Select Page

Enamus inimesi ei näe selliste asjadega vaeva. Nad võivad unistada suurtest summadest, aga nad mõtlevad sellele ainult siis kui neil see suur summa käes on. Iga loomine algab mõttest. See on nagu laevale sihtpunkt kuhu jõuda.

Huvitav on ka see, et väga paljude unistuste tellimused on mulle tulnud ilma rahata või siis otse mulle kätte, nii et ma pole isegi pidanud neid ise ostma. Paljud külluse eksperdid ütlevad, et küllust pole vaja küsida rahana, vaid selle essentsina, mida sa tunned sinul oleks vaja. Kui sa kehastud selleks, siis see aitab loomisele kaasa ning see ilmubki sinu reaalsusesse. Tundub liiga lihtne? Proovi järele! Kaotada on vaid kogemus!

Isegi kui ma ei teadnud kui palju mingid asjad maksid, oli mul vaja olla konkreetne mida ma täpselt tahan. Nagu restoranis. Sul on vaja teada oma soovi, et siis küsida, mida soovid.

Kui meil pole sihtpunkti, ongi laev tuulte tallermaal ja ei jõuagi kuskile. Kas sina tead kui palju su unistused maksavad? Kas julged järele uurida? Võta seda kasvõi meelelahutusena kui sa muud moodi sellele läheneda ei oska!

Mis oleks aga kui kirjutada see nimekiri juba praegu? Kas see võib aidata tuua need soovid meie reaalsusesse kiiremalt? See on olnud korduvalt minu kogemus.

Täidetud tellimused:

Oslo ülikooli antropoloogia õpingud, vahetusüliõpilane Kaplinnas, magistrikraad Tromsö ülikoolis, seiklus Lõuna Aafrikasse, et lisa filmida, minu dokumentaalfilmi teostus, seiklused Uus-Meremaale, Austraaliasse, Lesothosse, Namiibiasse, Hawaiile (11 korda 3 aasta jooksul), 3 kuised viibimised Hawaiil kolm talve järjest, seiklused Mehhikos ja elamine jahilaeva pardal, Costa Rica koolitus, Colorado ja Kauai koolitus, jätkuv seiklus Mehhikos jne kõik kokku väärt mitmeid miljoneid kroone, mis pole olnud vaid minu lõbuks, vaid loonud ja toonud ka uusi alguseid paljude inimeste eludesse läbi minu koolituste ja uute tervendamismeetodite, mis on jõudnud Eestisse.

list

Kui ma hakkasin mõtlema oma soovist õppida Lõuna Aafrikas vahetus-üliõpilasena tegin sarnase nimekirja. Ning, et seda veelgi reaalsemaks teha, otsisin ülesse videod piirkondadest kuhu mõtlesin minna ja kus teadsin, et hakkan õppima. Ma elasin läbi selle visuaalse sellesse kohta sisse. Ning mis juhtus? Ma saingi Kaplinna Ülikooli vahetus-üliõpilaseks ja see oli ka ehku peale minek, aga jällegi nädal aega enne minekut sain oma rahaasjad mäele ja läksin.

Filmis ‘Saladus’ soovitati ju ka teha visuaalne tahvel, kuhu välja lõigata erinevad pildid sellest mida soovite. Väga sageli kui mingi aja pärast jõudsin oma vanade unistuste tahvlini, olid enamus nendest asjadest täide läinud. Ning need mis polnud läinud, olid just jäänud ka osaliselt kinni, kuna seal olid mingid mustrid või uskumused, mis hoidsid neid kinni.

visionboard

Mis oleks kui alustaksid oma selle aasta nimekirja just praegu. Alata võib ju kogu aeg. Jagan teiega mõningaid oma uusi sihtmärke! Tehke sedasama. Iga asja juurde lisage ka kuidas see asi saab luua rohkem väärtust teile ja maailmale. See on nagu põhjendus universumile, miks see oleks tark ja hea investeering!

