Select Page

greenlightedgesTäna olen ma nutnud. Ma nutan võibolla aastas kolm korda. Noh selle aasta norm on siis täis. Tuli üks mees ja ütles mulle mis ta minust arvab. See ei peaks ju mulle korda minema? Aga läks, südamesse läks. Kui midagi pannakse kokku mingite väliste informatsioonide kohaselt, mis minu südames ei helise tõena, siis võtab natuke liimist lahti. See tundus kummaline kuidas see toimus.

Inimene andis oma väite, mis tema arvates on vale minu elust ja olemisest. Ehk ta mõistis mind hukka. Mind ta ära ei kuulanud. Sellistel puhkudel on väga hea lihtsalt istuda ja ütelda: ‘Jah sul on õigus.’ Siis ongi kõik korras. Aga kui sees on ikka torm, tuleb asjasse natuke süveneda.

Hakkasin siis uurima mis see tähendab kui keegi mõistab mind hukka?

Kui mu eneseväärtus on tugev, siis ei mõjuta ükski väline tegur meie sisemist väge. Kas siis tähendab, et mu eneseväärtus oli nõrk või mis siis tegelikult juhtus? Ma vaatan juhtunule tagasi. Ta ajas mu oma väest välja, siis ründas ja siis tuli lohutama. Huvitav muster ja väga tuttav.

Sorisin natuke oma minevikus. See on juhtunud korduvalt ka enne. Muster on käinud nii.

kaedplainKõigepealt avab mees mind kas pakkudes midagi mulle või muul moel, nii et ma usaldan teda ning avanen. Nii et ma tunnen, et ma olen avatud ja valmis panustama, energia voolab täiega mehe poole. Kuid tavaliselt on sattunud mees, kes pole oma natuurilt väga tugev. Kuna ma olen väga tugeva energiaga ning väga intensiivselt toimetan, siis tunnevad paljud mehed end selles  ruumis kas alaväärsena või nõrgemana. Kuigi ma ei tee selleks, et nad nii tunneks mitte midagi. Ma olen lihtsalt kes ma olen. Seejärel tekib situatsioon, kus siis tuleb mind ‘korrale kutsuda’ ja ütelda, et olen teinud midagi valesti või mitte nii nagu peab. Seepeale võivad mu haavad avaneda, võin isegi nutma hakata. Mees tuleb siis lohutama. Ise tunneb ta ennast suurepäraselt, kuna on nüüd see tugev, kes saab olla toeks. Ning samuti on sedasorti mees mitte otseühenduses oma vaimuga, sest kui ta seda oleks, ei peaks ta minult läbi sellise shoki energiat röövima.

Saan ju aru, et me koosloome kõike. Ka selliseid situatsioone.

Seejärel oli mul täna koosolek mitmete meestega skypis kus sama muster jätkus. Seal küll teisel tasandil. Tundsin end kui nähtamatu. Lõpuks ühe teise mehe toel, sain ka natuke sõna sekka ütelda ja rahunesin maha ja mind isegi kuulati natuke ära.

Tasakaalu aitas mind täielikult tagasi rääkimine mitme erineva naisega. See kuidas nad mulle ruumi hoidsid, nalja tegid ja kohal olid, oli võrratu. Suur tänu teile Tiina ja Jane!

Siis hakkasingi mõtlema, et kas siis tõesti on inimene saar? Et kõige lihtsam on asju ajada üksinda ja elada omas mullis?

picasa anger emotion red crystalKui veelgi sügavamalt sellesse plahvatusse süüvisin, siis seal oli veel üks lisadetail. Mees oli saanud oma sisemiselt naiselt mingi sõnumi. Ta tõlgendas seda, kuid ta vahendas seda oma kandilises robustsuses (seda saab aga iga mees õppida pehmemalt väljendama). Kui ta oleks seda teinud täie teadlikkusega ning väljendanud pehmelt, vaimuga ühenduses olles ja ka valinud sõnu ning hoidnud ruumi, poleks plahvatust toimunud ja antud situatsioon oleks mind hoopiski tervendanud, mitte uut haava löönud.

Siis tekkis minus küsimus, et kas ma siis proovin konfliktidest eemale põigelda ja nende eest põgeneda, või mis siis tegelikult toimub?

Keha ja vaim andsid ka vastuse. Mõnikord on mingisuguseid kihte vaja lahti raputada läbi shoki või läbi ootamatu plahvatuse. See lööb lahti mingid sisemised osad või rakud, millede vahele on kinni jäänud osakesi, mis mingil muul moel sealt lahti ei logise. Seega ärajooksmine ei vii meid kuhugi. Uue aja energia on teadlik ja leiab meid ikka ülesse ja koosloomes tuleb uus laine, plahvatus või laava, mis järgmise kihi lahti lööb.

Ja kui nii on juhtunud kord korra järel, ja aastaid, siis hakkad paratamatult mõtlema, et kaua see kestab ja kas see on lõpmatu jada? Sellele küsimusele ma vastust ei tea, ning tegelikult polegi see oluline, oluline on olla kohal ja kindlasti mitte asju sildistada – paha või hea; valge või must. Las kõik lihtsalt olla. 

Anni Sennov väidab ka, et Mehhikos on eriti tugev kristall ja kuldenergia, mis on väga puhastava toimega. 

Läbi kallistuse puhastama?

kallikaameradcrystalralaksmiTäna toimub Eestis kallistussündmus, mida aitan koosluua siit Mehhikost. Las mees ja naisenergiad tantsivad ja kallistavad ning embavad end üheks ühtsuseks ja puhastavad ära kõik selle, mis takistab meil avarduda ja tantsida vaimuna kehas. Meil on seda vaja. Et mehed kuulaks naisi ära ja naised kuulaks mehi ära ning leiaksime kuldse kesktee. Võibolla ongi selleks kallistus? Laseme kallistusel lahustada kõik vanad mustrid ja mees ning naisenergiatel tantsida!

Jaga minuga kas sinu elus on olnud sarnaseid situatsioone nagu ülal mainisin?

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This