Select Page

IMGP9091maryKes on Crystal Poppins?

Kui ma vaatan ajas tagasi viimse 2 aasta peale, siis olen sel kujul elanudki. Olen olnud Crystal Poppins (nagu Mary Poppins) – ilmun, inspireerin ja liigun edasi. Iga kord toob see inimestes, kelle juures viibin esile suuri muudatusi. Ma arvan, et see on kõikide detailide kokkumäng, universumi tants, kus iga osake panustab rohkemale teadlikkusele. See ei olene tõesti sellest kas ja kui ‘raskelt me tööd teeme’ vaid kui ‘targalt’.

Londonis elades tõin lisaväärtust ühele sõbrale 2,5 kuu jooksul rahalises väärtuses ca 30 000 naela, pluss kõik lisatehnikad, mis ma temaga jagasin, mida ta saab korduvalt kasutada, et veelgi suuremat lisaväärtust lisada. Hiljuti sain temalt tänukirja, kuna tema unistuste partner ilmus ta ellu ja kõik toimib ja voolab nii nagu tema soovib ning raha teenib teda kui ta seda soovib. 

Selle kuu RAHANIPP!

Hiljuti küsis interneti teel minu üks hea sõber nõu. Ta oli probleemi ees, kus oli saanud kooli sisse, aga ei olnud raha, et seda rahastada. Ma vaatasin ta situatsiooni, ühendusin energiatega ning ütlesin, et mis oleks kui ta järgmise nädala jooksul panustaks teadlikult naistele iga päev kasvõi väikeste asjadega – nagu kompliment, abi millegi tegemisel, või tassike teed. Ta tegi seda. Mis juhtus nädala pärast? Ta sai endale kõik vajalikud rahafondid.

Võite ütelda, et juhus? Huvitav, kuid iga kord kui soovitusi teen, siis inimeste väärtus tõuseb ning nad saavad seda, mida soovivad? Ja nii juba viimased 13 aastat?  Nii, et see on selle kuu Rahanipp ja proovi järele!

picasaeuros plainKuna praegune maailm muutub ja eelkõige läbi naisenergiate tervendamise, siis iga kord kui panustate naisenergiatele, pole siis vahet kas iseendas või väljastpool (kehtib ka naised – naiste puhul), siis tekitate rohkem voolamist ja küllust mis iganes vormis seda vajad. Loomulikult kui sellega on veel kinni jooksnud ka teised hammasrattad, on vaja lisanippe.

Kuid point on see, kui te olete ühenduses oma naisenergiatega, siis saategi kõike seda, sest teie sisemine NAINE on teie sisemine GPS, kes näitab teed ja kunagi ei valeta. Meie oleme aga uskunud, et see on keegi väljastpoolt.

Kui sa soovid raha teemaga veelgi tegeleda, siis soovitan uurida toodete alt  ka rahamagneteid, mis annavad sulle ka sissepääsupileti VIP rahamagnetite klubisse Facebookis (üks inimene sai selle tootega uue tutika auto täiesti tasuta).

Räägi mulle kas mis kogemused sinul küllusega lood on?  Kas sul on teistega mingeid oma külluse nippe jagada? 

Kui soovid oma külluse ratast täielikult aktiveerida, siis vaata täpsemalt kuidas SIIT. 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This