Select Page

Kas sul on olnud kogemusi, et sa töötad palju ja teed kõike isegi nii nagu ‘Saladuses’ juhendati ja ikkagi on sul rahaprobleemid? Uuriksime millest need tulevad?

Kuna elan enamus aja välismaal, siis soovin luua ka järjest suuremat muundumise toimet maailmas, seega hoian kogu aeg kätt ka maailma mastaabis pulsil.  Siin on üks mu uus ja lahe avastus!

Tutvustan teemale panustajat Sonia Riccotit

Ma kuulan sageli oma lemmikkanalit https://www.awakeningtolifesabundance.com/

Eestikeelne tõlge oleks kanalile: ärkamine külluslikule elule. Seal räägivad maailma tasemel edukad tegijad küllusest. Tänane oli nii mõjuv ja inspireeriv, et mõtlesin sellest kokkuvõtte teha ja ka teiega jagada. Kes inglise keelt jagavad, need kindlasti võiks selle kanaliga liituda, sest sealt tuleb väga palju inspireerivat infot kogu aeg.

Ma praktiseerin praegu ühte uut fookuspunkti ja selleks on: Ole selliste inimestega, kes sind inspireerivad, kes on edukad ja positiivsed ning tasakaalus. Kui mul neid inimesi alati käepärast pole võtta füüsilises maailmas, siis on miljoneid võimalusi virtuaalses maailmas. Nii et ole sinagi nutikas!

soniaOn olemas igasuguseid teooriaid, ja siin on väga head soovitused Sonia Riccotilt.

Sonia Ricotti, on number üks bestseller kirjanik raamatule The Law of Attraction Plain and Simple: Create the Extraordinary Life That You Deserve. (Külluseseadus – Selge ja Lihtne: Loo see Eriline Elu, mida sa oled Väärt).

Ta reisib ümber maailma kui motiveeriv esineja, et inspireerida inimesi elama oma parimaid elusid. Ta on kaasvõõrustaja mitmetele populaarsetele raadioshowdele nagu Lead Out Loud Talk Radio ja tal on olnud võimalusi intervjueerida parimaid transformatsioonilisi juhte meie ajal. Soniat intervjueeritakse korduvalt suures massimeedias (Tv, raadio, trükis) sealhulgas ka Oprah ja Friends Radio, FOX TV ja Steven ja Chrisi Shows. Ta on ka president projektile (Lead Out Loud) (transformeeriv enesearengu firma). Ta on ka humanitaarsetes projektides osaleja üle terve maailma.

Rohkem infot tema kohta saad siit: https://leadoutloud.ca/

Isegi kui kõik uksed on sinu ees kinni, siis sinu ülesandeks on natuke sellest eemalduda, sest kõik halb on millekski hea. Ja kui sa oled eemaldunud, siis näed ka uut ust, kust sisse minna. Pole mõtet võidelda end läbi sellest uksest, mis on kinni.

Kui Sonia endalt küsis suures kriisis, et mida ta teha tahab, ei osanud ta sellele vastata. Selgus, et tal oli kõik, mida ta soovis juba olemas. Ta jättis orav rattas jooksmise, tundis enda väärtust ja kohalolu ning alustas oma seiklust eneseavastuse teel, mis tõi teda mitmete edukate võimalusteni.

Kuidas ta leidis Oprah

Üks lugu oli tema mõtteprotsessist kuidas ta toimis, et muuta oma vastumeelsust ühe Chicago sündmuse osas, kuhu ta oli kutsutud. Lõpuks kui ta sai kätte oma uskumuse sellega seoses, siis esitas ta küsimuse, et mis saaks olla parim mis võiks selle sündmusega kooskõlas toimida? Ta oli just värskelt välja andnud uue külluse ja külgetõmbeseaduse raamatu. Ta mõtles mis või kes on veel Chicagos. Tal tuli kohe meelde Oprah. Seepeale hakkas ta otsima kuidas saada ligi Oprah teamile, et sellest teada anda. Selleks kulus tal intensiivselt mingi 12 tundi. Lõpuks tuli tal pähe hakata lihtsalt emaili aadresse välja mõtlema ja huupi meile saatma. Enamus tulid tagasi, aga lõpuks üks läks läbi. Ta saatis niimoodi ca 60 meili.

Järgmisel hommikul sai ta ka kohe vastuse Oprah produtsendilt, kes oli tema raamatust väga huvitatud. Nii lepiti aeg kokku millal kohtuda tema sealviibimise ajal. Kui ta raamatut produtsendile näitas, siis produtsent ütles, et see on tore küll aga see on sul endal välja antud, et meil oleks ikkagi vaja kirjastajat. Ta palus oodata kuni tegi telefonikõne ühele kirjastajale ja sai praktiliselt koheselt ka jah vastuse ning nüüd on Sonia raamat välja antud mitmetes maades ja mitmetes keeltes ilma, et tema sellega väga suurt vaeva peaks nägema. Nüüd esineb Sonia regulaarselt Oprah raadiosaates. Nii et kas räägime võimalustest või teadlikest valikutest midagi muuta?

Sonia soovitab:

5 sammu kuidas end iseenda august välja lükata ja tekitada tagasipõrge

rapidsuccess

1. Muuda oma teadlikke mõtteid ja suhtumisi!

* Pead muutma oma teadliku meele sellele tasandile, et saad funktsioneerida kõrgemal tasandil oma elus.

