Select Page

Paar päeva tagasi käisin Londonis linna peal filmimaterjali kogumas. See oli hästi vahva ja loominguline päev! Selle päeva üks tipphetki oli, kui hakkasin keksima. Tavaelus mõteldakse, et kui keegi tegeleb keksimisega keset tänavat, siis on nad kas armunud või on nad lihtsalt natuke hullud. Kuid keksimine on väga hea teraapia. Inglise keeles on ütlus, et fake it until you make it! Keksi ja kujuta ette seda niikaua kuni teedki! Ja ma siis proovisin järele. Londonlased mind küll väga sõbraliku pilguga ei vaadanud, aga mul oli tore päev. Mõtlesin ka seda jäädvustdada ja siin on ka selle kohta video.

418619_445268542179588_648523872_n11

Enamus inimesi arvab, et äri peab olema väga tõsine asi ja need, kes äri ajavad, need on kindlasti ka väga tõsised inimesed. Ning kui tõsine ei olda või korralik, siis ei saa äri ajada ja see pole mingi õige äri.

Eile pargis jalutades, kui filmisin järgmist klippi, siis tuligi mõte, et Kiirtee Iseendasse Seiklus on tegelikult painutamine ja venitamine ja mitte ainult ei venita me iseendid, vaid ka oma arusaamisi, vaatenurki, selles osas, et mis on ettevõtlus kui selline. Ettevõtlus on looming, julgus ja keksimine!!! See on lapselik loomisvõime ning nagu liivakastis olemine, kus pidevalt vorbitakse uusi livakooke ja losse ning kindluseid, kartmata, et mis siis saab kui üks katki läheb. Siis kehitatakse õlgu ja tehakse uus! Selles on mäng, kergus ja selles pole kinnihoidmist!

Vimastel päevadel oleme teinud esimeste ettevõtlusjooga programmi liitujatega kõnesid ning huvitav on see, kui vähesed saavad aru mängu tähtsusest. Nii mina kui Veronika põletasime mingi aeg endid läbi oma ärides. Kuigi me teeme kogu aeg enamasti seda mis meile väga meeldib, siis mõnikord on raske pidurdada ja teeme seda liiga palju. See on aga suur oht. Seepärast on vahest hea minna ja keksida!

Kui nüüd kuskil Eesti peal või maailmas näete keksivaid inimesi, siis võivad nad olla kas hullud, arumunud või läbinud meie koolituse! Minge sõbralikult juurde ja keksige koos! Me proovime ka!

Käigu maailma muutmine ka ÜKS KEKS KORRAGA!

Nii et tänane retsept on; keksiteraapia igasse kontorisse! Lisa on tulekul!

Ja muideks, millal sina viimati keksisid?

 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This