Select Page

Viimane uudiskiri, mis tegin oma vanades listides läks välja ca 6 kuud tagasi. Olin oma elus päris suures pöörises ja oli vaja palju puhastustööd. Nüüd on uued sihid paigas ja siin on uue uudiskirja üks väike osa. Uus uudiskiri läheb kohe kohe välja a-weberi kaudu. Kui sa pole veel jätnud oma emaili (eestikeelse lehe paremale poole alla), siis tee seda. Uudiskirjades jagan ka sageli põnevaid nippe.

Kokkuvõte tegevustest ja seiklustest  

Jaanuar kuni Märts – London

IMG_1082Viibisin Londonis. Uurisin võimalusi seda valida oma uueks baasiks maailmas. Tegin mitmeid kursuseid sealsetele inimestele ja käisin ka ise mõnedel suurematel koolitustel. Kuid Londonis elamine ei toiminud. Võib-olla olin valede inimestega? Võib-olla polnud ajastus õige, kuigi kõik märgid viitasid sinna. Jäin väga haigeks ja pidin seiklema Mehhikosse, et oma tervis korda saada.

Märts – Aprill – Mehhiko, Cancun

crystalralaksmiakumalweightlossTervendasin ennast läbi päikese ja ookeani ning sain oma keha tagasi tippvormi vaid paari kuu pärast. Samal ajal alustasime uue 6-kuise online koolituse Ettevõtlusjoogaga koos oma uue koostööpartneriga. Liitusin veel mitme projektiga, et saada oma uue elu platvorm paika. Üks neist sisaldas endas Chicago 5000 inimese sündmust, mis andis väga palju inspiratsiooni edaspidiseks. Peamiselt töötasin online projektiga ja valmistasin ette kursuseid Eestis.

 Mai – Juuni – Eesti ja Mehhiko – Puerto Vallarta

EE parnu bars grupisTegin mitmeid Access ConsciousnessiTM koolitusi ja tegelesin ka individuaalsete klientidega ning samal ajal tegin suuremaid kokkuvõtteid oma elus Eestiga. Juuni lõpus seiklesin tagasi Mehhikosse, seekord siis läänekaldale. Seal osalesin Organic StretchinguTM Õpetajate koolitusel, mis oli imeline. Peale koolitust otsutsasin siia kauemaks jääda, et iseenda olemus ja keha ning elu rohkem paika saada.

Juuli – August Mehhiko – Mehhiko, La Cruz, Bucerias

145_1507* Juuli keskel tuli idee hakata tegema dokumentaalfilmi Pat Henryst, Organic StretchinguTM loojast. Maagilised juhtumised viisid selleni, mis juhatasid minuni kaks maja mida sain valvata ja lisaks ka kaks vabatahtlikku projektitaotluse redigeerijat. Nüüdseks on tekst peaaegu valmis. See on olnud väga sügav töö.

stretchdanceinvitation

* Lisaks alustasin StretchDance in the Sea (Venitustants meres) tunde, mis olid väga võimsate tulemustega kõikidele osalejatele, sealhulgas ka mulle. Mitte ainult ei kaotanud ma kaalu vaid ka kõike muud oma elust, mis mind enam ei toetanud.

* Astusin välja ka kahest suuremast süsteemist, mis ma tundsin mind enam ei toetanud.

* Valmisid uued kodulehed www.cyrstalralaksmi.com ja www.crystalralaksmi.com/eesti

* Sain kogeda ja tutvuda paljude kohalike välismaalastega, kes jagasid minuga oma usaldust, oma heldust ja lahkust kogu oma südamest. Nad mitte ainult ei jaganud oma südameid minuga, vaid ka oma kodusid! See on harukordne!

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This