Select Page

MExestgroupPõhjus miks ma pole viimastel päevadel kirjutanud on see, et ma juhtisin lahedat seiklust Mehhikos 4-le vaprale eestlasele, üks neist vaid 6-aastane. See oli minu jaoks esimene kogemus teha grupile, kus on ka üks laps. Lapsed on muidugi väga erinevad, ja meie grupi liige Sofia oli tõeline kangelanna, isegi tugevam kui meie kõik kokku.

Kuna mul on hiljuti olnud mõned väga negatiivsed kogemused selles vanuses lastega siis olin selle suhtes alguses üsna kahtlev, aga lIhtne loogika on seal väga paljuski see – et laps peegeldab oma vanemaid. Kui vanemad on tasakaalust väljas või ei pane enda elus piire või ei kehtesta ennast, teeb ka laps sedasama.

Sofia oli tasakaalus, rahulik, vaikne ja väga kohal ning kuulav. Milline nauding oli temaga koostööd teha ja koos luua! Ja milline õpetaja! Wow! Ma mõtlen milline elukogemus tuleb sellest Sofiale nüüd kui ta on läbi käinud mitmest situatsioonist, millest isegi mina 37-aastasena kahtlesin läbi minna. Oleks meil veel paar päeva olnud, oleks ta saanud ka ühenduse oma merineitsi olemusega täiel määral. Ma kirjutan sellest erinevaid lugusid nüüd veel takkajärgi mitu päeva jutti.  Nii, et hoia käsi pulsil.

MEX mermaid grouphug

Üldiselt kokku võttes. Olin 4 päeva tõeliselt iseenda elemendis, tegin ja olin 100% see, kes ma tegelikult olen: ruumihoidja, südameruumi looja, avarduja, usaldaja ning seikleja ning teadlikkuse sild jne. Ja see oli nii kaif, teha terve päev otsa ainult seda, mis mulle täielikult meeldib ning on minu annete tuumik. Maagia ning imed, mis juhtusid nende päevade jooksul olid väga suurepärased. Uskumatud lausa!

Olen tänulik, et leidub selliseid hulljulgeid eestlaseid, kes tulevad teisest maailma otsast minu juurde Mehhikosse, proovima Organic StretchingutTM või siis StretchDance in the Sea või muid uusi asju millga tegelen – seiklema ookeanis, ujuma – purjetama ja seiklema läbi dzungli, kohtama kohalikke ja voolama usalduses ilma kella ja ilma kuupäevadeta. Usaldus mis ma õppisin enda, maailma ja seiklejate suhtes oli uskumatult suur ja võimas ning väge täis. Olen nii tänulik teile armsad Anu-Liis, Tiina, Gerda ja Sofia!!!

Seiklus ja ime ime otsa vormis ennast. Totaalses kerguses ja voolamises. See planeet on nii imeline koht kus olla. Ja see pole planeet kus kannatada. Kannatus on valik. Kui sulle ei meeldi midagi oma elus, sul on võimalus kohe teha uus valik ja uus elu luua. See on tegelikult lihtsam kui sa arvad.

Kui sulle antaks võlukepp – ning üteldakse, et nüüd on sul võimalus muuta oma elu selliseks nagu sooviksid ja mingeid takistusi enam pole, mida sa siis teeksid või võluksid? 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This