Select Page

Tere Tulemast minu uue kodulehe blogisse!

Minul sünnivad uued ideed ja projektid kogu aeg, mitte ainult septembrikuus. Siin on siis uus eestikeelne koduleht, mille üheks põnevamaks osaks saab olema siinne blogi. Olen teinud erinevaid blogisid siin ja seal, vahepeal isegi Facebookis, kuid nüüd koondan kõik kokku iseenda lehtedele, et ka neil, kes soovivad jätkuvalt lugeda, oleks kergem materjali leida.

Minu sõnum maailmale on väga lithne – leia oma talendid ja hakka olema ja looma seda, mis sulle meeldib olla ja teha ning kõik ülejäänu hoolitseb juba iseenda eest! Ütle mulle, et see pole võimalik ja ma näitan sulle kuidas on võimalik! Räägin omast kogemusest!

bealohayouwanttosee

Olen naine, kes viimased 13 aastat on seigelnud terves maailmas ja elanud nii mitmelgi erineval kontinendil. Seiklustelt olen korjanud kaks kõrgemat haridust maailma klassi ülikoolidest (Oslo, Cape Town ja Troms) antropoloogias, teinud kaks dokumentaalfilmi ning mitmeid uusi maailma tasemel tervendustehnikaid, mis siis Eestisse sai imporditud (AuratransformatsioonTM, Kogemustepõhine tantra, Veeteraapia, Access Consciousness) nüüd välja arendamas oma tervendustehnikat vees.

Minu inspiratsiooniks on olla meeldetuletajaks, et maailma on võimalus muuta ühe inimese kaupa. Ma ei ütle enam, et ole see muutus, mida soovid maailmas näha, kuna muutus tähendab seda, et me pole nagu rahul sellega mis on ja püüdleme kogu aeg selle millegi, kellegi poole seal mujal. Mina kutsun hoopiski olema see aloha, mida soovid maailmas näha.

Aloha’ on sõna Hawaii keeles, mis tähendab ‘tere’, ‘head aega’ ja ‘ma armastan sind’ ning samuti kannab see sõna endas sügavat ja kõikehõlmavat lahkust, ning soojust ning avardumist, mis laseb kõigil olla need kes nad on siia tulnud olema oma täies hiilguses. Aloha ei pürgi ei eilsesse ega homsesse vaid on kohal siin ja praegu.

Ehk siis ma küsiks siia alustuseks ja lõpetuseks: Aloha Kaua? Ehk Kuidas meil – sinuga suhtlemine ja suhe on? Ning kas alohat jätkub ikka kauaks?

Tean, et saan sulle olla inspiratsiooniks elamaks oma unistust.

Kutsun sind sageli ka oma reaalsetele seiklustele kaasa seiklema – Hawaiile, Mehhikosse ja Norra ning ka uutesse põnevatesse sihtkohtadesse! Elu on seiklus kui me julgeme seda nii valida!

Olen alati põnevil vastu võtma sinu mõtteid ja kommentaare! Palun jaga neid minuga, muidu on minu blogi lihtsalt monoloog!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This