Select Page

Seekord sooviks interaktiivset sekkumist lugejate poolt. Kirjutage mulle kui palju ja kui tihti te tõeliselt ‘jagate oma häält’ erinevates seltskondades. Ning kui te seda ei tee, siis miks? Ehk ütlete, mis on teie vaatenurk mingi teema suhtes!

See on väga oluline fookuspunkt mulle olnud eelnevatel nädalatel. Kas ma vaikin oma hääle maha, sest ei soovi ‘erineda’ ja ‘lolliks tembeldatud saada’ või tõeliselt ütlen mis ma mõtlen ning isegi kui olen ainult üks, kes seda ütleb, on meid sageli palju rohkem ja sellest saab seeme mis edasi külvab.

aabikeupVaadake Eesti tantramaastikku praegu ja mõtelge tagasi aastale 2009. Suurelt avalikult tantrategijaid hakkas tulema vaikselt. Oli tore olla üks esimestest seemnetest ja sellele koos kaasa luua, ning näha kuidas nüüd vohavad erinevad tantrakoolkonnad ja erinevad inimesed nagu seened  metsa vahel. Ehk tantra on saamas ‘normiks.’

Sinu hääl on sinu talentide ja sinu ainulaadsuse valjuhääldi. Kas nüüd on aeg see valla lasta ja jaga minuga siin, mis on sinu sõnum ja sinu hääl maailmale!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This