Select Page

MMcrystalralaksmiTäna õhtul oli mul huvitav Mehhiko seiklus (sellest saad lugeda lisa ülehomme).

Selle artikliga ei soovi ma kedagi solvata, ning räägin nii nagu mulle on siinsed inimesed jaganud ja kogemusi vahetanud. Kui sa tead, et sa ei suuda või ei soovi kastist välja mõtelda, ära parem seda lugu loe!

Mul oli üks sündmus täna õhtul plaanis koos kohalike uute sõpradega. Hakkasin varakult liikuma, et mitte hiljaks jääda. Kuigi hiljaks jäämine Mehhikos on omaette teema. Tavaliselt võib see tähendada, et kas 15 minutit või 1 tund või päev või kaks. See on tõeline ‘mehhiklaste hilinemine.’ Kuna aga siin oli korralik kokkulepe (ka inimestega, kes elanud Põhja Ameerikas), siis jõudsin õigeks ajaks, ehk nagu õigele eurooplasele kohane – vähemalt 10 minutit varem.

Minibussis läksid kõik inimesed maha ning bussijuht hakkas minuga vigases inglise keeles vestlema.

Kolmas küsimus oli, kas mul on boyfriend?

Ütlesin, et ei ole (viga – edaspidi tuleb kohe valetada nii, et silmist pritsib – tuleb ütelda, et oled puha abielus!). Seepeale küsis ta miks ei ole kohe mitu korda nagu mul oleks, siis midagi viga kui mul ei ole.

Siis ta küsis kas mulle meeldivad ‘kuumad’ mehed?

Seepeale küsis ta kas mul lapsi on. Mina küsisin kas tal on. Ta ütles, et jah 2 tükki ja naine on ka, aga naisele ei meeldi väga seks, kuid talle väga meeldib, andes mulle mõista, et siis on võõraste naistega seksimine väga õigustatud.

Siis ta mainis, et tal on suur ‘grande’ ja talle meeldib tihti seksida. Küsis, et kas ma mitte ei sooviks temaga edasi sõita ning lõbutsema minna. Ma ütlesin, et kahjuks mitte, et mul on sõpradega kokkusaamine. Sellest ta aru ei saanud. Ning ainus võimalus temast lahti saada oli võtta tema telefoninumber. Mõtlesin, et kas annaks tema firmale kus ta töötab sellest käitumisest teada. Rääkisin kohalikega ning nemad arvasid, et see on üsna mõttetu, sest osad neist isegi pakuvad välja inimestele, et viivad neid kohtadesse kus on lõbumajad.

Kui hakkasin oma sihtkoha poole liikuma, siis tuli vastu mingi vanem härrasmees ja ütles lambist: ‘Vaata kus alles päev, selline iludus tuleb vastu!’

Kohalikud sõbrad arvasid selle minibussi loo peale, et paljud kohalikud siin on kogenud seda, et paljud ‘valged naised’ (tähendab paljud turistidest välismaalastest naised) soovivad kohalike meestega kerget seksuaalset seiklust ja siis on sageli ‘paljudel kohalikel meestel’ see arusaam, et enamus valgeid naisi soovibki seda ja nii siis lähenetaksegi.

Kuna ma olen sellise lähenemisega väga paljudes kohtades kokku puutunud (vaata ‘kõndivate vagiinade’ lugu, mille koodi saad minu käest), polnud see minu jaoks midagi uut, kuid kujutan ette, et paljude esmakordsete külastajate jaoks näiteks Euroopast, võib see olla päris suur shokk. Selles mõttes on see väga kurb, kuna annab täiesti vale sõnumi nii meie kui ‘valgete naiste’ kohta kui ka neile kohalikele ‘mehhiklaste kohta.’ Inimesi on igasuguseid, kuid selle loo põhjal tundus, et sellele mehele nagu tõesti, naised on loodud selleks, et nendega vaid voodis seksida. See, et nad lapsi sünnitavad ja muid vägitegusid teevad, ei pruugi üldse olla oluline. See on lihtsalt huvitav.

Usun, et Andrew Barnsil, Lokianol, Nitenil ja Santoshil ja eriti mankind projektil on siinses kultuuris tööpõld lai. Seksuaalsus on väga allasurutud (enamasti katoliiklik Maa) ning soorollid on osaliselt veel väga vanas kinni (naised keedavad, vaaritavad, koristavad kuid käivad lisaks ka tööl) ja mehed käivad ka tööl, kuid lisaks on neil õigus teha mida iganes, enamasti, kuna nad on mehed.

Paar kuud tagasi tuli minu juurde üks mehhiklasest meesterahvas ja palus mult abi, et jagaksin suhtenippe. Panime paika, et teeme 5 professionaalset tantraseanssi. Peale kolmandat seanssi kadus mees viie tuule poole ilma mingisuguse infota miks või kas. Muidugi võis ju juhtuda, et kundalini lõigi talle pähe ja ta sai valgustunuks?

Mis sina sellisest loost arvad ja kas sul on ka olnud sarnaseid või erinevaid kogemusi? Jaga seda minuga!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This