Select Page

inner mancollage

6 kuud tagasi sain ühenduse oma sisemise mehega. Ei ta ei saatnud mulle faxi, emaili ega kirja. See tuli otse läbi teise inimese.

Mu sisemine mees hakkas minuga rääkima. Iga sõna mida ta ütles, avas mind järjest rohkem, pisarad voolasid mööda põski alla ning mulle tundus nagu ma oleksin tibu, kes just oma noka mitmete kihtide koorte vahelt välja pistab.

Iga sõna tundus mu olemusele nagu õrn pai, ning iga sõna oli sügavast teadmisest ja tundlikkusest. See ei saanud keegi teine olla, sest ta tõesti teadis ja tundis mida rääkis. Ta teadis ja tundis mind läbi ja lõhki. Ta teadis kõige intiimsemaid saladusi minust. Mu südamest ja mu kurbusest. Ta andis mulle ka oma nime. Peale seda jätkas ta oma sõnumite edastamist läbi erinevate märkide, inimeste, situatsioonide. Olin sattunud nagu vaimsesse orienteerumismängu. Aga mulle sellised põnevad seiklused meeldivad, nii et ma ei punninud vastu, vaid mängisin kaasa.

Üks nendest tõi minuni ‘Suur Gatsby’ filmi. Käisin seda kinos 7 korda vaatamas. Alguses ei saanud aru mis mind nii selles filmis võlub, aga ajapikku sain aru, et kvaliteedid, mida meeskannabkatelGatsby esindas olid paljuski minu sisemise mehe kvaliteedid. Lahkus, küllus, viisakus, hoidmine, tähelepanu, südamlikkus, ehedus, ausus südameasjades jne. See film hakkas muundama paljut minu sees ja ka minu ümber. Inimesed, nende elud ja osad kvaliteedid muutusid nagu iseenesest. See film kodeeris mind täielikult ümber. Hakkasin järjest rohkem tõmbama endani õnnelikke paare. Hiljutine kogemus – kolm paari kõik megaõnnelikud abielus. Erinevad rahvused ja maad. Nii lahe!

Siis juhtus paar väga suurt sündmust, kus mu sisemine mees juhendas tervendama ühe teise inimese sisemist meest. See oli nii võimas ja sõnadega kirjeldamatu, et selle inimese elu peale seda oli täielikult muudetud. Ja nii oli ka minu. Tundsin ennast nagu näitlejat, kes oli totaalselt astunud rolli sisse, nii, et mul oli isegi paar päeva tegu, et rollist välja tulla.

Siis tuli teha valik, kas tulla Mehhikosse või mitte. Proovisin ka küsida teiste arvamust ja soovitusi. Sain aru, et see oli oluline valik. Lõin selle reaalsuseks üle kivide ja kändude ja ookeanide. Seekord tundus tõeliselt nagu mu sisemine mees pani mind proovile. Ma pole mingi viriseja, võtsin kohvri kaasa ja läksin. Ilma teadmata millal naasen, kui kauaks jään ja kus elama hakkan. Läksin järjekordselt täielikus usalduses. Pea ees vette.

Tegin läbi Organic Stretchingu® Õpetajate kursuse. See oli väga võimas kogemus ja sain palju ideid ja inspiratsiooni edasiseks. Olin oma viimased 13 aastat pannud ‘maailma tervendamisele’ – kuid kuidas oli lugu minu isiklike sihtmärkidega? Nagu mu isiklik õnn, mu isiklikud soovid?

Siis võtsin vaikusehetke. Istusin maha ja olin meditatsioonis ja kuulasin mis mu sisemise mehe edasised juhised olid. Võite küsida, et kuidas need siis tulid? See on nagu sisemine teadmine, nagu siis kui tuleb intuitsioon, mis ütleb, et nüüd tee seda ja mine sinna või ära mine sinna. See oli nagu vaimne orienteerumismäng.

kaedplainMa tean, et mu sisemisele mehele meeldib põnevus ja katsumused ning üllatused. Ning järgneva kahe kuu jooksul sai mu sisemine mees kõike seda kogeda, sest ta ise lõi seda, kuid seekord koostöös minuga. Enamus aja oli see olnud nagu erinevates osakondades loomine, nüüd olime ühes ruumis koos loomas. Milline vahe!

