetus paberitesse võttis aega 2 aastat. Aga lõpuks sain selle, küll vähe uuendatud versioonis ja kõikidest põhjendustest sobis regionaalministrile see põhjendus, et Jumal andis mulle uue nime, et kes siis minister on, et ütelda et seda ei saa? (Absurdsuse tipp, ma isegi seletasin asja numeroloogiaga).

Norra mäeseiklusest said ka seiklused koos teiste vapratega, siin on ka väike video tehtud Tiina Liimandi poolt, vaata videot siit!

auratransnewflowpiltSeejärel tegin kursuseid Eestis, lõin uut platvormi uueks tööks. Ja tegin läbi ka Auratransformaatorite Tm  kursuse. Peale seda tulin kohe Eestisse ja tegin megalt tööd sellega, mul oli nii palju tööd, et ma ei jõudnud ära teha. Töötasin päeval ja öösel. See oli täiesti uskumatu. Olin oma surfilaual ja oma voos! Ja selles voos sain aru, et mul pole mõtet enam Norras kükitada, Eesti kutsub mind tagasi (lubasin enne Norra minekut, et ma ei tule enam kunagi Eesti tagasi). Nii toimetasin täis inertsist ca 2 aastat. Ja siis tundsin, et midagi on puudu.

Järjest küsides iseendalt, mis see on ja märke järgides – juhiti ühest asjast teiseni.

Tulin Norrast, lugesin lennukis artiklit Saksamaa ökoküla kohta, kus tehakse ka tantrat. Uurisin järele ja nädala pärast olin seal. Aasta pärast tõin maale Lokiano ja hakkasin tantrakursuseid korraldama. Nii pea 3 aastat. Hiljem lisandusid ka Niten ja Santoshi. Koostööd lõppesid kuna sain oma väega kontakti ja ei kummardanud neid kui gurusid.

Tundsin, et tahaksin minna Hawaiile, ning läksingi, sellest sain inspiratsiooni ise midagi uut teha. 6 kuud hiljem olingi ise Hawaiil, millest tuli 3 aastane edukas seiklusprojekt.

Vaata videot Hawaii seiklustest tehtud Tiina Liimandi poolt siit

Kui omadega jällegi kinni jooksin, küsisin, mis oleks tehnika mis aitaks meelt, keha ja vaimu täiesti lahti logida? Sattusin Access Consciousnessi sündmusele ja panustasin selle Eesti jõudmisele kaasa. Nüüdseks on Eestis palju Accessi vahendajaid ja kogu modaalsus avardub iga päevaga veelgi rohkem.

6 aastat peale New Flow algust võin ütelda, et olen selles seikluses aru saanud, minu missioon on tuua uudsust ja uusi voolusid Eestisse, ning inspireerida inimesi elama oma südant järgides ja kastidest välja astuma. Mul polnud kaarti, mul polnud täpseid ideid, või nõuandeid. Mul oli vaid mina ise, mu sisemine juhatus ja süda. Ma järgisin sisemisele juhatusele. Ma tegin seda omapärasel moel. Ma ei allunud ühelegi reeglile ja ma olin kohati kaootiline kuid väga võimsalt transformeeriv. Astusin kordi ja kordi ka ämbrisse, kuid iga kord õppisin uusi ja uusi kogemusi mida järgmine kord paremini teha.

Kui kuuletud südamele ja küsid ning kuulad, siis kannab elu sind kätel. Ja kui vahepeal seigeldes silmad kõrvad lahti hoiad, annab maailm ilmatu hulga märke kuhu edasi liikuda ja millal. Süda ei peta kunagi. Süda hoiab sind. Süda tahab sulle head. Südamele ei istu struktuur, ainult kui seda natuke taltsutada. Süda tahab, et kaosest saab tants, kus sa kaasa lööd, sest tundmatuse suudlemine on sinu tavaline hommikusöök!

IMG_015999

Paulo Coelho esimeses raamatus sain kinnitust samale ideele. Seal oli tema sõnumiks, et järgne oma legendile ja muu tuleb iseenesest. Kui keegi sulle ei järgne, ära heitu, sest need, kes on osa su legendist, need jäävad südamest. Ei pea kõike teadma ja kõike paika sättima enne seiklust.

Vahest piisab ka vaid sihtkohast. Ning vahest piisab lihtsalt seisatamisest ja südame kuulamisest.

Proovige järele! Ja siis saate rohkem kui olete kunagi üldse unistada osanud! Saate asukohavaba äri, saate villa ja auto ja mis kõik veel. Võibolla kogu kuningriigi ja kuningatütre pealekauba! Või mis iganes teie tellimuses kirjas on!

Esimene pilt Crystal Ra erakogu

Sinises pilt Eesti Ekspressi copyright

Viimane pilt töödeldud Tiina Liimandi poolt, Crystal Ra erakogu

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This