* Moodus kuidas tavaline inimene kasutab oma teadlikku meelt, ei ole piisav selleks, et saavutada suurt edu oma elus.

* Sageli inimesed tunnevad end abitult, ilma lootuseta ja tunnevad, et tingimused nende elus on nende kontrolli alt väljas – mis ei ole tõsi.

2. Programmeeri ümber alateadvus (su uskumused)!

Alateadvuse märgistamise uskumused:

– Raha tuleb raskelt

– Mul pole piisavalt haridust, et vastu võtta piisavalt raha või hea töökoht

– Ma olen liiga vana, et olla rikas või edukas

– Kui mul on rohkem raha, siis on mul ka rohkem vastutust

– Raha ei kasva puu otsas

* Pead oma alateadliku meele ümber programmeerima ja vabaks laskma kõik selle mis on sind saboteerinud seestpoolt väljapoole ja takistanud sinu edu.

* Aastate jooksul oled sa endasse kogunud terve hulga piiravaid ja negatiivseid uskumusi ja need uskumused on saboteerivad ja blokivad sind vastu võtmast ja hoolitsemast edu eest erinevates piirkondades sinu elus.

* Sa võid ütelda, et sa soovid midagi või sa soovid midagi saavutada, aga kui sinu sügavuses – su alateadvuses sa ei usu, et sa võid sellega hakkama saada või sul on negatiivsed uskumused selle ümber, kuidas see võib mõjutada su elu siis kui sa selle saavutad… siis pole seda võimalik ka saavutada sinu elus. Sa ei manifesteeri siis mida sa soovid, vad seda millesse usud.

AAMEXjansmile

Janet Hudson in action

3. Tõsta oma vibratsiooni tasemele 500 või kõrgem.

* Külgetõmbeseadus väljendab, et sarnane tõmbab ligi sarnast ja et energia mida sa välja saadad maailmale on sama energia mida sa vastu võtad oma ellu!

 4. Vali inimesi, kellega sa oma aega veedad (sest sa saad nendeks).

* Seega kui soovid ligi meelitada positiivseid inimesi, asju, situatsioone oma ellu ja ülesse liikuda kiiremini, siis on üsna loogiline, et sa muudad oma energiat, nii et sa ise kiirgad seda ka teistele ja tõmbad seda ka oma reaalsusesse.

5. Tee kõike armastusega!

Sonia rääkis ka loo oma sõbrannast, kellel olid rahalised probleemid ja oli kaotamas oma korterit. Sõbrannal oli vaja 2000 dollarit, et probleem lahendada. Sonia palus tal siis küsida parem 5000 kui juba küsida. Ta tegi seda ja lasi selle lahti. Nad läksid ühe teise sõbrannaga lõunale. Kõige lõpus uus tuttav hakkab küsima telefoninumbrit naiselt, kes oma korterit kaotamas. Ta ütleb, et kahjuks ei saa anda, kuna vist kolib ära kuna on probleemid korterist ilma jääda. Lõpus uus tuttav pakkus laenu, ning lõpuks ütles, et annab talle just niipalju raha, kui ta tunneb, et ta väärt on vastu võtma ja kirjutas sinna 7500 dollarit. Ütles, et tagasimaksmisega pole kiiret, kui soovib võib maksta kui saab 75 või siis lihtsalt kinkida selle edasi kellelegi teisele. Ta ütles, et ta on seda kogenud ja nüüd oli tema aeg tõrvikut edasi anda.

crystallovejobPäev mil hakkad tegema seda, mis sulle meeldib, on päev kui lõpetad töötamise. See on sinu paradiis!

Ole Maverick!

Ela elu kastist väljas, ära järgne massidele. Sinu head asjad ootavad sind nurga taga!

Iga raskus loob kõige suurema muutuse. Sa ise oled selle valinud. Tee seda teadlikult.

 Crystali lõppsõna

Mina ütlen ka lõpetuseks, et minu arust tulevad rahaprobleemid ka laiskusest. Kui inimene on rahul sellega, mis tal on ja ei püüagi midagi teha või luua või muuta, ei saagi sealt midagi tulla.

See kuidas on seis sinu rahaga, näitab ka kuidas on lood sinu elementidega. Raha on otseses seoses meesenergiaga, nii nagu ka otseselt sinu väega. Kui sa lased kõik endas voolama, siis ei saa seda enam tagasi hoida ning korraga saadki aru, et asud külluse ookeanis. Ning uppumine on võimatu, sest oled õppinud selgeks sukeldumise või tagasipõrkamise nagu Sonia seda nimetab. Ja kui sa oled uppumatu, siis pole sul hirmu ja kui sul pole hirmu, siis sa hakkadki looma südamest! Nii lihtne kas pole? Meel tõrgub? Oota lisaartikleid antud teemal!

—-

Kirjuta mulle mis mõtteid, emotsioone antud artikkel sinus tekitas?

Kui arvad, et minu kirjutistel on sinu jaoks väärtus, siis jaga seda oma tuttavatega ja liitu ka minu uudiskirjaga, mida saad teha kui lähed kodulehe esilehele ja kirjutad sinna oma andmed parempoolsesse kasti. Vähemalt kuus korra saadan ka välja põneva uudiskirja ning mõnikord teen eripakkumisi just listis olijatele. 

Ole kursis meie tegemistega ja uudistega!

Liitu meie e-mail listiga, et hoida ennast kursis meie tegemistega ja uudistega!

Olete edukalt liitunud meie e-mail listiga!

Pin It on Pinterest

Share This