1. Sõnum oli – pane järgmise kuu aja jooksul fookus iseendale ning lõdvestumisele. Käi iga päev ookeanis ujumas ning see ongi kõik. Siis ole tähelepanelik edasise suhtes ja saad edasised juhised.

crystaldocufocus2. Tundsin, et olin täiesti tühi, mu projektid ja missioonid olid kõik omamoodi lõpule jõudnud. Mu sisemine mees igavles. Andsin talle siis uue eesmärgi, anda mulle uued sihtmärgid. 13 päeva pärast pani ta selle mulle ‘pähe’ ja kirjutasin selle välja – ca 6000 sõna tuli nagu oavarrest – minu uus sihtmärk – osa globaalsest eluülesandest. Kui see minust välja tuli, oli see nagu sünnitus või kunstniku orgasm. See oli uskumatu, mis peale seda lahti läks.

3. Käisin jätkuvalt iga päev ookeanis. Ühel päeval tuli ookeanis mõte, et nüüd hakkad tegema siin ookeanis tunde – venitustantsu soojas ookeanivees ‘StretchDance in the Sea.’ Nii oligi. Kuu aja pärast oli mul esimene tund ja inimesi tuli järjest juurde. Me avastasime kõike põnevat ja panin kokku kogu oma eelnevate aastate kogemused vees, inimestega ja kõige muuga. Tundsin, et astusin oma väe keskmesse. Inimesed muundusid oma soovitud suunas, mina olin rahul ja keha oli väga tasakaalus ja rahul. Panin oma ideed, mida olin mõelnud praktikasse, ning mitte üksi, kaasasin siia juurde ka inimesi. Tegime seda süsteemitu süsteemiga. See oli võrratu protsess!

4. Tegin ühe kolleegi õhutusel ühe kinkeseansi ühele inimesele ning see tõi mulle järgneva kuu aja jooksul ca 6-7 klienti, kust omakorda tulid uued kogemused ja kontaktid. See kattis mu järgmise 1,5 kuu kohaliku söögiraha.

writers group collage5. Ühinesin erinevate sotsiaalsete gruppidega reaalses elus mitte Facebookis (tantsugrupp, tangogrupis käisin külas, siis veel purjetajad ning kirjanikud). Üks neist oli tantsugrupp. Sealt tulid mu uued tantsijad veetundidesse ja lisaks veel siis kaks võimalust kirjanike klubist majade valvamiseks.

Hakkasin oma sisemisele mehele vabandama miks ma ei saa oma projektidega tegeleda, ning ta muigas selle peale. Pani mu taldrikule 3 kuud tasuta elamist, ajas kohale kõik muud kliendid, mis kattis söögiraha. Ning siis muigas, et noh mis sa selle peale ütled? Ma kehitasin õlgu, istusin maha ja hakkasin tööle. Tema hõõrus rahulolevalt käsi ja patsutas õlale: tubli tüdruk! 2 kuu pärast vaatasime nimekirjad üle. 90% sihtmärkidest on saavutatud. Selle peale lõime patsu ja viskasime viie!

6. Oli õhtuid kus soovisin, et minu kõrval oleks väline mees ja hoiaks mul lihtsalt kasvõi ümbert kinni. See oli nii suur vajadus, et vahest nutsin end magama. Siis küsis mu sisemine mees, et kas ma sooviksin, et tema seda teeks? Noh miks mitte. Uinusin nagu beebi koheselt tundes end turvaliselt ja hoituna.

Võite nüüd ütelda, et jah Crystalil on head suhted oma ‘väljamõeldud sõpradega.’ Ükskõik kuidas te seda nimetate, kuid kindel on see, et see toimib minu jaoks. See 2,5 kuud siin Mehhikos on tänu mu sisemisele mehele aidanud mul jõuda tagasi iseendasse ja iseenda koju.

Selles 13ne. aastases seikluses, kus proovisin teistele meele järgi olla, neile meeldida ja tuua neile tööriistu kätte – olin ma ennast täiesti ära kaotanud. Ma ei teadnud enam kes ma olen, miks ma siin olen. Tõeline must auk.

tantraqueenNing tean, et mina kui naine olen nüüd täiesti uus naine. Kohtasin siin ka meest, kelle hüüdnimi oli sarnane minu sisemise mehe nimega. Mõtlesin, et võibolla siis nüüd leidsin oma välise meespartneri. Selgus, et vaatamata väga suurele sobivusele, oli selles koosluses 3 erinevat asja, mille suhtes ma ei saa teha kompromissi, sest siis ma lahutaksin ennast endast ära.

Mu sisemine mees on aidanud mul jõuda iseendasse ja jääda iseendale kindlaks.

Ta andis mulle selle mehe kohtamisega märku, et ma olen väga lähedal oma välisele mehele ning et ma ei annaks alla. Ning isegi kui ma teda ei leia siinses kehastuses, seda välist meest, on olemas mul mu sisemine, kellega mul pole isegi vaja abielluda, sest me oleme lihtsalt ühe osa kaks erinevat poolt.

