Select Page

kallistuskettcrystalralaksmisydaCrystal Ra Laksmi korraldas aastal 2009 kallistusketi Raekoja platsil Tallinnas, kohale tuli pea sadakond vaprat kallistajat. Läbi selle sündmuse tervendasime ja lõime uut harmoonilist kodanikuühiskonda. Peale mitmeid noorteööde kallistusrekordeid, mida ka Crystal juhtida aitas, on taas aeg kallistusi avalikku ruumi tuua.

Eesti Ühiskond on praegu väga suurte muudatuste pöörises. Vanad süsteemid lagunevad ja uued pole veel välja kujunenud. Selle kõige keskel on palju eestlasi, kes on kaoses. On kätte jõudnud aeg, kus “Mina” ja “Meie” tasandid abielluvad igasühes individuaalselt ja seejärel kõige ümbritsevaga lõimudes.

Kallistus tugevdab immuunsust, pikendab eluiga, noorendab, loob harmoonia hormoone, loob lähedust. Kui kallistame, ei ole võimalik hoida endas viha, eraldatust või eemaletõugatust. Kallistuses sulab kokku nii must kui valge. Kallistused aitavad ka gripiviiruste vastu, mis sügiseti kimbutavad. 

kallirallicrystalralaksmiraekojaplatsKodanikualgatusena kutsub Crystal Ra Laksmi koos teiste vabatahtlikega nagu Jane Soodla, Raivo Orgussaar ja Mati Oja jpt tulema kokku, et kallistada. Läbi selle sündmuse tuua rohkem avaliku tähelepanu ette ‘kallistus ja lähedus’ kui üks olulisemaid väärtuseid ja essentse inimeseks olemisel. Kallistus loob ühtsust ja kokkuhoidmist. Mis oleks selleks vaja, et eestlasted saaks peale “laulva revolutsiooni rahva” ka “kallistusrahva” kuulsuse?

6. oktoobril kell 11 – 14 Tammsaare pargis,Tallinnas

13. oktoobril kell 13 – 17 Sõrpuse Kino ees, Tallinnas

kallikaameradcrystalralaksmiTantsime kallitantsu, jagame kallistuse kiirkursust ja kallimänge ning kontakti oma loovusega ning mängulisusega. Lisaks on olemas võimalus vabas mikrofonis jagada oma südamesõnumit. Loome ka muusikat ja harmoniseerivaid helisid. Ühiskonna muutumine käib ühe üksikisiku kaupa – üks harmooniline ja teadlik inimene loob uue tasakaaluka kodanikuühiskonna.

Muudame Eestit ühe kallistuse kaupa! Tule kohale ja jaga infot oma sõpradega!

Lisainfot:

Registeeri osalus sündmuse peakorraldajale Crystal Ra Laksmile newflowinfo@gmail.com või otse siia vajutades.

6.10 vastutav juht Jane Soodla, soodlajane@hot.ee

13.10 vastutav juht Raivo Orgussaar, raivoorg@yahoo.com

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This