Select Page

Nüüd jagan kahte oma uut projekti, mis on seotud just täpselt selle teemaga: kuidas siis iseendas luua see vabadus, et raha ei orjasta meid, vaid meie kasutame kõiki süsteeme nii nagu me valime, loodetavast teadlikult ning loome oma küllust just sel moel ja sel kujul nagu soovime?

Esimene on 6-kuuline online koolitus KIS ja teine on dokumentaalprojekt, kus on tegu kehade muundumisega. Teatavasti on kehad ja raha ning küllus omavahel otseses seoses. 

Kiirtee Iseendasse Seikluskoolitus (KIS) kui panus

Kui sa tunned, et sooviksid oma hammasrattad tööle saada ja puhastada oma rattad pulkadest, mis oled sinna kas ise või teised on sinna visanud, siis uuri lähemalt Kiirtee Iseendasse Seikluse kohta vajutades selle lõigu pealkirja peale. Sellel tuleval kolmapäeval 11.septembril on uus tasuta kõne selle tutvustamiseks skypis. Anna mulle teada kui sul peaks olema huvi seda kuulata. Selle kursusega saab liituda aktiivselt kuni detsembrikuu lõpuni.

Mõned võivad siis selle peale irooniliselt nina kirtsutada ja ütelda: ‘näe siin propageerib, et ilma rahata saab elada, aga enda kursused maksavad raha.’ Loomulikult võiksin mina ka kuskil Hawaii hütis aasta läbi kükitada. Aga ma tunnen mu missioon on suurem kui see ning enamus asju ma ajangi juba ilma rahata, aga osade asjade jaoks on veel vaja kui just keegi teine neid kinni ei maksa (mis on ka teretulnud võimalus). Tutvustan lühidalt ka mida ma sellega silmas pean, siis saate aru, et jah nende asjade jaoks on tõesti raha vaja.

picasaeuros plainIga sendi, mis inimene panustab nendesse projektidesse, saab tema tagasi tuhandekordselt kui mitte rohkem nii nagu saab ka Eesti. Mul on ette näidata päris palju erinevaid projekte ja kogemusi minevikust, kus olen täie auruga panustanud eesti rahvasse ja tema tulevikku – unustades sageli iseennast või oma heaolu. Nüüd soovin ka iseenda heaolu eest hoolitseda, sest nii saan veelgi rohkem teisetele panustada.

Dokumentaalfilmi panus

Järgmine suurem projekt on Dokumentaalfilm Pat Henryst, Organic StretchingTM õpetajast, kes on loonud uue liikumistehnika, mis võib globaalselt tervendada kõiki lihtsuse ja kergusega, mida pole varem nähtud ega kogetud. Lisana on selles ka väike lugu maagilistest kohtumistest ning kuidas need võivad olla seemneks maailma muundumisel nagu minu kohtumine Katrin Haibaga, kes tundis Pati. Nüüd saame olema ühed esimesed õpetajad selles valdkonnas ja toome selle tehnika maailma.

Erinevalt inimestest, võivad filmid liikuda igale poole maailmas ilma piiranguteta ja isegi ilma minu füüsilise kohaloluta. Filmid kätkevad endasse hetki, ajalugu ja kultuurilisi pärandeid, mis on tulevastele põlvedele hinnaline kingitus, eriti kui on osa mõttevormist, kus film panustab inimeste ‘vabaduse reaalsusesse nagu see siin.

Vaata ka eraldi linke siit:

Ja kui tuleb soovi iseendasse panustada, siis uuri võimalusi KIS (Kiirtee Iseendasse Seikluse kohta) või Dokumentaalfilmi kohta.

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This