Select Page

Kui Shakespeare mõtiskles küsimuse üle, kas olla või mitte olla, ei olnud tal kindlasti aimugi kuhu see kõik võib välja jõuda. Minu küsimus on: Kas elada täiega või üldse mitte?

Mida ma mõtlen ‘elada täiega’ all? Minu jaoks tähendab see seda, et ma elan iseenda maksimaalset potensiaali igal tasandil ja iga hetk ning mitte miski ega keegi ei saa mind peatada. Isegi kui kõik ei lähe nii nagu kavatsetud, on olemas pehme kergus sellest läbi minna ja voolata.

picasa anger emotion red crystal‘Elada täiega’ tähendab minu jaoks hoida kogu oma füüsilist keha aktiivselt maksimaalses potensiaalis ja liikumises kogu aeg, mitte ainult kaks korda nädalas. Aastaid tagasi mõistsin, et ma ei saa enam liikuda vaid seepärast, et pean või keegi ütleb, et tee trenni, siis ei lähe paksuks. Otsisin kaua tehnikaid ja liikumist, mis mulle naudingut pakub ja mis kogu mu olemuse käima tõmbaks. Nüüd olen neid leidnud ja avastamine jätkub. Minu jaoks on see ‘vabatants’ ja kõik mis on seotud liikumisega vees – venitustants vees, vabasukeldumine, snorgeldamine jne. Kõik mis tekitab mulle naudingut, avardab mu füüsilist potensiaali ja tunnen, et elan kehaliselt täiega. Üks väga oluline osa sellest on seksuaalpotentsiaal. See ei tähenda, et ma hullupööra seksiks, vaid et teatud tehnikatega hoian oma seksuaalnergia pidevas voolavas ja vedelas olekus, nii, et see saab panustada ka minu muudele elualadele.

‘Elada täiega’ tähendab, et mu süda laulab, sest olen iseendaga harmoonias ja kogu mind ümbritsev maailm heliseb minuga kaasa.

‘Elada täiega’ minu jaoks tähendab valida elukoht, mis minu jaoks on toetav. See on nagu ühe seemne muldapanek. Kas see keskkond kuhu ta mulda pannakse on toetav? Kas see annab kogu väetise, toidu ja vee sellele taimele? Kas mis on minu jaoks need keskkonnad kus ma täielikult õitsele löön? Olen avastanud selleks on troopilised keskkonnad, kohad kus saan olla ookeanile lähedal ja ookeanis ujumas käia nii tihti kui võimalik. Kohad kus toitumine toetab mind ja mu keha. Kus mind ümbritsevad on lahkusest pakatavad. Kus isegi siis kui ei ole palju, on olemas tänulikkus ja alandlikkus.

‘Elada täiega’ minu jaoks tähendab naerda siis kui naer tuleb, nutta siis kui nutt tuleb, karjuda siis kui hetk loob ja olla ümbritsetud inimestega, kes kõike seda suudavad vastu võtta ja teadlikult töödelda.

‘Elada täiega’ minu jaoks tähendab olla see, kes ma olen, ning et lasen kõigil enda ümber olla need, kes nemad on oma julguses, arguses ja nõrkuses ning tugevuses. Kõik, kes mind ümbritsevad, lasevad mul olla need, kes mina olen. Ma ei pea tegema kompromisse või olema keegi teine kes ma ei ole, või ennast endast ära lahutama.

‘Elada täiega’ minu jaoks tähendab, et ma saan kogu aeg avaldada oma täit loomingulisust, olgu selleks siis liikumine, sõnad, pilt, video, projekt vms. Et mul on keskkonnad kus saan seda jagada ja edasi arendada.

‘Elada täiega’ minu jaoks tähendab, et saan liikuda vabalt siis kui soovin ja sinna kuhu soovin. Elada täiega’ tähendab ka, et ma teadlikult aitan molekulaarselt muundada reostust enda ümber kui valin liikumiseks auto või lennuki.

‘Elada täiega’ minu jaoks tähendab, et ma mõtlen ja tegutsen teadlikult. Teades, et iga mõte loob uue tunde, teo ja tulemuse, mis loob uute võimaluste võrgustiku.

‘Elada täiega’ minu jaoks tähendab, et ma armastan ja olen armastatud, olenemata rassist, east või soost.

‘Elada täiega’ minu jaoks tähendab, et ma saan täielikult luua oma loomingut ja seda maailmaga jagada, ning seda väärtustatakse nagu pärleid, mis on haruldased ja kui leitud siis hinnalised.

‘Elada täiega’ minu jaoks tähendab elada julguses. Kus hirmu ei eksisteeri, on vaid käsipidur hetkedeks kui on vaja valikuid teha ja järele mõelda.

Julgus on see, mis annab elule ‘täies jõus’ eliksiiri ja teeb igast noodist kõlava universumi sümfoonia, kus mina saan olla dirigent ning kutsuda kõiki ja kõike enda ümber sellele imelisele kontserdile kus ‘elamine täiega’ ei ole illusioon, vaid valik ja järgmine aste lähemale iseenda kodule, iseenda kuningriigile ja paradiisile iseenda maagilistes avarustes ja sügavustes.

Mina valin elada täiega või üldse mitte. Mida valid sina?

—————

Kuidas on sinuga lood?

Kas elad täiega ja mis on sinu jaoks täiega elamine?

Kui sa ei ela täiega, mis sind takistab?

Kas mõtiskled vahest küsimuse üle: Olla või mitte olla?

Mis on sinu olemise ja loomise põhjus?

Kui vajad loomiseks inspiratsiooni, siis 4ndal septembril kell 21 Eesti aeg on tulekul tasuta tutvustav skype kõne järgnevast 6-kuulisest online Kiirtee Iseendasse Seiklusest. Vaata lisa siit!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This