Siis tuli mu sisemine mees, ulatas käe ja ütles: tule ma näitan sulle su oma sisemist kuningriiki. Sa pole siin kindlasti enne ringi vaadanudki. Mulle avanesid kuninglikud aiad, lossid ja võimalused ning maagia, mille sarnast ma isegi eelnevalt ei ole osanud ette kujutada. Ning mis kõige peamine – olin leidnud esimese mehe planeedil Maa, keda ma usaldasin. Sest teadsin, ta peaks ikka täitsa loll olema kui seda kuritarvitab. Mina olen ju tema kuningaloss. Tema kuninganna.

IMGP6549

Tema oli see mees, kes nägi mind rannas, nagu pärlit maas helendamas. Kui teised olid sellest 13 aastat mööda käinud ja arvanud, et see kindlasti on võlts, sest kuidas muidu see seal ikkagi vedeleb, siis tema võttis selle ülesse ja pühkis liivast puhtaks, pani selle oma südametaskusse. Ja silitas veel pealekauba ning ühmas vaikselt: ‘minu hinnaline’ ning muigas mõnuga suunurgast.

Ta teadis, et nüüd oli leidnud puuduva tüki iseenda impeeriumi tõeliseks toimimiseks ja kuningriigi elustamiseks. Ning tema pärlike seal taskus teadis, et kõik on võimalik ning kõik on hästi. Pole vahet kas olla taskus, südames või põues. Mis loeb, on see, et pärl on leitud.

IMG_5941Kui iga naine tervendaks endas oma sisemist meesaspekti, mis saaks maailma naistest?

Mis saaks maailma meestest?

Mis saaks maailma lastest?

Nii minu sisemine mees kui ka sisemine naine olid väga palju haiget saanud ja aastaid oma haavu lakkunud. Nüüd on aeg püsti tõusta ja toimetama hakata täielikus väes. Kus sisemised naised ja mehed mitte ainult ei tantsi ühes taktis ja ühte tantsu, vaid ka tõeliselt koosloovad mitte ainult lapsi, vaid ka uusi universumeid, ning lisaks sellele ühinevad ja ühenduvad nii kehas kui vaimus, siis mina kui vaim inimkehas saan luua oma maapealse paradiisi.

See lugu sai tänasest inspiratsiooni kui tegelesin ühe kliendiga, ning suur aitäh sulle, sest ma sain aru, kuidas ma polnud oma sisemisele mehele isegi aitäh ütelnud kõikide nende vägitegude eest, mis ta juba praegu on taldrikule toonud. Selle looga ütlen talle aitäh. Südamest!

Ja sina ära tee nii nagu minu sisemine mees juhendas! Sina istu maha ja kuula mis sinu sisemisel mehel sulle ütelda on. Kuula ta ära. Uuri kas ja millega ta rahul ei ole?

Antud teema on aktuaalselt kasutusel ka Kiirtee Iseendasse Seikluse onlinekoolituse programmis.

picasa gatsbyquestionKogu see seiklus lõi uue teenuse – sisemise naise ja mehe tervendamise seansi. Loe selle kohta siit!

Imelist sisemise mehega tantsu kõigile (ka meestel on sisemine mees!)

—————————-

Jaga minuga oma mõtteid, kogemusi ja ideid sisemisest mehest ja tema tervendamisest ning koostööst!

Loe lisa iseenda tervenduse kohta Hawaii andestusmeetodi kohta siit

collagemichaelmeJätkulooks. Minu sisemine mees oli teadlik ja juhtis mind kokku oma tõelise kuningaga Michaeliga detsembris 2014 siinsamas Banderas Bay kaldal. Sellest seiklusest on praegu loomisel raamat.

Seega – oma sisemiste sõpradega tasub mängida, sest nad võivad meil aidata luua suuri ja uusi tulemusi välises reaalsuses;)

Minu sisemine mees on väga julge – 1. oktoobril 2016 inspireeris ta mind abielluma iseendaga ja panin paari oma sisemise mehe ja naise. Korraldasin endale ise pulmad vaid ühe nädalaga. See lugu jõudis ka eesti ajakirjanduse esikaantele nii nagu ka rahvusvahelises meedias.

 
Õhtulehe artikkel Sirje Presnali poolt, kes osales ka pulmas, loe seda siit.
 
Siit saab leida osad digitaalsed lingid: 
 
fullblowngoldenqueenRahvusvaheline kajastus: 
The Sun UK siin:
 
Dailystar UK siin:
 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This