Select Page

IMG_0289See küsimus on mul tekkinud suheldes viimasel ajal paljude oma tuttavate, lähedaste ja klientidega. Ning enamus neist vastab, et nad teeksid seda kohe. Mind huvitaks kuidas on siinsete lugejatega. Ning küsimusele lisada veel – kuhu sa täpsemalt koliksid?

Lugesin ka viimati lugusid sellest, kuidas on käimas kampaania, et inimesed koliksid soojadele maadele, kuna põhjapoolus on määratud hukule. Leidsin miljoneid kodulehti antud teemal. Kes räägib polaarsuste pöördumisest, kes räägib valitsuste salasepitsustest jne.

Kirjutasin siin oma blogis Hawaii seiklustest ja sellest, et paljud ainult unistavad sellest ja tee selleks, et sinna jõuda mitte midagi, ehk ei liiguta lillegi. Seepeale sain kommentaari FBs Anzelylt:

‘Liigutaks lille kui … Mismoodi ma peaks sinna Havaile saama? Sa elad teises maailmas Crystal ja ei kujuta ettegi mis raskustes siin tavainimsed vaevlevad kelle sissetulek ei ületa isegi miinimumi. Aga tore, et sa sellise asjaga tegeled, sest seda on mõnedele inimsetele väga vaja. Aga see ei pruugi sobida igale inimesele, sest kõik ei ole” mereinglid”.’

 Minu vastus talle:

Armas Anžely Uuetoa – tänud kommentaari eest! Jah kujutan küll ette kuidas inimesed seal elavad, sest suhtlen eestlastega igapäevaselt neti vahendusel. Kuigi ma elan teistsugust elu, ei tähenda, et olen end reaalsusest ära lõiganud. Aga point on see, et tuleb ennast liigutada ja oma unistuste nimel teha samme ja ‘lilli liigutada’. Mina poleks siin kus olen kui ma oleks lihtsalt istund ja jalgu kõigutanud.

Oluline on ka see, et see, mida tehakse, oleks targalt tehtud, nii et annaks ka vajalikke tulemusi. Ma pole ka mingi imeinimene, olen ka täiesti tavaline inimene, ning pistan ka rinda erinevate katsumustega kogu aeg. Kuid killuke paradiisi kulub kõigile ära ja selleks, et see paradiis meis saaks avalduda, on meil vaja selle poole astuma hakata ja valik teha. Lihtsalt ühe ringtee peal seismine ei aita. Vahest on isegi lihtsalt vaja minna ja usaldada.

Kas sa arvad ma ei tea kui paljud inimesed lahkuks kohe Eestist kui neil oleks vajalik summa raha? Võimalik, et paljud. Miks see on nii? Sest Eesti riik ei ole seal inimeste jaoks vaid millekski muuks. Kuhu me nii jõuame? Igal juhul mitte jätkusuutliku Eesti riigini.

Rääkisime viimati kehadest ja kultuuridest Organic Stretchingu TM koolitusel. Tundsin, et kui olin viimati Eestis mu keha lausa muutus koledaks. Kõik see mõju mis on õhus, inimeste mõtetes ja kollektiivses teadvuses kogunes minusse nagu svammi.

Just täna sain komplimendi kui ilusaks olen muutunud ja kui palju olen kaalust alla võtnud. Küsimus oli sellelt naiselt, mis sa teed, et sellise tulemuseni jõudsid? Elan loodusega kontaktis, käin ookeanis ja ajan oma asja ning söön seda mida keha vajab. Ja õpin embama oma varjusid;)

picasa marin tooliga plain

Igal juhul olen siin kordi õnnelikum kui Eestis ja kordi lähemal oma paraidisile nii otseses kui kaudses mõttes. See on minu valik ja sobib mulle, mis ei tähenda, et teised peaks seda valima. Lihtsalt võimalus ja kutse. Olen näinud mida Hawaii teeb minuga ja kõigi nende inimestega, kes on seal minuga koos käinud. See pole mingi niisama nali. See on reaalne kogemus.’

Lisan siia teemakohase mõtiskluse kuldenergiate koostöövõrgustikest ja mis parajasti minu nägemuse kohaselt maailmas toimumas on selle nädala Ettevõtlusjooga Vaimse Teejuhi materjalidest:

‘Tuleb olla teadlik pimeduse vastutööst.

Kujutage ette mis juhtub kui kõik kogu planeedi inimesed elavad täielikus külluses ilma hirmuta ja teevad ainult seda, mis meeldib ning ellujäämine ei ole isegi sõna meie sõnavaras?

Kaob ära kontroll, vaesus, puudus. Meid pole enam võimalik orjastada. Selle nimel käib praegu väga suur vastutöö. Kui me selles suhtes silma kinni pigistame, ei tee see seda olematuks. Oluline on püsida teadlikult oma rajal ning mis iganes takistused kerkivad, siis meelde tuletada oma sisemist päikest. Selle vägi ja energia on nii võimas, et mitte miski ei saa meid takistada, kui me toidame seda päikest täielikult särama.

* Iga inimese vastutus ja kohustus igapäevaselt on tõsta oma vibratsiooni täiesti maksimaalsele tasandile iga hetk siinses kehastuses. Kas selleks on seksuaalühe, naermine või looduses jalutamine, see on teie endi valida ja teha. Mida rohkem seda energiat loote ja selles vibratsioonis olete, seda vähem on võimalusi, et teid saab hävitada mingi väline energia. Vaimus oleme nagunii hävitamatud, kuid kui tõsta vibratsiooni kõrgemale, oleme hävitamatud ka kehaliselt.

* Kõik kes punnivad vastu keha ja vaimu kokkusulamisele, neil läheb raskeks. Kui te vaatate oma lähedasi, siis võtke Külluse Ratas (tehnika Vaimse Teejuhi koolitusest) ning tehke lihtsalt eksperimendi korras ülevaade oma lähedastest. Te saate aru, et see on niivõrd lihtne ja imeline süsteem kaardistamaks mis toimub.

Enamus nendest, kelledel on praegu probleemid, number üks probleem on keha ja vaimu kokkusulamisele vastupunnimine. See on vältimatu evolutsiooni osa. Sellele pole mõtet vastu punnida.

Kui see omaks võtta ja sellesse sulanduda saab teist tõeline maapealne ingel, kes loob oma sümfooniat vastavalt oma nootidele ja oma lugudele. Kogu universum on teie orkester. Ning teie olete dirigent.

picasa kauai plainSee ei saa nii lihtne olla? Jah saab küll. Vaja on vaid valida selles rollis olla ja toimetada täie teadlikkusega. Me pole enam siin selleks, et lihtsalt ära elada, oleme siin selleks, et teha seda mis meeldib, luua väärtust endale, planeedile ja kosmilises plaanis ning nautida tantsu iniminglina maapealses paradiisis. See on paradiis, on vaja vaid võtta silmadelt need mustad ja läbipaistmatud prillid. Korraga on värvitu must valge maailm värviline, linnud laulavad ja Hawaii virvendab silmapiiril.’

Jaga minuga:

1. Kui sul oleks paremad elutingimused ja parem finantsseis, kuhu sa koliksid ja millal?

2. Sinu muud mõtisklused antud postituse teemal?

Imelist külluslikku dirigeerimist kõigile!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This