Select Page

See tundub nii lihtne ja äraleierdatud lause, kuid selles on iva ja võti. Võite kõik muu ära unustada ja proovige seda. Lõdvestuge ja olge kontaktis oma eneseväärtusega. Leidke keskkond, mis teie jaoks toimib. Olge ühenduses oma intuitsiooniga, 4 elemendi ja energiatega jne, jne. 

IMG_1966Täna tegin kaks seanssi kahele inimesele. Plaan on nendega teha mitme seansi seeria, kus käime läbi meele, vaimu ja keha ning ühendame kõik kokku, nii et nende eluülesanded saaksid aktiveeruda nii nagu ka küllus saaks voolama hakata ning kõik mis kuskil pidurdab, ära kustutatud.

Enne seda vahendasin oma hommikust venitusklassi ookeanis, koos mu lemmik inimmerineitsitega.

stretchdancesidetextKlassi lõppedes tuli üks osaleja minu juurde ja küsis: ‘kuule mulle väga meeldib see tund sinuga siin vees. Avastan enda kohta nii palju iga kord ja sa lähened kõigele vees nii loominguliselt. Mu keha on lausa ekstaasis! Kas sa seda tundi jätkad ka septembris?’ Ma ütlesin, et plaanis ei olnud, aga kui sa soovid, siis võime ju teha. Ehk on veel teisigi, kes pole ära reisinud ja igavlevad kodus? Jällegi pakkumine tuli mulle, mitte mina ei pakkunud võimalust.

Jõudsin oma uude koju kuskil kella 4 ajal pärastlõunal. Väljas oli nii tappev palavus, et mul tekkis vist vedelikupuudus. Kui seisund oli normaliseerunud, siis alustasin oma interneti ja muude kirjatöödega.

Nii on mul selja taga päev, kus olen teinud ja teen vaid seda mis mulle meeldib ja olen saanud ka selle eest väärilist tasu. Olen keskkonnas kus mulle meeldib olla ja nendega kellega mulle meeldib olla ning kohas, mis mind inspireerib.

Minult on ikka küsitud, et kuidas see võimalik on ja kuidas ma seda teen, et elan sellist elu? Väga lihtsalt. Ma teen ainult seda, mis mulle meeldib.

Alustasin sellega kui õppisin Oslo Ülikoolis, kus kooli kõrvalt töötasin veel palju kohtade peal, kus mulle ei meeldinud olla. Et teha seda kergemaks, siis mõtlesin selle enda jaoks ümber. Tegin ebameeldiva meeldivaks.

Ehk siis kui teil veel ei ole seda meeldivat, tehke see meeldivaks ja saate väikse nipiga ka omal asjad voolama.

Miks see toimib? Sest kui te teete seda, mis teile meeldib, siis olete koostöös nii energiate kui ka ümbritsevaga. Kui teete midagi vastu tahtmist, kasutate palju lisaenergiat ja lükkate kõike endast eemale. Kui teete seda, mis meeldib siis tõmbate enda poole.

Olen siinse aja jooksul ka aru saanud, et mõnikord luuakse situatsioonid ja tingimused, et me saaksime aru elu lihtsusest. Selleks, et elada mõnusalt, luksuslikult ja seiklusrohkelt ei pea kõike omama, isegi mitte raha. Kui sa usud, et oled maagik ja sinu käes on võlukepp, saad selle oma ellu luua imelihtsalt. Kuigi meel tõrgub vastu, et nii lihtsalt ju ometi ei saa. Ma saan aru, et olen selle teooria vaid väikses eeskojas, aga mulle meeldib siin. Siit edasi on nüüd vaja kutset peosaali. Ja ma juba kuulen sümfoonia helisid. Ning minu käes on dirigendi taktikepp ja nii koostöös universumi orkestriga me koosloome.

Hoia kätt pulsil ja kuuled  jätku…

picasa mexico palm trees

Räägi mulle, kas kui palju oma elus oled saanud ainult teha seda, mis sulle meeldib ja kuhu on see sind juhatanud?

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This