Select Page

crystalralaksmiflowerPaar päeva tagasi tuli mõte, et ehk ma peaks kirjutama päikesest ja lilledest, sest kui kirjutasin teemadest, mis ma arvan on enamuse jaoks üsna aktuaalsed, siis ei jäetud mingit märki maha. Ja võib ju olla, et inimesed on nii hõivatud selles, et neil pole aega ega mahti kellegi teise loole kaasa elada. Endalgi tegemist. Aga siin siis minu moodus kirjutada päikesest ja võililledest.

Päike oli taevas ja võililled kasvasid keset ringtee muruplatsi. Nad olid kõige mööduva tunnistajaks. Ning neil oli päris lõbus. Eriti täna. See oli alles seiklus!

picasapalmtreessantuaroVäga lihtne küsimus kas pole – et mida teha kui oled sattunud ringteele?

Ma olen tähele pannud, et viimane nädal pole mul olnud väga kerge olla fookuses ja mu liikumine pole olnud ühest punktist teise, vaid pigem ringtee peal. Tavaliselt on ringtee mitme tee sõlmumiskoht ja sellel tehakse vaid pool kaart ja liigutakse järgmise peale edasi. Kui mul auto oli Eestis, siis iga ringtee peale sattudes tegin ma kohe mitu ringi, võibolla 4-5, sest mulle meeldis kuidas teised autod mulle teed andsid. Ja mulle meeldis üllatada inimesi autos, sest see oli väga tavapäratu. Minu üllatus oli aga suur kui ühel seiklusel Uus-Meremaal üks bussijuht sama asja tegi. Mõtlesin, et me oleme kindlasti mingist ühest perekonnast pärit mõnes teises elus vist…

Naaseme siis tänase ringtee temaatika juurde.

Täna plahvatas ringtee keskel kaks palli. Need olid roosad. Ja neil oli palju sarnasust. Need olid sinna jäänud vist tegelikult eilsest kui siin Mehhikos oli iseseisvuspäev ja pidustusi jätkus veel tänasessegi päeva. Panin tähele, et mõlemad pallid nagu sõnelesid minuga, süüdistasid mind milleski minu poole vehkides ja kõikudes. Ning lisaks olid nad mind kui tiirlevat objekti lihtsalt kuskile oma kasti paigutanud.

Nee pallid tegelikult olid vaadanud mind kui pilti. Või ütleme kui objekti. Ütleme kui liikuvat autot. See auto aga ei rahuldanud neid, sest nende peas oli pilt milline see auto olema peaks, kuidas mis kiirusega peab liikuma ja mis värvi see peaks olema. Nii nad seal ringi keskel unistasid ja jälgisid mängu. Lõpuks kasvas nende jaoks pinge liiga suureks ja nad lasid õhu välja…

Kuni minul seal autos tuli mõte. Teate nagu on mõnes telemängus et saab sõbrale helistada ja küsida küsimuse. Seda ma tegelikult tegingi. Ehk ma kirjutasin paarile tuttavale FBs ja küsisin neilt küsimusi. Et nad saadaks mulle 3 küsimust mis neil lambist tuleb.

Siin on mõned jagatud küsimused:

1. Kas sa oled valmis?

2. Millal on õige aeg?

3. Kas suudad püüda tuult väljal?

4. Kas tahad mu lambile uue pirni tuua?

5. Kas mu lamp jäi sulle ette?

6. Kas ma peaks lambid välja vahetama?

7. Mis on sulle praegu oluline?

8. Mis värvi on armastus?

9. Kuidas kuningas kuu peale kippus?

10. Kuhu edasi?

11. Millise looma endale võtaksid?

12. Oled sa praegu õnnelik?

13. Mis on elu mõte?

14. Miks sa oled naine?

15. Mis on praegu minu kõrgemaiks hüvanguks?

Huvitav oli see, et tegin seda eksperimenti ca 1 tund. Võtsin ühendust FBs suvaliste sõpradega ja palusin neil mulle küsimusi esitada. Kokku tuli selilne kirju kompott. Kui ma küsimusi vaatasin, tuli minusse selgus. Koheselt ka teadmine millise tee peale ma pean välja keerama. Kas pole imeline? Nendes lühikestes vestlustes saime kõik omamoodi panustada üksteisele ning ka kontakti luua. See oli imeline! Aitäh teile ja vaadake mis sellest välja tuli!

BB8paradisevillageNii, et nüüd tead, mida teha kui ringteele satud!

1. Tee kohe mitu ringi kuni pea ringi käima hakkab. See võib su juba välja lülitada vasakust ajupoolkerast ja sisse lülitada parema. Parem on see ajupoolkera, kus paikneb su loovus. Ja loovus võib anda sulle uusi juhiseid mida edasi teha. Samuti ühendada sinu sisemise teejuhiga. Ja tema juba ei valeta!

2. Küsi teistelt küsimus ja mida absurdimad ja ‘lambist’ need on, seda vingemad need on, sest seda täpsemad need on sinu jaoks!

3. Järgne juhatusele milline väljasõit valida ja sõida ringteelt välja! Isegi kui sa ei tea kuhu see tee viib, siis lase usaldusel end juhtida.

4. Ja mõni ringtee võib isegi juhatada PARADIISIKÜLLA täis üllatusi!

____________

Jaga minuga kas see lugu ‘rääkis’ sinuga? 

Kas sul on olnud sarnaseid olukordi?

Kas sõidad ringteel mõnikord lihtsalt huvi pärast ekstra mõne ringi? 

Kui sa pole veel ringteel mõnda ekstra ringi teinud, kas oleksid valmis proovima ja siis jagama mis tunne ja kogemus see sinu jaoks oli? Kas üllatasid ka oma kaassõitjaid?

Kas proovisid küsimuste tehnikat ka ise teistega?

Kirjuta ja jaga oma küsimusi siin selle loo all minu ja teistega!

AItäh, et panustad oma aja ja tähelepanuga uue ja teadlikuma maailma loomisse!

BB15Crystalralaksmiadventure

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This