Select Page
Millal sina viimati seiklesid ühe otsa piletiga? See on väga huvitav küsimus, kas pole?

Istun siin taevas, nimelt lennukis ja olen teel tagasi Mehhikost Eestisse (mai algus 2013). Parim aeg mil blogi kirjutada, kas pole. Olen lennukis vist mingi 40 inimesega, kes mulle tunduvad kõik omamoodi väga teadlikud ja vaimsed inimesed. See on kummaline, seda pole sel kujul kunagi varem juhtunud.

Minu kõrval istub taanlanna, kes tuleb tagasi oma kolmekuuselt Kesk-Ameerika seikluselt, kus ta läks erinevatesse taludesse, töötas seal ja liikus edasi. Ning tema kõrval on prantslanna, kes on mitukümmend aastat end täiendanud Indias ja mujal maailmas ning tuleb nüüd oma pagasiga tagasi, et Euroopale panustada. Oleme kõik päikest ideid ja värskust täis.

IMG_0296

Mis meid kõiki ühendab, on et me kõik seikleme ühe otsa piletitega. Minul algas see täiega pihta aastal 2011, kui kogemata sain edasi tagasi Havai pileti, mille tagasisõidu kuupäeva ma ei saanud muuta. Seega lendas vastu taevast mingi 600 eurot. Peale seda olen enamus aja teinud ühe otsa pileteid. Aga mida see tegelikult tähendab?

See tähendab usalduses liikumist! See tähendab, et kui ma alustan oma seiklust, ei pruugi ma täpseid detaile teada kuhu ma lõpuks välja jõuan. Mul on olemas oma eesmärk ja essents, ning ma lihtsalt liigun selles suunas. Kindlalt nagu nool. Sellel teel võib kõike juhtuda. Võib ka halvasti minna. Võib juhtuda, et sajab vihma. Võib juhtuda, et tuleb isegi äikesetorm ja üleujutus. Või lund või on pidevalt kuude viisi päike ja vihma ei võlu mitte mingi imega välja. Võib juhtuda et satun pahade inimeste seltsi, aga võib ka juhtuda palju head ja imelist.

Ühe otsa pilet on ohtlik

Sest see võib panna sind ennast tundma, ennast usaldama, endasse uskuma ja ka lausa imetegusid tegema. See võib anda tagasi elulusti ja luua su elu seikluse. See võib isegi anda sulle äriideid või uued ärid. Võib anda uusi sõpru kogu eluks, võib anda uusi lemmikkohti ja kingitusi, mida poleks osanud uneski näha. Võib anda taipamisi iseendast ja iseendas koju jõudmist. See kõik on väga ohtlik.

Aga teate miks?

Sest saate oma väega üheks. Ning siis ei saa keegi teid enam orjastada ega kontrollida. Te saate iseendaks, iga sammu ja hingetõmbega seni kuni kasvate endaga kokku. Ja siis teete ja loote ainult seda mis teile naudingut pakub.

Kas kui ostate ühe otsa pileti, kas see tähendab, et tagasiteed pole ja põletate sillad enda järelt?

Minu jaoks tähendab see seda, et on ainult edasiminek. Olles ühenduses oma südamega kuulan mis järgmisena juhtub ja loon sellele vastavalt. Olen hetkes, spontaanne, aga samas vaatan ka ettepoole. Ning teen iga päev teadlikke samme selleks, et kogu mu elu muunduks üheotsapiletiks kui ma seda valin. Kus olen totaalselt iseenda aja, ning ruumi ning liikumise perenaine.

IMG_0320

Lahkusin viimati Eestist detsembri lõpus 2012, kuulates oma südant veetsin 2,5 kuud Londonis ja seejärel 2,5 kuud Mehhikos, lisana väike seiklus Chicagosse, kust tulin tagasi Eestisse supernaisena ja uute üllatustega!

Nii, et jagage minuga oma kogemusi ühe otsa piletitest ja mis sellest välja tuli ning millal ostad oma uue ühe otsapileti?

Usun taaskord endasse ja väesse ning imedesse! Aitäh ühe otsa piletid!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This