1. Sellel aastal võtan mina vastu enda ellu uue Mac Book Pro arvuti 

(Tellimus esitatud 28 märts 2013 ja realiseerus 20. juunil. 2013)

Just leidsin selle kohta megalaheda video

Mac Book Pro Retina display versioon 15 tolline sobiks väga hästi. Hinnaklass on 2199 dollarit.

retinamacbookpro

See arvuti saab mulle olla toeks ning tänu sellele arvutile saan luua uusi inspireerivaid videosid ja pilte ning kaarte nii iseendale kui ka teistele. Kuna hakkan järjest rohkem kõike tegema globaalselt, siis on selle arvuti funktsioonid mulle just parimad ja sobivad. Kuna graafiline osa on superhea, naudin kogu oma tööd ja protsesse palju maksimaalsemalt ja saan sellega panustada nii oma klientide ellu kui ka iseenda ellu kui ka maailmale panustada parema kvaliteetse tööga.

2. Võtan vastu redigeerimisprogramm Final Cut Pro X – hind ca 300 USD

finalcutpro

Väidetavalt üks parimaid apple-i redigeerimisversioone, mis aitaks mul redigeerida kergemalt ja paremini kõike digitaalset materjali ning teha see veelgi paremaks ja ilusamaks kõigile vaatajaile. Nii näeb ka kõik see mida loon, veelgi professionaalsem välja.

3. Hübriidne auto Toyota Auris 22 460 EUR

hybriidtoyota

See auto aitab mul jõuda sinna kuhu vaja oma sündmuseid korraldama või muid asju ajama. Selleks, et ma jõuaksin paljude inimesteni kiiresti. Kui ma väga palju ühe koha peal ei ela, siis võin seda autot ka näiteks rentida.

4. Võtan vastu reisivoucherid väärtuses 20 000 euri või rohkem!

Kuna ma täiendan ennast erinevate koolitustega, siis see oleks väga suureks toeks mu reisifondi.

5. Võtan vastu erinevad uued koolitused ja tervendamistehnikad väärtuses 25 000 euri või rohkem

Olgu selleks siis teiste koolitused või mu enda omad, igal juhul loob see uut väärtust kõigile, sest aitab luua jätkusuutlikuma ja teadlikuma elu ja eluviisi või keskkonna.

6. Võtan vastu sponsorlused, võidud või sissetulekud erinevatest allikatest lõpmatult!

Selleks, et saaksin ise oma potensiaali täiega väljendada ja aidata seda teha ka väga paljudel teistel, kes veel ei usu, et see on võimalik. Teha seda kõikvõimsalt ja südamega!

Teen selle postituse kohta kokkuvõtte aasta lõpus, et jagada teiega kuidas minu soovide nimekirjaga on läinud! Kui soovite, olge julged ja jagage ka oma soovide nimekirja ka siinse postituse all kommentaarides ja kui palju teie unistused maksavad!

Oluline pole tegelikult kui palju need unistused maksavad, vaid, et teil on endal selge pilt, mis on selle väärtus ning mis väärtust see lisab teie elule ja maailmale. Kui on need essentsiaalsed detailid lisatud, siis hõõrub universum käsi ja teil on vaja vaid samme teha, et siis kõike seda vastu võtta! Vastuvõtmise kohta tuleb varsti veel lisapostitusi!

Ja palmi all ei teeks ka paha natuke chillida!

mehhikobikiinid

Pilt Mehhikost Sayulitast aprill 2012

Mehhiko pere õue peal, kus iga päev oma ujumistrenni tegin ja selja taga sulpsasid Vaikses Ookeanis vaalad nagu muuseas!

Nüüd endalegi ootamatult olen siinses piirkonnas tagasi natuke rohkem kui aasta hiljem ja nii palju maagiat on loonud ennast minu reaalsusesse. Sellest kirjutan pikema postituse hiljem. Igastahes elu on põnev seiklus ja tellida tasub! Seejärel tuleb olla julge ja need kõik vastu võtta!

Kaugel oled sina oma tellimusnimekirjaga? Kui oled seda juba teinud, siis kas võiksid jagada siin all kommentaarina kuidas sinu tellimusnimekiri on toiminud? 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This